positiva 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Če se gre samo za potešitev in nobeden od teh dveh ne čuti nekaj več..potem ja. Če ne pa se lahko zakomplicira. Citiraj Love me if you dare... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Če je prijatelj, pa ja lahko spiš na eni postelji?Ni govora, vsak se rodi in umira sam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 potešitev česa, žeje, lakote?? govorim o tistem vmesnem obdobju, k si folk deli tisto postlo..To ni postelja, to je oblak lepote in ljubezni dveh, ki rojevata novo življenje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Hudo, tole komentiranje tuki... Vcasih je res prijetno brat kako tako temo, da se nasmejis in malo sprostis Sem ze razmisljal, da bi kako knjigo napisal na podlagi tukajsnjih postov, sam pol sem se spomnu, da bi imel velik dela s pridobivanjem dovoljenj za objavo od vseh avtorjev in LFja Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Skozi se ponavalja izraz "več kot prijatelj". Mi še ni uspelo ugotoviti, kaj naj bi to bilo, če pa je prijateljstvo posledica ljubezni, povezanosti. Kdor je lahko s kom v prijateljstvu, najprej pa s samim seboj, je lahko srečen. In ne mi trositi takih neumnosti, da ni mogoče prijateljstvo moški-ženska, če je tudi privlačnost zraven. Seveda je možna, ampak ker hočemo nekaj več, ne moremo priti do prijateljstva. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ...po seksu stvari nikoli niso več iste, pa naj je človek še tako svobodomiseln Se strinjam :Jaz sem mnenja, da tisto veliko prijateljstvo ni več isto, lahko je večje ali manjše, lahko se skrha, lahko se učvrsti, toda isto ni več... postane intimno prijateljstvo.. In m gojiti tako prijateljstvo ni ravno fer kadar recimo imaš resnega partnerja.. Se strinjam Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Kaj zamujam! Kok dobr pisete! Sem sla mal rpebirat ene par strani postov. prav zanimivo mi je blo brat. aja in MUSHI sem vmes vidla in postekala da je izpadl kot da sem jo zignorirala totalno! Mushi!!!!! dbest!!! ves kolkrat sem misla nate! aja - je mozno, iz sexa da si pol sele prjatelj, clo dolgoletnejsi partner. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.