Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 No ja, mislil sem na "prijatelja", ne na "prijateljico", ceprav imas tudi ti point prosm za razsvetlitev...... baba neumna Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 , ampak grem spat, se bo pa zihr kak tip najdu, k mu bo jasn za kaj gre! Tripla al pa Micka vprasi... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 eh djedi pol si pa nej človk kej pomaga z vami Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 V to ne verjamem. Verjamem v ljubezen, ki se rodi iz prijateljstva in simpatije. Ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko, edino če je eden izmed njiju istospolno usmerjen. Ravno tako ne verjamem, da sta dva hetero usmerjena nasprotnega spola samo prijatelja. Ali enega ali pa drugega vodijo globji interesi! Eni rabijo okoli sebe "kvazi prijatelje" sicer ne vem zakaj, ampak tako pač je. Če rabiš "nekoga" nasprotnega spola da mu razlagaš o svojem osebnem življenju in partnerstvu in ti partner ni dovolj za take pogovore, potem je nekaj hudo narobe. :xx!: Kot je omenila Marsa, morajo biti partnerji v prvi vrsti tudi dobri prijatelji če tega ni, potem tudi partnerstvo v pravem pomenu besede ne obstaja. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko, edino če je eden izmed njiju istospolno usmerjen. No, jst pa v to verjamem, ker to imam. Že 12 let. Pa brez ljubezni. On ma punco že 6 let al kok in me ima ful rad, jaz pa njega. Kot brata. In ni važno, če se ne vidva pol leta, bo vse enako med nama. In noben nima želje po drugemu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 V to ne verjamem. Verjamem v ljubezen, ki se rodi iz prijateljstva in simpatije. Ne verjamem v prijateljstvo med moškim in žensko, edino če je eden izmed njiju istospolno usmerjen. Ravno tako ne verjamem, da sta dva hetero usmerjena nasprotnega spola samo prijatelja. Ali enega ali pa drugega vodijo globji interesi! Eni rabijo okoli sebe "kvazi prijatelje" sicer ne vem zakaj, ampak tako pač je. Če rabiš "nekoga" nasprotnega spola da mu razlagaš o svojem osebnem življenju in partnerstvu in ti partner ni dovolj za take pogovore, potem je nekaj hudo narobe. :xx!: Kot je omenila Marsa, morajo biti partnerji v prvi vrsti tudi dobri prijatelji če tega ni, potem tudi partnerstvo v pravem pomenu besede ne obstaja. kle se pa ne strinjam.......js mam večino moških prijatlov, pa ne kvazikolegov, ampak res prjatlu, k se lohk obrnem naje in zanesem.......z babami se ne štekam nekak....nkol se nism, predvsem zato k nism prpravljena z njimi v isti rog tulit, sploh kar se moških tiče, kok so vsi prasci, one pa revce k se jih izkorišča....u bistvu ne poznam nobenga deda k bi dejansko bil prasc, poznam pa veliko glupih, tupih babnc in od moških prjatlu mi še nkol ni noben zarinu noža u hrbet, nkol ni blo nobene tekmovalnosti, ljubosumja, zahrbtnosti, opravljanja in izmišljanja stvari....kar o ženskah neb mogla rečt....moja kao najboljša prjatlca, k bi zame kao vse....bla bla bla....pa se je izkazala za največ podn :xx!: marš...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Pika izjeme ne potrjujejo pravila! Lepo si napisala da nanj gledaš kot na brata! Kar nekaj jih poznam, ki pa na svoje "prijatelje in prijateljice" ne gledajo kot na brate in sestre. :xx!: In to se mi gabi! Tudi jaz poznam nekoga že 12 let in nisva bila nikoli intimna, je pa res, da mu nikoli v teh letih nisem razlagala o svojem osebnem življenju. Todika, te popolnoma razumem! Poznam te štorije, že iz osnovne šole. Verjetno si tudi fuzbal igrala s sošolci! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 kle se pa ne strinjam.......js mam večino moških prijatlov, pa ne kvazikolegov, ampak res prjatlu, k se lohk obrnem naje in zanesem.......z babami se ne štekam nekak....nkol se nism, predvsem zato k nism prpravljena z njimi v isti rog tulit, sploh kar se moških tiče, kok so vsi prasci, one pa revce k se jih izkorišča....u bistvu ne poznam nobenga deda k bi dejansko bil prasc, poznam pa veliko glupih, tupih babnc in od moških prjatlu mi še nkol ni noben zarinu noža u hrbet, nkol ni blo nobene tekmovalnosti, ljubosumja, zahrbtnosti, opravljanja in izmišljanja stvari....kar o ženskah neb mogla rečt....moja kao najboljša prjatlca, k bi zame kao vse....bla bla bla....pa se je izkazala za največ podn :xx!: marš......so true. sedi 5. da sta dve babnici res frendici brez ljubosumja, zahrbtnosti ... si morata biti vsaj po mojih izkušnjah ful podobna karakterja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ženske znajo biti res zelo zahrbtne pri uresničevanju svojih ciljev, tudi jaz sem se vedno bolj razumela z moškimi, vendar si med njimi nisem nikoli iskala prijateljev. Nisem čutila te potrebe. Veliko raje pa sodelujem z moškimi. Ni nevoščljivosti in tekmovalnosti kot je pri ženskah. Pa nobenih intrig! