alef 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Kva mislš z temu Ja... ...mal na rdeč potegne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ja... ...mal na rdeč potegne... Sej pravm da pr ns doma ni šnopsa čes to mislu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Indigo..vav..full lepe učke... Evo še moje... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 uau...morena, tole je pa prav magnetično..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 lepe lepe hvala uau...morena, tole je pa prav magnetično..... hvala,amis... Mam srečo,da mam luno v škropijonu .. Sj ,ko niso povdarjene z maskaro in senčilom so bolj navadne,ne izstopajo tolk.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 no...men modre niso nikolpa tut tele niso izjema... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 pa zelene? sam rdeche zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 zlodej KRAJ BEJBI KRAJ, PUT D FINGER IN JOR AJ... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Evo še moje...lušni učki! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 lušni učki! dj še ti svoje gor pripopi.. Sem si mal za nazaj ogledala vse okice..in so vse prav posebne.. Mystica ti maš full skrivnostno- zapeljive 5trca ma tud full take izrazite.. Aja,mačona..tud posebne..malo hladne ,sam obrvi jih naredijo prav posebne.. Girly..fajni make up in lepe učke.. Valkira mi ma tud full svetovne učke...Se vidi, da je škropijonka...No,lahk bi mela ,malo bolj močne obrvi,pol bi ble učke še bolj upadljive... Klarus ..najlepša učka in to brez make -upa..Super... Todikine so tud cute... ma vse so cute.. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Indigo..vav..full lepe učke... Evo še moje... http://www4.slikomat.com/06/1007/401016l4pj.jpg Hvala Tvoje sem zdi bi ble bolše pred make upa ker pol so bol naravne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Tvoje sem zdi bi ble bolše pred make upa ker pol so bol naravne Ne,ne...brez make upa..so tk povprečne... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 malo make upa mora bit, naredi oči še lepše Ja..odgovor pravilen..Sedi 5 ! Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 ženske že vemo, ane Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 Ne,ne...brez make upa..so tk povprečne... Kokr za kjerga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 (popravljeno) dobra ideja..res zanimivo mi je blo gledat vaše učke..meni osebno so najbolj všeč temne, črne..drugače pa se mi zdi da lepota oči ni odvisna samo od njihove barve in oblike..temveč najbolj od energije in življenja,ki se v očeh zrcali.oči so zrcalo duše. ...Moj odsev... Popravljeno 7. oktober 2006 -> positiva Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 7. oktober 2006 Prijavi Deli 7. oktober 2006 pa da še par vaših učk pokomentiram: triple_x ..si siguren da si to ti? To good to be true, can`t take my eyes of you... Diana.. črne, skrivnostne..kaj češ lepšega..zelo so mi všeč. Contesa..temne..trepalnice kot metulj..imaš tako lepe oči,da je dovolj da jih samo z maskaro povdariš, tako kot na tej sliki in boš neštetokrat lepša od bilokatere modrooke lepotice. Pika_pikica...praviš da so vsem všeč oči od tvoje prijateljice. Meni se zdijo umetne in hladne. Mogoče bi mogla kako sliko z manj make upa pokazat pa bi dobila drugačen vtis:) Lahko da ima ta punca prelepe oči, vendar pod tono make upa ne pridejo do izraza. Make up zna zahinavit..in namesto da povdari lepoto oči jo zna zakrit. klarus..zelo zanimiva oblika očesa. mačona..kratko in jedrnato- temne in lepe:) Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Oči ne izražajo vedno duše... ampak včasih trenutno počutje.... ni res?http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/142183/234596/fc2da1cfb1cc78df803ae8caf703c012b.jpgoči od hčere.....http://obala.net/ObalaKLUB/albumi/142183/234596/77d7f078de19baec2da4fde64a4c0084b.jpgpa moj.... sam enga dam.... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Pika_pikica...praviš da so vsem všeč oči od tvoje prijateljice. Meni se zdijo umetne in hladne. Mogoče bi mogla kako sliko z manj make upa pokazat pa bi dobila drugačen vtis:) Lahko da ima ta punca prelepe oči, vendar pod tono make upa ne pridejo do izraza. Make up zna zahinavit..in namesto da povdari lepoto oči jo zna zakrit. Bom obupala. Ljudje tukaj ste pač preveč zavrti, da bi dojeli pomen pusta in maskiranja, katerega point je, da si namazan. In kot sem rekla, je bila ta fotografija posneta za pust. Oko je pa oko, namazano ali ne. Saj ne ocenjujemo mejkapa. Hladen je pa lahko pogled, ne oko. Toliko o tem. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
positiva 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 girly veš,nisem ti hotela nič slabega če mi niso všeč mi pač niso všeč. zato sem ti tudi rekla,da bi lahko dala kako njeno slikco brez make upa..verjetno nimaš samo to eno sliko? in kot sem že napisala...make up zna zakrit lepoto očesa namesto da jo povdari. in mislim,da če rečem da se mi zdijo oči hladne smo se vsi razumeli,ne? ajde uživaj pupca "Oči se izražajo vedno duše... ampak včasih trenutno počutje.... ni res?" ja seveda,se strinjam. oči izražajo jezo, veselje, žalost itd. s tem da izražajo tudi kak človek si. vsaj jaz če gledam človeka dovolj dolgo v oči lahko vsaj okvirno presodim kaka je ta oseba. Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 moja uč http://www.shrani.si/pics/okovmw08.jpgta slika je stara ene 3 leta ta je pa čis frišna http://www3.shrani.si/files/oi986263.jpg Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 js bi pa rajš mela bol modre barve na pa take hm..sivo modro vedne Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Joj joj Mačka režalka neverjetne učke!Klarus tvojih sem pa že čist navajena, ker si ga tolko časa imela v avatarju samo še svetlej imaš zdej spet, si dobre volje men se zdi da se vsem učki zbistrijo kadar so dobre volje Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 dobra ideja..res zanimivo mi je blo gledat vaše učke..meni osebno so najbolj všeč temne, črne..drugače pa se mi zdi da lepota oči ni odvisna samo od njihove barve in oblike..temveč najbolj od energije in življenja,ki se v očeh zrcali.oči so zrcalo duše. ...Moj odsev... Nice. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 vav majica,tvoja hčerka ma pa full mačje oči.... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.