Mick 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 Prijateljski seks nič ni lepšega! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 , sex z prijateljem? Ne,hvala, ali si frend ali pa si seksualni partner, ampak to pomeni da bova,če mi to ne paše, zelo lepo prekinila in to na celi črti. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Mah, nikakor nam ne gre sam za sex, za čimveč seksa nam gre. Ja, ce je ta prava in je prijateljstvo, ljubezen in zaupanje, pol gre tud za cimvec seksa! Ce pa ni ljubezni in zaupanja, me pa ne privlaci in da bi se dol dal samo zato, ker dobr zgleda.... :xx!: Mislim, da moras se kaj vec videt v osebi, s katero zelis seksat, ne samo vizuelnost.Moje mnenje seveda Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Mislim, da moras se kaj vec videt v osebi, s katero zelis seksat, ne samo vizuelnost.Moje mnenje seveda Čudež božji, da še kdo tko misl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 vse je odvisno od tega kaj imata oba v glavi....s bivsim fantom se vedno sexava, najin odnos se je celo nadgradil, postala sva res prijatelja, saj sva ugotovila da se imava rada in se se vedno privlaciva, le kot par ne funkcionirava ravno najboljse....je pa res, da je to moja prva taka izkusnja, vedno sem bila namrec misljenja da to ne gre.....zatorej: vse je mozno s pravo osebo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Čudež božji, da še kdo tko misl. Sej nas ni tako malo, sam problem je v tem, da je lazje pozabiti na lastne vrednote, za nekaj minut uzitka, kot pa ostat zvest svojim prepricanjem! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ja, ce je ta prava in je prijateljstvo, ljubezen in zaupanje, pol gre tud za cimvec seksa! Ce pa ni ljubezni in zaupanja, me pa ne privlaci in da bi se dol dal samo zato, ker dobr zgleda.... :xx!: Mislim, da moras se kaj vec videt v osebi, s katero zelis seksat, ne samo vizuelnost.Moje mnenje seveda Tist bil sam moj zafrkantski post na ugotovitve, da tipom gre sam za seks..... Kar je pogosto res. Tak bl poenostavljeno rečeno. Sam pa kljub temu, da mi pogosto paše bit sam nekak nisem nikoli hotel biti prav sam ali pa čist brez seksa, sploh še precej mlajši. Mogoče je to bilo tudi narobe, kdo bi vedel. Tako se kar pogosto zapleteš s kako simpatično, vizualno in drgač, pa se to ne spremeni ali nadgradi iz zaljubljenosti al simpatije v ljubezen in zaupanje ravno pri vsaki, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Tist bil sam moj zafrkantski post na ugotovitve, da tipom gre sam za seks..... Kar je pogosto res. Tak bl poenostavljeno rečeno. Sam pa kljub temu, da mi pogosto paše bit sam nekak nisem nikoli hotel biti prav sam ali pa čist brez seksa, sploh še precej mlajši. Mogoče je to bilo tudi narobe, kdo bi vedel. Tako se kar pogosto zapleteš s kako simpatično, vizualno in drgač, pa se to ne spremeni ali nadgradi iz zaljubljenosti al simpatije v ljubezen in zaupanje ravno pri vsaki, ne Ja, saj vem, da je bil zafrkantski post, sam mi je prav prisel, da sem postiral, sicer pa napisano ni letelo nate . Sicer pa menim, da ni bilo narobe, ce ti je pasalo. Meni pac ne in bi bilo zame narobe, ampak kot sem ze v enem od prejsnjih postov napisal, ni receno, da kar je dobro za enega, da je tudi za druge. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Itak Si pa verjetno čist življensko tud sam ugotovil, da še vsaka simpatija, zagretost, zaljubjenost al kakorkol to poimenujemo..... ne preide v ljubezen. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sebastjan 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Kakopak, sex s prijateljem! A bi vi lahko s sovražnikom? Nova zmagovalna strategija na fronti? Bi kar cela vojska sexala... Sem za množično uvajanje žensk v vojsko! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antigona 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ja, ce je ta prava in je prijateljstvo, ljubezen in zaupanje, pol gre tud za cimvec seksa! Ce pa ni ljubezni in zaupanja, me pa ne privlaci in da bi se dol dal samo zato, ker dobr zgleda.... :xx!: Mislim, da moras se kaj vec videt v osebi, s katero zelis seksat, ne samo vizuelnost.Moje mnenje seveda A misliš, da če o osebi , morda celo prijateljici ogromno veš, jo poznaš.......viuelno pa ti sploh ne "sede", bi lahko sexal z njo? Moje mnenje je, da za sex so v vsakem primeru potrebna čustva, kar tako in iz potrebe se en dajem dol z nobenim.Za to mora biti precej več.......... Citiraj Ne uporabljaj prevare, ki škoduje; misli neškodljivo in pravično, in če govoriš, tako tudi govori. