Sprehajalec 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ja, zasovraz se folk..a vse to pride RAVNO iz nerealnih pricakovanj, "bi moralo biti" scen in tega.Za kar so med drugim tud zlo odgovorni POCUKRANI FILMI, KNJIGE, PESMI.. Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 res je, prav imas. x!x Kar eni fantazmi..... saj t(k)o je tud na drugih podrocjih, recimo kako "je treba zgledat" (bejbe recimo anoreksicno in plasticno ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Vsekakor se strinjam s tem, da smo vse prevec ukalupljeni. Zelo tezko je reci, kaj je prav in kaj ne. Od kulture do kulture so razlike in seveda v isti kulturi prav tako. Poleg tega ni mogoce trditi, da kar je zame v redu, je tudi za druge. Vsi zivimo z nekimi normami, ki smo si jih pridobili s strani starsev, okolice, izkusenj,... Zato pa niti dve osebi nista in ne moreta biti popolnoma enaki, niti enojajcni dvojcki ne.Zatorej je nesmiselno trditi, da je prav ali narobe. Izkusnje nam kazejo, da so lahko eni srecni v enakem odnosu, ki nas onesrecuje in obratno. To samo pomeni, da smo si zelo razlicni in hvala bogu, da je tako. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprehajalec 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 res je, prav imas. x!x Kar eni fantazmi..... saj t(k)o je tud na drugih podrocjih, recimo kako "je treba zgledat" (bejbe recimo anoreksicno in plasticno )In kar je tle najbolj smešno: potli ko že tko zgleda, pa misl da se ji bodo vsi pod noge metal Citiraj "Če ni vetra, VESLAJ!" latinski"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin RoseKaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 ja, to (ces, zdaj sem pa taka kot "je treba") - al pa druga skrajnost, ne bo jim jasno, da majo enak problem, da bodo tipi prav tko bezhal od njih, ker ni point (sam) v videzu, ampak v tem, kako se mas, ko/ce si z nekom. Natrix - Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Jst sm pol raj sama. Ne rabim nekoga, k me da dol 1x na mesc. To mi je plehko. Če nekomu nisem tolk všeč, da bi me mel rad ob sebi, pol pa nič. Hvala lepa. Se strinjam.Ob sebi pomen, da veš, da ti je nekdo moralno na voljo, ko ga rabiš. Pa da skup ven hodta, seksata in sta si všeč. Ne, da je smao sex, ko nekomu zapaše in to je to. Skupna prihodnost. Sej brez vezem da razlagam. Če ostalim tko paše, ni problema. Men pač ne. In to je to.Se strinjam. Ja.... Pa to se mi zdi tud sranje, tolk govora o eni svobodi. Sej ne pomen, če si z nekom, da mu 24 ur na dan za vratom visiš in mu moriš. Zakaj ma folk take glupe predstave? Jst nimam tolk časa, če ga mate vsi ostali...blagor vam. ...če je to tu mač, kar zahtevam, pol pa res ne vem, kam gre ta klinčev svet.Se strinjam. ...pač vsako prijateljstvo je drugačno, tako da če si želiš, probaj sam pač vedi da lahko s tem marsikaj izgubiš ali pridobiš.Mhm Za kar so med drugim tud zlo odgovorni POCUKRANI FILMI, KNJIGE, PESMI..Mhm Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Verjetno me boste zdaj vprašali zakaj dva samska človeka, ki sta dobra prijatelja, se očitno dovolj razumeta v postelji, da si želita rednih spolnih odnosov nista par?? Ja, dobro vprašanje. Predvsem zato, ker se nimata za par, čeprav je njun odnos lahko veliko boljši kot odnos marsikaterih zakoncev. Druga stvar je, da popolnoma odpade vprašanje zvestobe in ljubosumja, ker vsak od partnerjev v takem odnosu v resnici živi povsem svoje življenje. Tretja stvar je, da ti spolni odnosi v resnici niso redni ampak so le drobni posladki življenja, ki si jih občasno privoščita. Zelo pomembno je dejstvo, da se oba zavedata, da je prav tokrat lahko tudi zadnjič in to brez kakršnegakoli obžalovanja ... skratka ni odvisnosti.dbest Ob sebi pomen, da veš, da ti je nekdo moralno na voljo, ko ga rabiš. Pa da skup ven hodta, seksata in sta si všeč. Ne, da je smao sex, ko nekomu zapaše in to je to. Skupna prihodnost. Sej brez vezem da razlagam. Če ostalim tko paše, ni problema. Men pač ne. In to je to.zakaj bi sploh morala biti skupna prihodnost? meni vse to smrdi na ziheraštvo. sorči, Pikica ... stvari se spreminjajo, nima