Skoči na vsebino

Sladoled

Recommended Posts

Najbolj ubijalski kombinaciji sta mi pomaranča+ črna čokolada.

Od pakiranih je super Ledo (banana-čokolada ali Lj mlekarne: čokokoko+tiramisu.  x:px  x:px  :yumy:  :yumy:

x^x Tko se govori! Drgač ga ful mal jem, če ga pa, pa tolelelele.... x:px

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 190
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pritrjujem Mačonini izjavi s pete strani;

očitno imavi enak okus glede tega kje imajo najboljši sladoled. In me ful veseli, da so v Ljutomeru odprli še eno večjo slaščičarno. Žal pa moja oddaljenost dopušča, da nekako največ trikrat čez poletje pridem do tja. In ravno zadnič ko sem bla niso imeli ne kivija in ne banane. :xx!:

Jaz pa hočem kivi pa banano! .... v Ljutomeru se ni pustil sprovocirat in mi je ponudil kar banano sadež - če si je že tolko želim;

medtem ko sem mislila, da me bo v Ravnah iz slaščičarne vrgel, ker sem mu dvakrat povedala, da bi kivi in banano, čeprav sem pred vitrino stala in videla da nima. x^x ampak včasih je fajn biti žleht.

klavdija

mene pa sladoled ne gane kaj preveč x:Dx če že potem pa mi je všeč jogurt z gozdnimi sadeži pa morda še jagoda in limona,drugo pa :xx!: :xx!: :xx!: x:)x x;)x

Per il mondo tu sei nessuno,

ma per qualcuno tu sei il mondo

Po delu sem si takoj privoscila sladoled. Najbolsi so mi sadni z okusi zelenega jabolka, ananas, cesnja, jagoda. Zadnje case pa sem cist mahnjena na jogurtove sladolede z okusom gozdnih sadezev. x;)x
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

• 2 months later...
sm si zvolila sladoled...in kaj je moj lubč prnesu :eek: stračatelo :o|o: dab kr crknu človk od žalosti...ni bolj brezveznega sladoleda kt je to....ok sej tud vanilije ne maram recimo....sam ta mi je vsaj navzgravžn, stračatela je pa dosadna :o|o:

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

:palec: x:Dx :vragec: Midve sma za skup.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

mah klinc :o|o: pa tolk se mi ga ž cev dan lubi, zdej mam pa tole sranje pred seb........kaj sploh nej bi predstavlala ta stračatela....mlek pa čokolado :eek: :o|o: k b vsaj čokolade blo kej zamuj not.....tk pa trikrat neč ud vsega skup :o|o:

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bora

Men najljubši: od teh mlečnih: rum punč, kak viski, keks, pistacija

Ti bolj vodeni: limona(sam malokje je reees dobra), zeleno jabolko, grozdje, mogoč gozdni sadeži, melona (mejhna kepca, kr je tu mač sladka za nažirat se).

No, dons sm jedla jagodo z jogurtom, kr pač ni blo kej bolj pametnga doma.

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

ja x:px rum punč...js sm čist nora na to...pa sploh da je alko zravn x:Dx pa kak lešnik, ti kremasti pač....pistacija.....mmmmmmmmmmm

sej je šov zdej lubč še enkrat iskat x:Dx upam da nov vanilijo zdej prnesu :o|o: x:Dx

Bora

<{POST_SNAPBACK}>ja  x:px rum punč...js sm čist nora na to...pa sploh da je alko zravn x:Dx  pa kak lešnik, ti kremasti pač....pistacija.....mmmmmmmmmmm

sej je šov zdej lubč še enkrat iskat x:Dx upam da nov vanilijo zdej prnesu :o|o:  x:Dx

Valda...zdresiri ga x:px x:)x Ce ne bo prnesu Sparevo vanilijo :o|o:

x:Dx x:o)x

Dear Human,

Ce grem na ziher pol jogurt pa pistacija... ce pa vidim, da ma poba zlooo temno cokolado pa zlooo temno borovnico s koscki lupinc no3... pol pa ta2!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Jaz pa ne maram pistacije zdaj, pa kokosa, pa oreha, pa vecino tropskih sadezev, jagode....

V bistvu zlo mal maram....vanilijo. pa jogurt. pa limono.

Ful mal sladoleda pojem. Letos sem ga dvakrat po moje...

Aja, TOM iz ljubljanskih mlekarn mi je pa res vsec. Lih prav ga je. K magnum, max...to je too much...

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Dans sprobala eno mal odstek kombinacijo - melona + pistacija. Pa blo prav fajn :palec:

drugac pa jezki in tomi so itak zakon :palec:

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

..men je bla pa ucas dobra ena lucka, ki se ji je reko capri...ovitek je bil tak mornarski pa z resevalnimi slauhi gor... podobn okus kot tom...sam fuuul boljsi!

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...