Skoči na vsebino

Sex s prijatleljem...

manara

Recommended Posts

• Komentarji 181
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

zakaj pa glih 1x na mesec? xDDx x;)x

sej lohk 1x na dan, ce je obema kul.

A je treba postavt:

zdej hodva.

zdej sva prjatla.

zdej sva zarocena.

in zdej sva porocena.

in pol bova locena. x:Dx :vragec: x;)x

Kaj pomeni "ob sebi"? xDDx

Shlepat nekoga?

ga ujckat?

mu vsak dan - kaj pocet?

cloveku cele dneve dihat za ovratnik, da ti itak pol spizdi? x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Ma ja, tolk smo ujeti ve neke kalupe, ki določajo mejo pravega in dobrega. Je lepo včasih se mal osvobodit in ven stopit, ampak če te potem nazaj potegne, pa hitr strahci in krivda potrkajo.

Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.

Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

A je treba postavt:

zdej hodva.

zdej sva prjatla.

zdej sva zarocena.

in zdej sva porocena.

Shlepat nekoga?

ga ujckat?

mu vsak dan - kaj pocet?

Ob sebi pomen, da veš, da ti je nekdo moralno na voljo, ko ga rabiš. Pa da skup ven hodta, seksata in sta si všeč. Ne, da je smao sex, ko nekomu zapaše in to je to. Skupna prihodnost. Sej brez vezem da razlagam. Če ostalim tko paše, ni problema. Men pač ne. In to je to.

Jp Kukica. xyesx

npr. sama sploh ne bi mogla bit v zvezi, ce tipson ne bi bil moj prjatelj. xyesx

se vsi tipoi k sem bla z njimi, so bli prvo6tno moji prjatli.

Ono ki se pa sam na zaljbljenost pa tole, neko kao hrepenenje, to pa itak ni ljubezen in tud zveza pol ne more it skoz.

Folk (3/4) obtici tu... mislijo da je ljubezen sam spolnost... al pa sam srce... pa ni, je VSE. xDDx :palec: x;)x

Ma saj stekam Pikica. xDDx xyesx

ampak saj frend ti nudi oporo in tud hodi s tabo v kino. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

A je treba postavt:

zdej hodva.

zdej sva prjatla.

zdej sva zarocena.

in zdej sva porocena.

Shlepat nekoga?

ga ujckat?

mu vsak dan - kaj pocet?

:palec: Všeč mi je tvoje razmišljanje. Če ti pa rata še tko živet, potem pa vse čestitke. Za biti svoboden in pustit svobodo je treba kar nekaj poguma. Vsaj jaz tako mislim.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

Amen :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Ma saj stekam Pikica. xDDx xyesx

ampak saj frend ti nudi oporo in tud hodi s tabo v kino. xDDx

Ja, samo vseeno imaš v glavi tisto, da je samo prijatelj. Prijateljev imam velik. Fanta pa nobenega. Sej mi trenutno ni hudega. Samo, ne rabim takih ''prijateljev''. Meni se to zdi eno veliko izogibanje odgovornosti. Pa to se mi zdi tud sranje, tolk govora o eni svobodi. Sej ne pomen, če si z nekom, da mu 24 ur na dan za vratom visiš in mu moriš. Zakaj ma folk take glupe predstave? Jst nimam tolk časa, če ga mate vsi ostali...blagor vam. Men bi blo 2x na teden dost, da se vidva, pa da sva na vezi vsak dan prek kakega msg-a, maila, klica...če je to tu mač, kar zahtevam, pol pa res ne vem, kam gre ta klinčev svet.

Ok, grem zdej,

Fajn bodte, pa lep vikend. xsrcx

ma ne vem ce mi rata. mi in mi ne. tko kot onemu, ki ma tako pa tako mnenje o poroki in skupnem lajfu, ni nujno da mu rata tko, na kakrsen nacin razmislja.

teorija je eno, praxa pa drugo.

sam v osnovi pa, ja...... recimo osebno mam rajs prjatla kot fukacha (sorchy damam in taobcultjivim x;)x)...

vec mi pomeni ljubezen kot sex, ce je pa oboje, je pa dbest, pol se ne rabmo obremenjevat s termini in postavkami.....

ce mi dajo nekaj za jest in je okusno, mi dol visi, a se rece corba ali minestra, glavno, da mi je dobr. x;)x x:)x

Pikica sam glih s tem ga odvrnes.

Kaj hoces predzarocno pogodbo al kaj? x;)x :vragec:

folk se ustras tega, saj tud on ne ve, ce je to to, po tem, ko sta bla 2x v kinu pa se za rokce drzala, pol pa bejbe uletimo s komitmenti, na, tlele podpish. x:px

Bolj ga lovis, bolj bo bezhal, naravna zadeva.