smisla, delati načrtov za prihodnost ... vsak dan moraš živeti kot da je zadnji, ne glede na to, s kom si, če sploh si in če že si, zakaj ne bi bil z njim TUKAJ in ZDAJ in ne TAM in TAKRAT? glede moralne podpore ti dajem prav, popolnoma prav. tako v družinskih, prijateljskih, partnerskih VSEH odnosih - če tega ni (vsaj kar se mene tiče), v odnosu ne morem biti srečna in slejkoprej preprosto "izginem". ko kafra. če me ne podpirajo v tem, kar sem in kar počnem. Vsekakor se strinjam s tem, da smo vse prevec ukalupljeni. Zelo tezko je reci, kaj je prav in kaj ne. Od kulture do kulture so razlike in seveda v isti kulturi prav tako. Poleg tega ni mogoce trditi, da kar je zame v redu, je tudi za druge. Vsi zivimo z nekimi normami, ki smo si jih pridobili s strani starsev, okolice, izkusenj,... Zato pa niti dve osebi nista in ne moreta biti popolnoma enaki, niti enojajcni dvojcki ne.Zatorej je nesmiselno trditi, da je prav ali narobe. Izkusnje nam kazejo, da so lahko eni srecni v enakem odnosu, ki nas onesrecuje in obratno. To samo pomeni, da smo si zelo razlicni in hvala bogu, da je tako.dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 zakaj ne bi bil z njim TUKAJ in ZDAJ in ne TAM in TAKRAT?TOCNO TO! x!x (*sem rpej pozabla dodat, glih tole hotla napisat). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 No, ne vem če je že bilo kaj govora o tem, ampak tema je taka, da je vedno sveža... Zanima me, kaj mislite o sexu s prijateljem/prijateljico? Kako se po vaših izkušnjah taki odnosi končajo? Trpi prijateljstvo, ali se prijateljstvo spremeni v nekaj več...? Ja, se mi je zgodilo to z enim prijateljem.Če bi bila samska in bi si tega spet zaželela, bi to naredila spet.Bili so popolni pogoji; obadva sva bila samska, veliko časa se je to že kuhalo, ljubezenskih čustev ni bilo, fizična privlačnost pa velika. Tudi po dejanjih se niso prebudila taka čustva na nobeni strani. Zdaj sva še naprej prijatelja, se pogovarjava o vsem ( tudi o njegovi partnerici in mojemu ), hodiva brez problema ven in ni nobenih zadreg niti ničesar drugega. Je pa to tip, ki ga imam zelo rada, mi je njegova družba zelo všeč, nikoli ne bi hodila z njem. Se mi zdi, da si glede tega ne bi bila kompatibilna, imava čisto drugačne poglede na zvezo in kot fanta ga tudi ne bi prenašala prav dolgo Skratka nikakor se ne vidim z njem. Kot prijatelja ga pa vidim doživljensko.Nobene posebne drame ni za tem, nic takega ne vidim pri tem, se je pac dogajalo in zdaj se ne. Po pravici povedano se mi pa zdi edini prijatelj, s katerim sem lahko to počela. Z drugimi ne bi mogla. Tak feeling pač. Sam enkrat živim, s tem nisem škodovala prav nobenemu, prizadela nikogar, če nama je pasalo, nama pač je Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Ja, se mi je zgodilo to z enim prijateljem.Če bi bila samska in bi si tega spet zaželela, bi to naredila spet.Bili so popolni pogoji; obadva sva bila samska, veliko časa se je to že kuhalo, ljubezenskih čustev ni bilo, fizična privlačnost pa velika. Tudi po dejanjih se niso prebudila taka čustva na nobeni strani. Zdaj sva še naprej prijatelja, se pogovarjava o vsem ( tudi o njegovi partnerici in mojemu ), hodiva brez problema ven in ni nobenih zadreg niti ničesar drugega. Je pa to tip, ki ga imam zelo rada, mi je njegova družba zelo všeč, nikoli ne bi hodila z njem. Se mi zdi, da si glede tega ne bi bila kompatibilna, imava čisto drugačne poglede na zvezo in kot fanta ga tudi ne bi prenašala prav dolgo Skratka nikakor se ne vidim z njem. Kot prijatelja ga pa vidim doživljensko.Nobene posebne drame ni za tem, nic takega ne vidim pri tem, se je pac dogajalo in zdaj se ne. Po pravici povedano se mi pa zdi edini prijatelj, s katerim sem lahko to počela. Z drugimi ne bi mogla. Tak feeling pač. Sam enkrat živim, s tem nisem škodovala prav nobenemu, prizadela nikogar, če nama je pasalo, nama pač je Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 uaua, Michelle, dbest. