Pika Pikica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ti IMAŠ ali SI tak primer Mam, k si ne želim tega. Jst bi tega pobča mela za skoz. Ampak klinc. Kar je blo, je blo. Move on. Ne bom neki travmirala. Sam je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ah Piki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Jst mam pa bolj delikaten primer novi stari prijatelj pa kakorkoli obrneš situacijo, vedno bi se samo še rada čist en mal "mečkala" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 fantov je dovolj na voljo, da ti ustrežejo...no, jest vem vsaj za enega prijatelja jaz pa s prijateljico, hmmm kaj pa vem, no....res bi morala biti nekaj posebnega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 Sam, če sta dva že ful dobra prijatla, pol pa so že itak neka čustva med njima... če ne drugačna pol pa vsaj prijateljska.. tako da po mojem mnenju tle se ne da govorit o sexu samo zaradi sexa, oz sex brez čustev, samo da se dva zadovoljita. Če bi bilo tako- vsaj v mojem primeru, me tak sex sploh ne bi zadovoljil... Tako pa- MI JE ZAAAAAAAAKOOOOOOON!!!! Boljše kot s kom, ko sem bila v neki kvazi resni zvezi, pa neka ljubezen, pa ne vem kaj... In vse je bolj sproščeno! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 se podpisem pod tole Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica:) 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 No da še jst povem svojo zgodbo , zKo sva se z bivsim razsla mi je pomagal to preboleti moj prijatelj,ki pa je kmalu hotel vec.Ker jast bivsega se nisem prebolela sva se zmenila da samo seksava.In ker sva skupaj prezivljala cas kot prijatelja in ker sva poleg tega se seksala sva cez cas postala par(itak ni blo razlike- sm mislna).In poj k sva bla par sva se zacela kregat in sva bla skregana, in se nisva pogovarjala( prej kt prjatla sva se ful) in k ga ni blo z mano ni blo dobr in k je bil mi je su na zivce...in skoz sm bla neki bolna, in nc se mi ni dal od vseh skrbi...In poj sva nehala. Dons k ga vidm(no sj ga pozdravm pa to) je pa moja prva misel BUDALA,KAJ SI TI MISLNA?Res sm bla neumna,z njim sm bla samo, zato ker sm se navadla da je tm zame,nikol ga pa nism mela zares rada in tko sm si unicla 2 let zivljenja- no al pa tud ne, sm se neki naucila-NIKOL VEČ PRJATLA. lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 zdej vas jaz sprašujem, Kaj je vaš odnos z bivšim(glede na to da z njim še vedno seksate, a vse drugo ne štima) temeljil samo na tiču?Sprašavam, ker se mislim orientirati na ornitologijoDobro vprašanje ornitolog...boš iskal posebno vrsto ptic, ki ji na otoku pravijo Big breasted bed trasher Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 no....kaj pa obratna varianta......se lohk iz seksa razvije prijateljstvo č recimo dva seksata, pač pride tko a ne in jima je dbest in to ponovita pač parkrt še....neka čustva se ne vklopijo nkol sicer, sam a se lohk iz tega razvije pravo prijateljstvo recmo.......če ugotovita da drgač se pa ful štekata, se dobr mata skupi, se lohk pogovarjata......no pa še seksata zravn hm..zanimiva varjatna se je odprla. priznam, da tega še nisem probal. neki podobnga recmo, mal bolj zelenga mam dve ful dobri prjatlci. za obema sem kar nekaj časa letal. bil čist zaljubljen in oh in sploh. ja, lahko bi tud kej mel. sam sem bil še čist preveč zavrt, da bi naredu kakšen korak (na kterga sta pač (sam) čakali). sčasoma se je nehal letanje in oh in sploh in ostali sta (samo) sam dve ful dobri prjatlci. res sem vesel, da sta mi tistega lepega dne prekrižali pot. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Če sta oba za to in dobro vesta v kaj se spuščata, ne bo težav. Ne vem, mogoče jaz prihajam iz tazga "okolja" ampak to se pr nas stalno dogaja....en dan sex, nasledn dan kofi in čvek, prjatla naprej! Važn je edin to, da oba vesta, da je sam sex in da nben ne prčakuje nč druzga...nobene resne veze in obveznosti! Mam občutek, da je današnja situacija taka - važn, da je sex, stalni partner je sam še iluzija. Bolj k gledam, težje je najti zvestega partnerja....Nihče ne mara stalnic v svojem življenju...in obveznosti! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 moja prijateljica tudi ima tipo "fuck frenda"...full dobro se štekata....in tudi če bo tega gdaj konecne verjamem da se bosta gdaj skregala,kr se zelodobro razumeta....in ko sta skupaj sta kot eno...koda bi bila zares skupaj...ampak kaj veš...lahkorata gdaj tudi kej več ne? lp Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 ja, dobr si rekla, lohk pride do zadrege, ker, kot pravis, 'se ustrasimo'. "Ljudi ne vznemirjajo stvari, ampak mnenja, ki jih imajo o stvareh." In s prijatelji se kao ne sexa. je pa sicer malo morje teh tem, kjer smo to podolgem in pocez ze obravnaval in kjer sem se ze bogato in srdito bodla s tkole kom (recimo z mushi). k mam zanje cudna mnenja o stvareh. Men se zdi da v lajfu total prevec kompliciramo (to pa sicer jaz tud). a ni leps pa boljs, da se dva total stekata in pol nadgradita svoje prijateljstvo recimo se s sexom? al je NUJNO tko v lajfu, da se sam na podlagi neke zaljubljenosti damo dol in cez dva dni porocimo (da nou kdo kej reku pa opravljal pa ker je tko treba, tko "mora bit") in guramo ves lajf s tujcem??? ja srdito sva se bodli.. kak hecno se mi to sedaj zdi. Da se mi je ljubilo.. po moje sem bla v enem takem obdobju, ko so me take zadeve prizadele, pa tud če se zame ni šlo.. zdej se mi zdi pa naj folk dela ka jim paše. Sam da je vsem fajn. Sem zgubla ostrino. men se sam fer zdi da vsi vejo pr čem so. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Mušicaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 o lejjo dečva Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Mushi, pa tebe ni bilo že celo večnost in pol tuki gor ful lepo te je videt ej Pujsa, kaj se dogaja s tvojo menjavo službe? nič ni več slišat o tem ...samo to raje v dnevnik napiši... seks s prijateljem? včasih sem imel kar od nekod zakoličene neke predstave, kaj se vse sme, in kaj se ne sme...pa se mi tudi vse to ruši...nekako tako kot mushi...delaj vse, kar ti paše, dokler s tem ne škoduješ komu drugemu. In če tisti drugi privoli v to dejanje, čeprav mu dolgoročno škoduje kaj pa vem, sam naj se nauči nositi posledice svojih dejanj, privoljenj in odklonov. Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Mushi, pa tebe ni bilo že celo večnost in pol tuki gor ful lepo te je videt ej Pujsa, kaj se dogaja s tvojo menjavo službe? nič ni več slišat o tem ...samo to raje v dnevnik napiši... seks s prijateljem? včasih sem imel kar od nekod zakoličene neke predstave, kaj se vse sme, in kaj se ne sme...pa se mi tudi vse to ruši...nekako tako kot mushi...delaj vse, kar ti paše, dokler s tem ne škoduješ komu drugemu. In če tisti drugi privoli v to dejanje, čeprav mu dolgoročno škoduje kaj pa vem, sam naj se nauči nositi posledice svojih dejanj, privoljenj in odklonov. Kaj pa če nehote najbolj pri vsem škoduješ samemu sebi, a se tega ne zavedaš Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 Kaj pa če nehote najbolj pri vsem škoduješ samemu sebi, a se tega ne zavedaš potem je najbolje, da se usedeš v kot in celo življenje nič ne delaš...pa si s tem vseeno škoduješ, mar ne tega se preprosto ne moreš zavedat, kaj ti bodo sedanja dejanja prinesla v prihodnosti. To je pač šola življenja, ki nas na podlagi posledic nenehoma uči, kako v prihodnje ravnati bolje. Sem prepričan, da prav ta trenutek počnem marsikaj, s čimer si bomo v prihodnosti škodovali, a se tega sedaj ne zavedamo. Ker smo prepričani, da ravnamo prav in koristno. Kaj bo pa prinesla prihodnost, pač ne moremo vedeti Šola življenja in izkušenj Kaj je namreč uspeh? Uspeh je posledica dobrih odločitev In kaj je dobra odločitev? Posledica izkušenj slabih odločitev Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 pujsa, ksenia cashy my frend tole mi je the best kaj si reku, evo točno v tej fazi se nahajam:Sem prepričan, da prav ta trenutek počnem marsikaj, s čimer si bomo v prihodnosti škodovali, a se tega sedaj ne zavedamo. Ker smo prepričani, da ravnamo prav in koristno. Kaj bo pa prinesla prihodnost, pač ne moremo vedeti Šola življenja in izkušenj Kaj je namreč uspeh? Uspeh je posledica dobrih odločitev In kaj je dobra odločitev? Posledica izkušenj slabih odločitev in on prejšnji post.. res .