borism 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 Včeraj odkrila jagodni sladoled v hladilniku Upam,da si pogledala na ROK TRAJANJA....ali je že prepozno,ker ga ni več(sladoleda!) Lep dan,kljub ponedeljku Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tina 27. oktober 2003 Prijavi Deli 27. oktober 2003 borism, rok trajanja sladoleda pri nas dom je izredno kratek ... tistega datuma na škatli niti približno ne doseže Citiraj http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/71.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nada 28. oktober 2003 Prijavi Deli 28. oktober 2003 Tina ...sem pa mislila, da je samo pri nas rok trajanja 2 dni (če je 3kg banca) Citiraj BODI SVOBODEN, TO JE TVOJE POSLANSTVO! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2003 Prijavi Deli 29. oktober 2003 Tinca,mi je odleglo,ko sem te opazil na forumu,sem že bil v skrbeh,saj menda sama veš,da če si občutljiv imaš lahko kar velike težave pri pokvarjenem sladoledu Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 Od sladoledov obožujem vanilijo (kot na vseh področjih), lahko je v kepicah, lučkah ali kornetih, pa tudi un iz avtomata je super. Če pa že ni vanilije je pa dober tudi kakšen lešnik, straccaitella, jogurt ali pa v skrajni sili čokolada. vse ostalo pojem, če pride na mizo, da bi si pa glih naročala pa ne, razen.... domačega sladoleda. Tu pa obožujem vse po vrsti. Je pa še ena posebnost, nikoli si ne naročim več kot ene kepice, ker jih ne zmorem. Ena je zadosti, tok da si privežem dušo, pa da se ne nažiram uno brez feelinga. Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 jst mam pa najraj sladoled.......na popku...k se pol po trebushchku cedi tja proti Y-u......njamyyyyyyyyy 666 -kou.....hihi Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 men pa na njenem ....pol pa k do konca polizhem...ona mene pod noskom.... 666 njamyyyyy-jeu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 mick....spet zameshu....tist ni surla...tist je moj scanjski glidnosek pa prou simpatichen....mick-en 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 24. december 2003 Prijavi Deli 24. december 2003 tale mick... aja pozabu....napotnice zate nimajo... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. februar 2004 Prijavi Deli 18. februar 2004 Skoraj dva meseca ga že ni nobena polizala.Evo ga Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Sem bila sigurna, da bom prebrala, da ti je všeč sslan sladoled Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klavdija 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 meni najboljši - banana-ananas; oba okusa v eni kepici, ker drugače je preveč,še najboljši se mi sedaj zdi v Ljutomeru, kar mi pa spomin sega nazaj v otroštvo sem imela najraje "špagetiEis" v Frankfurtu. Sicer zdaj ta sladolet prakticirajo tudi pri nas, ampak se mi zdi da je bil tisti boljši. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. februar 2004 Prijavi Deli 19. februar 2004 Sorbeto v izdolbljeni limoni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cukr 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kakšni okusi so nam najbolj všeč in katerih sploh ne maramo?Dans sm ga z uzitkom polizala . Najrajs mam pa sladoled z okusom jogurta jamsiiiiiii . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dans sm ga z uzitkom polizala . chigauga 666 zlokou...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 A misliš, da ga je ukradla Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Dans sm ga z uzitkom polizala . chigauga 666 zlokou...tralala Mojga že ne, je slan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Je zdajle šla sodelavka po sladoled, da se malo posladkava! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pazita, da se ne bosta popackali , naj vama tekne...lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 jaz bi ga tudi lizala!!! xsrcx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Kaj nimaš nobenega slaščičarja blizu , saj v skrajnem primeru je tudi lizika OK ....pozdrav Aira Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 No tole , jaz pa verjel Micku, da so mu ukradli mobitel Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Pozdrav Mick! Upam, da si dal pravo cifro, ker se mi nekam znana zdi Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Če je tvoj tudi slan, ga lahko kar sam poližeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 19. marec 2004 Prijavi Deli 19. marec 2004 Komu, kaj, kje in zakaj ...kar odvij celofan, pa lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.