Picasso

ma ne vem ce mi rata. mi in mi ne. tko kot onemu, ki ma tako pa tako mnenje o poroki in skupnem lajfu, ni nujno da mu rata tko, na kakrsen nacin razmislja.

teorija je eno, praxa pa drugo.

sam v osnovi pa, ja...... recimo osebno mam rajs prjatla kot fukacha (sorchy damam in taobcultjivim x;)x)...

vec mi pomeni ljubezen kot sex, ce je pa oboje, je pa dbest, pol se ne rabmo obremenjevat s termini in postavkami.....

ce mi dajo nekaj za jest in je okusno, mi dol visi, a se rece corba ali minestra, glavno, da mi je dobr. x;)x x:)x

Pikica sam glih s tem ga odvrnes.

Kaj hoces predzarocno pogodbo al kaj? x;)x :vragec:

folk se ustras tega, saj tud on ne ve, ce je to to, po tem, ko sta bla 2x v kinu pa se za rokce drzala, pol pa bejbe uletimo s komitmenti, na, tlele podpish. x:px

Bolj ga lovis, bolj bo bezhal, naravna zadeva.

So True :palec:

Ojla

Ti jaz povem ko sem glih to nardila predvčerajšnjim. Sam pr men je ta razlika da je on mal zaljubjen vame jaz pa nisem glih vedla kaj bi z njim, ampak prijatla sma pa eno leto. Kakorkoli, zgodilo se je, na željo njegovo, jaz pa sem ugotovila naslednje. Da zdaj vsaj vem da z njem nikol nebom več nič mela, ker nisem mogla nobenih čustev not vložit. Da sem mu zjutraj težko pogledala v oči, ker enostavno nisem vedela kako zdaj. Da nimam želje zdaj se z njim dobit tud kot prjatelca ne, dokler tega ne pošlihtam v svoji glavi, ker ne vem kako se bova obnašala en do drugega. Tako da pr men ni tko enostavno bilo.

Je pa res, da pa poznam folk ki jim pa to super laufa, ker pač vsako prijateljstvo je drugačno, tako da če si želiš, probaj sam pač vedi da lahko s tem marsikaj izgubiš ali pridobiš.

Vso srečo, papa

Zanimivo, super ko tko iskreno pises: "... nisem mogla nobenih čustev not vložit..."

In - dobrodosla, vidim, da si muky tle se. x;)x x:)x :palec:

Picasso

Hecno je, kako živiš v enih močnih predstavah. In se potem kakšne osvobodiš in se počutiš malo časa svobodnješega, pol pa ugotoviš, da je še tolk enih kalupov. Če ne bi tolk kompliciral u lajfu bi se lahko mel bolj radi. Tolk enih pravil, ki ti zbujajo slabo vest.

Že pred leti sem imela zelo dobrega prijatelja, pa sva se začela zaljubljat ... in ko sva se prvič lubčkala, sav tud seksala ... in potem mi tip reče, da mu ni bilo prav, da sem mu že taprvič dala. Halo??? Kaj pa ti men? Pa a se ne poznava že dolgo, a si nisva ful blizu? Blo je to pač v času pubertete, k ti je še bolj važno kaj si prjatli mislijo, tko da ga mogoče celo mal štekam. Ampak kake komplikacije si ljudje delamo zarad enih družbenih pravil.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

zelo res, Kukica. xyesx :palec:

(*ja stekam, "takoj" dol dala! x:Dx modeli, kar eni vzorci od bogvekod)

Men se zdi point to: da se mas dobr. xokx

da se imata oba dobr. xyesx da sta oba zadovoljna.

Picasso

Ma ja. Predvsem čimmanj komplicirat in poslušat čustva in čute. Sej včasih je težko, ker se ob intimnem odnosu tudi razni strahci, kompleksi in stare zamere zbudijo...a se je vredno potrudit.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

A poznate pesmico; Sex is good, sex is funny.... :inocent: ? Ce jo, pol veste, kako se zakljuci... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

... dejmo za stos mal drugac postavt zadeve, jih 'obrnit'. x:)x

recimo da sta pa dva skup, na Taprav nacin. x;)x xDDx

torej: hodta, pol se porocita. in mata sex in vse. Ljubezen, komitment.

kaj se pa pol zgodi, ko se folk locuje?

se zdi kot da so bli ves cajt pravzaprav (v postli) s sovraznikom. :vragec: x:px

alimenti, ganjanje, metanje polen, nagajanje, zlehtnoba, shtalarjenje, primitivne fore.....

vse to naj se med prijatelji, pravimi, ne bi dogajal, vsaj ne tko kot jaz pojmujem prijateljstvo (ki je pa tud partnerstvo).

Pa se, dnevno (to dogaja). :sori: xyesx

In to ni bil "sex s prjateljem", pac pa "Zveza s partnerjem".

Kot da je kaj vazno, steje sam ljubezen, v ljubezni se vid, kaksen si.....