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lea 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 jaz pa redno sexam s svojim najboljšim prijateljem. Citiraj pilotkini zapisi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 jaz pa redno sexam s svojim najboljšim prijateljem. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 29. september 2006 Avtor Prijavi Deli 29. september 2006 Sicer pa prijateljski odnos s seksom lahko zelo dobro funkcionira, še posebaj, če sta oba samska in imata stvari razčiščene tako vsak v svoji glavi kot med seboj. Sam se imel dve zelo dobri tovrstni izkušnji. Edini problem nastane, ko se eden od njiju veže na partnerja: takrat se zares pokaže iskrenost odnosa, drugi mora namreč spoštovati to ne da bi se počutil užaljenega in zapuščenega. Situacija pogosto postane polna zadreg, ker ne veš kaj drug misli in kako naprej ... Takrat je potreben res iskren pogovor, še bolje pa je, če se tovrstna situacija predvidi že v naprej ... Verjetno me boste zdaj vprašali zakaj dva samska človeka, ki sta dobra prijatelja, se očitno dovolj razumeta v postelji, da si želita rednih spolnih odnosov nista par?? Ja, dobro vprašanje. Predvsem zato, ker se nimata za par, čeprav je njun odnos lahko veliko boljši kot odnos marsikaterih zakoncev. Druga stvar je, da popolnoma odpade vprašanje zvestobe in ljubosumja, ker vsak od partnerjev v takem odnosu v resnici živi povsem svoje življenje. Tretja stvar je, da ti spolni odnosi v resnici niso redni ampak so le drobni posladki življenja, ki si jih občasno privoščita. Zelo pomembno je dejstvo, da se oba zavedata, da je prav tokrat lahko tudi zadnjič in to brez kakršnegakoli obžalovanja ... skratka ni odvisnosti. In zdaj boste rekli nekateri: pa saj to je idealno razmerje.Tudi sam sem pomislil na to. Pravzaprav bi sel lahko z obema od prijateljic s katerima sem imel tovrsten odnos tudi poročil in odločil za skupno življenje. Ne bi mi bilo hodega toda prepričan sem, da se dolgoročno ne bi obneslo ... Da bi družina delovala morata biti partnerja pripravljena krmariti skupno ladjo. Ni dovolj, da se dobro razumeta, pomembno je, da lahko v tako tesnem odnosu, kot je zakon, dovolj dobro funkcionirata. Za to pa ni dovolj le spoštovanje ampak je nujna določena kompatibilnost značajev. Govoril sem ... ... preveč Svaka čast!! Popolnoma enako razmišljam in mi je ta tvoj komentar res polepšal dan! Zakaj? Ravno zaradi vseh tistih kalupov o katerih se je govorilo... Ker mi solijo pamet s tem da bi bil že čas da si najdem enga resnega tipa... Pa da to ni to kar človek rabi... da ni vse u sexu... in takšne in drugačne nebuloze moram poslušat, da sem jim že skoraj začela verjet... Nerazumem ljudi, ki mislijo da najbolje vedo kaj je najboljše za drugega!! Sicer se pa v takšnem odnosu kot ga mava s prijateljem počutim odlično! Vse sva u bistvu razčistla že takoj na začetku- iskreno sva se pogovorila kako in kaj, ker je bilo že tako očitno da se neizmerno privlačiva... Oba sva samska in zakaj se pol nebi imela fajn?! Tudi prej sva se mela odlično, super se štekava, rada mava podobne stvari, z istimi stvarmi se ukvarjava... Sploh d best frenda... Pa še sex je naravnost fantastičen!! Nekaj časa me je sicer mučilo to, kako bo kasneje, ali se bo kdo od naju zaljubil v tistega drugega ali pa v eno x osebo in kako bo to uplivalo na najin prijateljski odnos. Pa sva se tudi o tem pogovorila in prisla do sklepa, da bova o tem razmišljala ko/če se bo to zgodilo... Do takrat pa bova uživala in pustila času čas da naredi svoje... ce mi dajo nekaj za jest in je okusno, mi dol visi, a se rece corba ali minestra, glavno, da mi je dobr. x!x dbest zakaj bi sploh morala biti skupna prihodnost? meni vse to smrdi na ziheraštvo. sorči, Pikica ... stvari se spreminjajo, nima smisla, delati načrtov za prihodnost ... vsak dan moraš živeti kot da je zadnji, ne glede na to, s kom si, če sploh si in če že si, zakaj ne bi bil z njim TUKAJ in ZDAJ in ne TAM in TAKRAT? glede moralne podpore ti dajem prav, popolnoma prav. tako v družinskih, prijateljskih, partnerskih VSEH odnosih - če tega ni (vsaj kar se mene tiče), v odnosu ne morem biti srečna in slejkoprej preprosto "izginem". ko kafra. če me ne podpirajo v tem, kar sem in kar počnem.dbest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Kok ste zakompliciral Prjatlca je prjatlca, ko spim z no, to ni več, je sam še sex partnerka, mogoč mi mal bl paše k jo bl dobr poznam in to je vse. Če pa mislm resn se zmer veza razvije iz prjatelstva nkol iz golga fuka. Seksualn razmerje je pr men zmer sam to in nč druzga. Se ne poglablam u osebo. V prjatlco pa se poglablam in ne mislm nanjo kt na seksualni objekt, ampak kt na prjatlco. Michelle kaka lumpa si! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Zelo tezko je reci, kaj je prav in kaj ne.Je čisto res, da ne moremo opredeliti prav ali narobe kar absolutno. Je pa prav tako res, da obstajajo posledice vsega, kar naredimo. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 Michelle kaka lumpa si! Mal je treba bit Pa bom še dalje, takoj k bom lahko ( na drugačen način ). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 mene pa kolegi spolno ne privlačijo ... :xx!: Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. september 2006 Prijavi Deli 29. september 2006 sm brala mal u bistvu hecno kok se komplicira res......js pr seksu nkol nism komplicirala....po eni strani....po drugi pa ful zmeri je mogl bit ono uau.....mehka kolena in cmok v želodcu in trsoče roke in želja blazna če tega ni blo, ni šans pa u bistvu sm mela zlo mal partnerjev spolnih glih zarad tega, k se ne zgodi glih pogosto tista kemija blazna in privlačnost. in ko se, ne rabm it u kino in na večerje in take fore, č se gre za seks. in se ne obremenjujem s tem kaj bo iz tega pol, a bo resno al ne bo....sej se pokaže.....sam prov s prjatlom pa nkol nism seksala....k se mi je zdel to nemogoče.....tipi k smo se družli, k sm jih do obisti skor poznala, vedla vse njihove fore.....ni blo tiste privlačnosti nkol....ker je blo prevč poznano vse in prevč domače......pri privlačnosti gre pa glih za tist neznano....skrivnostno.....ko ti domišljija dela, veš pa ne u bistvu kok pa kej Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zaphod 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Hmm ... koliko mnenj Mislim, da je Pikica stvari s svojega stališča čisto dobro povedala. Kot se je sicer izkazalo iz kasnejših komentarjev žensk, ne gre toliko za žensko/moško stališče ampak predvsem za različne individualne poglede. Nismo vsi za vse in kakršnokoli posploševaje je tu odveč, tako z ene kot z druge strani. Edino, kar je res je, ta je takšno prijateljstvo očitno pač možno.Michelle me je razveselila s svojim primerom saj je z ženskega stališča napisala natanko to, kar sem jaz mislil, na bolj razumljiv način Nekaterim torej paše, nekaterim ne. Ni nam potrebno postavljati dogme o tem in verjemite: tisti, ki jim ni do tega ne bodo srečni, tudi, če bi se razumsko prepričali da je to blazno kul. Kr to sploh ni kul ... to je, ali pa ni. Zatorej v razmislek vsem, ki bi si želeli seksa s prijateljem/co: kakšen si ti in kakšen je on/ona? Lahko se bo obneslo lahko ne ... življenje je polno pasti in če delamo stvari zavestno se jim lažje izognemo. Citiraj Pesem.siKdor ne pesni, bere pesmi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Pravzaprav, ce dobro pomislis, vsaj vecina moskih, kar redno seksa s prijateljem . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 desanka Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Hmm ... koliko mnenj Nismo vsi za vse in kakršnokoli posploševaje je tu odveč, tako z ene kot z druge strani. Nekaterim torej paše, nekaterim ne. Ni nam potrebno postavljati dogme o tem in verjemite: tisti, ki jim ni do tega ne bodo srečni, tudi, če bi se razumsko prepričali da je to blazno kul. Kr to sploh ni kul ... to je, ali pa ni. Zatorej v razmislek vsem, ki bi si želeli seksa s prijateljem/co: kakšen si ti in kakšen je on/ona? Lahko se bo obneslo lahko ne ... življenje je polno pasti in če delamo stvari zavestno se jim lažje izognemo.Sedi, 5! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 desanka No ja, mislil sem na "prijatelja", ne na "prijateljico", ceprav imas tudi ti point Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.