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 prosm za razsvetlitev...... baba neumna a res ne veš za tega moškega "prijatelja" mamo precej besed pa brez njega moški sploh ne bi mogel sexat, ne bo šlo ............... sam, da nism zdej falila kej Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 a res ne veš za tega moškega "prijatelja" mamo precej besed pa brez njega moški sploh ne bi mogel sexat, ne bo šlo ............... sam, da nism zdej falila kej eh to mi pa res ni na kraj pameti padlo sj pravim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ženske znajo biti res zelo zahrbtne pri uresničevanju svojih ciljev, tudi jaz sem se vedno bolj razumela z moškimi, vendar si med njimi nisem nikoli iskala prijateljev. Nisem čutila te potrebe. Veliko raje pa sodelujem z moškimi. Ni nevoščljivosti in tekmovalnosti kot je pri ženskah. Pa nobenih intrig! mah js prijateljev sploh nkol nisem iskala...ne med moškimi ne med ženskami.....prijatelji pač ratajo....al pa ne.....al ostanejo sam znanci in kolegi.....in u bistvu škoda k je folk tok obremenjen s tem in zadrgnjen......ker se dost lepga zamudi zarad tega...zarad nekih predsodkov brezveze....in ja tud se je zgodil mi dvakrat, da stva dva prijatla hotla neki simo tamo pa smo se pomenl lepo in razumno....brez hardfilings pol.....ker sm štekala js in sta tud ondva štekala pol moje gledanje....in se ni nč spremenilo.......pač js na to tko gledam...kera druga bi pa zamerla mogoč u stilu : sej sm vedla, vsi dedi ste isti prasci, kle hinavte neki, gre vam pa sam za seks babe...... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Le kako so prišle do takih ugotovitev, ne morš verjet? Mah, nikakor nam ne gre sam za sex, za čimveč seksa nam gre. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Le kako so prišle do takih ugotovitev, ne morš verjet? Mah, nikakor nam ne gre sam za sex, za čimveč seksa nam gre. zarad mene nimam problemov s tem in nism mnenja da prijatelstvo ne sme presečt ravni intelektualnih blablablajev sam pr men se to pač ni nkol zgodil, zarad zgoraj navedenih razlogov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Men se je zgodl, da sn spal s frendo kako in da nisn spal s frendo kako......tko, da, ne vidm tu nbenih blemov. Pa zadnje čase stalno k mignem ven srečujem kakšne tko al drugač bivše, pa mi je kul, k se še vedno štekamo, rečemo kako, gremo na drink......Tak da, ne vem spljoh v čem je blem v tej temi? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Men se je zgodl, da sn spal s frendo kako in da nisn spal s frendo kako......tko, da, ne vidm tu nbenih blemov. Pa zadnje čase stalno k mignem ven srečujem kakšne tko al drugač bivše, pa mi je kul, k se še vedno štekamo, rečemo kako, gremo na drink......Tak da, ne vem spljoh v čem je blem v tej temi? zašto jednostavno, ako može komplikovano Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ajaaaaaa ...pa da se mamo kaj menit pa to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Ajaaaaaa ...pa da se mamo kaj menit pa to.... no js z babam ponavad se nimam kej ment, k ne poslušaš drujga kt to kok so revce debele, kok morjo it k frizerju, kake cunje so si nabavle, kok je on luškan, kaka prasica je tista pa tista :xx!: beda moj merkur pa rab izzive debate težke...da se da mal provocirat...pa prcat...... za to so moški naddobri Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ...čudno. Z mano se babe čist druge stvari menijo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ...čudno. Z mano se babe čist druge stvari menijo.... a ne no....zgleda se poneumijo če jih je več na kupu Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ...čudno. Z mano se babe čist druge stvari menijo.... a ne no....zgleda se poneumijo če jih je več na kupu pr mick-enem je tut ena dost....de se poneumi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ... ma ja, sam tko neumen je bit.....faaaaajn.... a ne no....zgleda se poneumijo če jih je več na kupu al pa na enem ku... Ja, te frka nastane Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ... ma ja, sam tko neumen je bit.....faaaaajn.... sej....blagor ubogim na duhu.... no...ti nisi samo na duhu....tut orodje razmnozhevanja je precej ubogo zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 To vse sam zarad silne uporabe.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 To vse sam zarad silne uporabe.... aha!!!! bl k fukash.....bl si ubog na duhu... sej... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.