Picasso

:vragec: ekola...to že skoz razlagam....sam to sploh ni štos....

ves lajf seksal s ta nar tanarhujšim sovražnikom x:o)x pol se pa zgrizejo, se obmetavajo z najbolj podlimi žaljivkami in se skregajo za šalce

:o|o: pol se pa vsi zgražajo xcivx ker sem jim postavila vprašanje, kak je kaj s seksom kadar ga majo s sovražnikom....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Ma ja. Predvsem čimmanj komplicirat in poslušat čustva in čute. Sej včasih je težko, ker se ob intimnem odnosu tudi razni strahci, kompleksi in stare zamere zbudijo...a se je vredno potrudit.

xyesx :palec:

res.... ko se odpres (ko ljubis, se odpres), se ti odprejo tud se kaksni drugi ventili, kaksne chakre se zacnejo pucat, privrejo strahovi pa razni vzorci, ki jih pac mors popedenat.

Recimo sama nisem nikol tega priznala (nisem mogla tedaj tko vidt tega), da me je tok prizadelo, ko je fotr nas zapustil, da sem preprosto odgnala tipa, predno bi on spizdil (kar "itak bo" - ker sem mela tak vzorc).

Tko da, ja, vse zivo se prebudi, privre...

ampak ce ti srce in notranji glas pove, govori, se pac trudis.

Nobena rozha (ali zelo redke) ne uspeva cist sama od sebe. x:)x

Picasso

se zdi kot da so bli ves cajt pravzaprav (v postli) s sovraznikom. :vragec: x:px

alimenti, ganjanje, metanje polen, nagajanje, zlehtnoba, shtalarjenje, primitivne fore.....

vse to naj se med prijatelji, pravimi, ne bi dogajal, vsaj ne tko kot jaz pojmujem prijateljstvo (ki je pa tud partnerstvo).

Moja starša :sori: Prjatlom ni blo jasno kako se lahko ločujeta, ko pa na ven tako kul zgledata. Pol so se pa ornk štale doma dogajale. pa sta oba dobra človeka in si po mojem nikol nista mislila, da sta lahko takšna. Ampak strah, jeza, obup, žalost ... nista znala drugače. Ne, treba se je trudit biti odprt in iskren in stvari čimbolj sproti reševat. Potem težje nekoga tako zasovražiš.

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

:vragec: ekola...to že skoz razlagam....sam to sploh ni štos....

ves lajf seksal s ta nar tanarhujšim sovražnikom x:o)x pol se pa zgrizejo, se obmetavajo z najbolj podlimi žaljivkami in se skregajo za šalce

:o|o: pol se pa vsi zgražajo xcivx ker sem jim postavila vprašanje, kak je kaj s seksom kadar ga majo s sovražnikom....

ja, podenj, in ta folk je mel najbolj polna usta *ljubezni*. x:o)x

so rekl: TO pa je! Ono Pravo.

ko se porocajo, so fanfare, trobjo po cestah, vsi morjo vidt.

pol se bodo locl, v tisini svojga doma, v eni sobi na sodiscu.... pa stole si bodo v glavo metal.

pa recte, da ni boljs pol sex al whatever s PRIJATELJEM. x;)x xyesx

Picasso

xyesx :palec:

res.... ko se odpres (ko ljubis, se odpres), se ti odprejo tud se kaksni drugi ventili, kaksne chakre se zacnejo pucat, privrejo strahovi pa razni vzorci, ki jih pac mors popedenat.

Recimo sama nisem nikol tega priznala (nisem mogla tedaj tko vidt tega), da me je tok prizadelo, ko je fotr nas zapustil, da sem preprosto odgnala tipa, predno bi on spizdil (kar "itak bo" - ker sem mela tak vzorc).

Tko da, ja, vse zivo se prebudi, privre...

ampak ce ti srce in notranji glas pove, govori, se pac trudis.

Nobena rozha (ali zelo redke) ne uspeva cist sama od sebe. x:)x

:palec: xDDx

Težka stran tega je, da res čisto vse pride za tabo. :xx!: Vse moraš razrešit, sprejet. Tudi lepa stran tega je, da vse pride za tabo, torej imaš priložnost vse razrešit in sprejeti. :love: :flowerface:

by Tony Samara

NAGAJIVA USTVARJALKA

RECEPTKI

treba se je trudit biti odprt in iskren in stvari čimbolj sproti reševat. Potem težje nekoga tako zasovražiš.

:palec: xyesx

ja, zasovraz se folk..

a vse to pride RAVNO iz nerealnih pricakovanj, "bi moralo biti" scen in tega.

Picasso

x:)x :palec:

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

seveda, testi... ti si bolj zrel, pa tudi drugi so bolj zreli na svoji poti.

Gres naprej... ce se da (hm, aquarius je imel nekaj podobnega v podpisu)...

VecX pa pol pademo na teh testih, ko se pojav vzorc, ki ga moramo razresit.

Kot povsod: otrok, ki je mel starsa pijanca, ki ga je tepel, ma moznost, da postane fotr, ki bo pijanc in bo tepel.... :o|o:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...