Aira 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 danes sem lizala tiste "palčke" sadnega soka ki jih daš v zamrzovalnik in ratajo sadne sladoledne palčke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 danes sem lizala tiste "palčke" sadnega soka ki jih daš v zamrzovalnik in ratajo sadne sladoledne palčke Ne grizi raje ga liži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 26. junij 2004 Prijavi Deli 26. junij 2004 Ne grizi raje ga liži ooo- simpatični stane.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. junij 2004 Prijavi Deli 27. junij 2004 Sladoled ja, včeraj sem videl "ice cream truck" kar hudo... se ni nič ustavil pr nas... hja nevm nevem če bi blo mal bol vroče bi šel dol v zmrzovalnik pa si mal privoščil tko pa ne paše ... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
LeilaniA 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Zame je vazno, da je cokoladno...cim vec cokolade, tem bolje...Sladoleda na kepice pojem zelo malo...ce je fejst polit s cokolado Drugac pa sta mi najslastnejsa trenutno Snickers(na palcki) in Magnum s trojno cokolado Citiraj Love Doesn't Have To Hurt To Feel Good Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 joj, nam ga je ravno prej sodelavec častil....hi-hi... kornet...vinšnjev...ful dobr Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 mene tut Žaža Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Jaz bom pa zvečer jedla sladoled, sem ga naredila sama z jagodami in jogurtom se mi že cedijo sline, samo da se spomnim! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kako se to naredi, imamo poln vrt jagod Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Contesa ja, kako si naredila, pa da ne kristalizira ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kolikor imaš jagod toliko daš tudi jogurta in sladke smetane, sladkor po okusu,fino je, da ne presladko, ker potem fino osveži! jagode jaz grobo spasiram, da je potem več koščkov notri, je bolše kot če vse zmiksaš! vse lepo daš v posodo za sladoled(prej mora biti vsaj devet ur v skrinji) potem lepo vklopiš strojček in mešaš približno pol ure. daš v zmrzovalnik in vsako uro fino premešaš, da ostane lepo kremast in gladek. Naslednji dan, se pa oblizuješ! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Mmmm, bere se fino, ne vem pa, če imamo ta strojček Bom pa kar na roke mešal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 O.k. Sstane sporoči, če je uspelo? Na tak način še nisem poskusila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kakšen strojček? Da ti vseskozi sladoled meša tudi v skrinji .Hm... bom čakala na Sstanetove rezultate . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tashyka 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 naj sladoled je da uzameš...pol piškotkov pa pol čokolade...mmmmmmmmmmmm... Citiraj NE STORI DANES TISTEGA, KAR LAHKO JUTRI PRELOŽIŠ NA POJUTRIŠNEM... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. junij 2004 Prijavi Deli 28. junij 2004 Kakšen strojček? Da ti vseskozi sladoled meša tudi v skrinji .Ne,ne Janja izven skrinje, potem daš pa v skrinjo, ko je razmešano! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Aha, jaz sem pa bolj negospodinjski tip Nas je sodelavec počastil z lučkami pa minutko za tem še sodelavka uleti z njimi . Njamsi, od tehle imam še vedno najraj navadno lučko. Glih prav velika, pa vanilija . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Naredila breskov sladoled(prvič)sem zadovoljna, ker mi je tako dobro uspel! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Naredila breskov sladoled(prvič)sem zadovoljna, ker mi je tako dobro uspel! Si koščice ven pobrala, prvič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ne sem jih pustila noter, če pride kakšen jeti na moj sladoled!(bo to zanj kot mandeljni) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
little butterfly 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Ja tut moja teta dela božanski jagodni sladoled, da se ti zrola Zdej ste mi lušte naredli jo bom mogla spet obiskat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 O, Madonca, Contesa, to se pa se meni sline cedijo! Ojla, dobrodosla, little buterfly! Njami, mi je nekaj sladoled zadisal, sam je ful mraz. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. julij 2004 Prijavi Deli 14. julij 2004 Hm, ma ne, ampak ce me zazebava (), mi ni do sladoleda, ko sem vsa premrazena, zdaj led. ja, juho poleti maram, ampak mi pa v bistvu vroca ne dene dobro - komaj zivim, kap me bo glihkar zadela. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 15. julij 2004 Prijavi Deli 15. julij 2004 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.