Življenje je najbolj zaj... učitelj. Ampak sem hvaležna za vse kar sem. Se ne bi vrnila deset let nazaj, al pa. Če bi pamet bila od sedaj. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Sex s prijateljem.. da ali ne?!?! tukaj Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 zenske pa verjetno z istim dejstvom bi se pa v osnovi najbolj strinjala z zaphodom in marso ...vsak po svoje.definitivno pa ni veze brez prijateljstva, vsaj dobre ne, dober seks pa lahko je (fizicno) ampak itak, da najbolj zadane, ko so custva zraven...ta pa do prijatelja vedno imas.enkrat sem spala z mojim dobrim prijateljem, in se je tako spremenil po tem, da mi je blo totalno mimo...sva rabila kako leto, da je postala scena spet normalna.v bistvu se je najprej bal, da bi hotela jaz imet vezo, neko resno....potem je ugotovil, da se mordaboji, da jo on zeli z mano...in tako smo zgubljali cas in blizino - kar je najhujse, po moje - da si po tem,ko z nekom, s katerim si si bil blizu, totalno oddaljen...to me je bolelo, ne pa, da ni veze oz. da je bil slab seks(kar je tudi bil, v bistvu, ker se on ni sprostil, ker se je cel cas bal, da bo prevec custveno padel noter.)se mi zdi da...ce se z nekom fizicno zdruzujes, moras v tistem momentu bit res tam, pa ne glede na to,kaj je prej in potem...ce ne nima smisla. itak ne ves prej, kako se bos pocutil kasneje, tako, da...ce nisi pripravljen sprejeti vsakovrstnih posledic,in nujno rabis zadovoljitev, je boljse masturbirat ali se dat dol z nakljucnimi, ne-prijateljskimi osebki Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 klinc...kuko nej sexam z eno, k mi sej prjatlca nia s sovrazhnico??? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Sej kkšnga jamesa bonda si pa že gledu verjetn ....in pol rataš prjatu Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 definitivno pa ni veze brez prijateljstva, vsaj dobre ne, dober seks pa lahko je (fizicno) ampak itak, da najbolj zadane, ko so custva zraven...ta pa do prijatelja vedno imas. Zame ni dobrega seksa brez prisotnosti custev. Za prisotnost custev, pa je potreben cas. Koliko casa pa je pac odvisno od posameznika in situacije. Se pa ne strinjam popolnoma glede navezave custev in prijateljstva. Jaz sem imel in se imam prijateljice, pa zato se ne bom seksal z njo. Sploh ni point v tem, a je lustna al ne, ampak kaka custva gojim do nje. Ce je prijateljica, ne more biti objekt pozelenja, vsaj po mojem ne. V trenutku,ko bi to postala, pa ni vec prijateljica, ampak je lahko ljubica, ali sex partner, al pa kaj jaz vem, kako to poimenujete.Vendar pa mi nikar ne recite, da seksate s prijatelji (icami), ker to ni to. S prijatelji se ne seksa, zato se pa imenujejo prijatelji . No, vsekakor pa, kot sem ze enkrat rekel, je vse odvisno od posameznika. Kar meni ne lezi, morda tebi in obratno... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
just4you 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 100 ljudi100 čudi100 vrst sexa Citiraj ¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tinka 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 natrix, jaz samo pravim, da do prijatelja vedno imas custva, zato se vcasih zgodi dramaticen prehod, iz prijateljstva v seks...saj ne odlocas ti sam, o tem, kdo in kdaj te privlaci....to se pac zgodi.(seveda pa odlocas, kaj s to privlako naredis, ce sploh kaj). jaz tudi ne seksam s prijatelji, zgodilo se je enkrat, ampak je bilo ze prej nekako namenjeno...ko sem gledala nazaj,sem videla potem, da se je stalno nekaj spodaj podtalno dogajalo... - ampak samo s to konkretno osebo, nasplosnopa imam vse zivljenje prijatelje, pa me nikdar ne privlacijo. morda je bilo z njim tako, ker je imel punco, ko sva se spoznala,pa je bila to neka neizpeta, nedoziveta stvar...(sva si bila vsec, sem potem ugotovila, sele cez par let...ehja :-D ) Citiraj Variety is the spice of life.Kdo lahko spremeni svet? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.