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 A misliš, da če o osebi , morda celo prijateljici ogromno veš, jo poznaš.......viuelno pa ti sploh ne "sede", bi lahko sexal z njo? Moje mnenje je, da za sex so v vsakem primeru potrebna čustva, kar tako in iz potrebe se en dajem dol z nobenim.Za to mora biti precej več.......... evo, točno tega se držim tudi sam...kot pijanec plota Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Kaj pa sedanji pravi na to? ga ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ma ja, sama polovičarstva. Tak je ta naš svet, ko misliš da imaš vse, ampak v resnici nimaš nič. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Ma ja, sama polovičarstva. Tak je ta naš svet, ko misliš da imaš vse, ampak v resnici nimaš nič.To bi lahk med izjave dneva človk dal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 No, ne vem če je že bilo kaj govora o tem, ampak tema je taka, da je vedno sveža... Zanima me, kaj mislite o sexu s prijateljem/prijateljico? Kako se po vaših izkušnjah taki odnosi končajo? Trpi prijateljstvo, ali se prijateljstvo spremeni v nekaj več...? Muči me to vprašanje že neki časa, ker se neki takega dogaja z mano... in mojim prijatlom... Sama ljubezen je na podlagi prijateljstva ! Če ni prijateljsta...ni iskrenosti in tako tud prave ljubezni ne. Sexat s prijateljem ?! Hm, odvisno kaj pričakujeta od tega (sex) ?! Ali je to samo, da bi zadovolila drug drugega...ali pričakujeta kaj več ? To ostaja v vama dvema...vsekakor, če eden pričakuje kaj več, drugi pa samo en sex ?! Lahko pride do negativnega učinka, kar že veš na kaj se oziram (zamera). Če pa sta oba dovolj zrela, da se s tem samo zadovoljujeta...pol OK, če pa ne...pol raje ostanita le dobra prijatelja. Bo obema lepše ! Probat ni greh... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 A misliš, da če o osebi , morda celo prijateljici ogromno veš, jo poznaš.......viuelno pa ti sploh ne "sede", bi lahko sexal z njo? Moje mnenje je, da za sex so v vsakem primeru potrebna čustva, kar tako in iz potrebe se en dajem dol z nobenim.Za to mora biti precej več.......... Odgovor je DA, Piña Colada! Ampak tak sem jaz, ni nujno, da ste zato tudi ostali, ali da me razumete. Ampak meni je se kaj drugega pomembno, ne samo vizuelni izgled. Vizuelnost se spreminja, ko se staramo, ampak srce, dusa in karakter, pa so vecni! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
maticml 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Resničnejše bi bilo da se telo spreminja opazovalec pa je vedno isti. Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 ...ce zelis tako poimenovati. Dejstvo je samo, da je lepota minljiva, vse ostalo, pa ne nujno! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no....kaj pa obratna varianta......se lohk iz seksa razvije prijateljstvo č recimo dva seksata, pač pride tko a ne in jima je dbest in to ponovita pač parkrt še....neka čustva se ne vklopijo nkol sicer, sam a se lohk iz tega razvije pravo prijateljstvo recmo.......če ugotovita da drgač se pa ful štekata, se dobr mata skupi, se lohk pogovarjata......no pa še seksata zravn Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 .........malo takih MOŠKIH, ki tako razmišljajo .........tudi moški bi radi, da so njihove dame, takšne kot so bile pred npr. 20 leti, ko sta se spoznala.......a nismo ne vizuelno in ne po mišljenju.........vse se spreminja in vse dozoreva Lepota ni minljiva, če jo znaš videti v vsakem danem trenutku, čeprav na drugačen način Aja, kar se teme tiče, je moj odgovor Ne.Prijatelj je moj prijatelj in ne ljubimec Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 meni mora bit clovek najprej vsec kot clovek, da se lahko spustim v kaj vec oz. lahko sexsam z njim, vces mi mora bit kot celota in ne le vizualno/telesno....ce iz sexa lahko rata prijatelstvo....no nisem cist ziher, lahko pa se cloveka tud na ta nacin zblizata, mogoce postaneta zaupnika.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no....kaj pa obratna varianta......se lohk iz seksa razvije prijateljstvo č recimo dva seksata, pač pride tko a ne in jima je dbest in to ponovita pač parkrt še....neka čustva se ne vklopijo nkol sicer, sam a se lohk iz tega razvije pravo prijateljstvo recmo.......če ugotovita da drgač se pa ful štekata, se dobr mata skupi, se lohk pogovarjata......no pa še seksata zravn Ja, lahko. Jst mam tak primer. Sam, brez seksa zdej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja, lahko. Jst mam tak primer. Sam, brez seksa zdej.Ti IMAŠ ali SI tak primer Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.