Michelle 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Ja, ja ja! Jaz se ga spomnim. Res je bil boljsi. Ampak s Tomom sem zadovoljna.Se vedno najraje kupim Jezka, Toma ali pa Lucko Pa eni Sodcki pa Kuglice so ble...ne vem, kako se je rekl...Pa ravno prava kolicina...k s temi sladoledi zdaj RES pretiravajo. :xx!: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
b5 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Čokolada, čokolada in čokolada ....... Citiraj "Nothing can stop the power of life-not even death." --Onean cleric Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 1. vanilija, a kremasta ne vodena, 2. mogoče v kombinaciji s punčem3. jogurtov sladoled z gozdnimi sadežina splošno imam rada katerikoli okus, važno je, da je kremast Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 Vsi sadni okusi... Ne maram vanilije :xx!: Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 13. september 2005 Prijavi Deli 13. september 2005 men je pa ravno vanilia full dobra....pa jogurt, kokos, rafaelo, bela čokolada, pa gozdni sadeži, pa ... pa...pa vsi skor, v bistvu...oh, dans sm ga že čist preveč pojedla (1/3 litra, pa enga Maxima in Lumpija ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Najraje imam sladoled na kepice. To poletje sta na seznamu najbolj zaželinih okusov;cremidea(rum in breskev)in paradiž(bela čokolada in jagoda). aja... eno full dobro lučko sem včeraj zmazala. Pazi ime lučke...Mystica Mayan...(Magnum) ej hudooo.... Okus pa;cimet,muškatni orešček in med... A ne pomeni Mayan...krhka...??? Krhka Mystica... kaj vse si folk ne izmisli..... Ampak je pa okusna... Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 Sladoleda ni nikoli preveč Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mišika* 28. maj 2008 Prijavi Deli 28. maj 2008 ojla vsem. Meni pa je zelo dobra Ledenka. mmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alesnik 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 najljubši okus snicers in rafaelo Citiraj V življenju obstaja samo ena sreča ljubiti in biti ljubljen!!!!!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Nordika 3. junij 2008 Prijavi Deli 3. junij 2008 Borovničev sladoled v Žabarju naj naj naj x:px Citiraj Support bacteria, they're the only culture some people have! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Cartedor - cimet in oreh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 24. junij 2008 Prijavi Deli 24. junij 2008 Borovničev sladoled v Žabarju naj naj naj x:px S tem se pa 100% strinjam. Tudi torte niso slabe Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
emaa* 12. avgust 2008 Prijavi Deli 12. avgust 2008 jogurt višnja(sploh če so cele višnje notr pa seveda borovnica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Men so všeč taki mal bolj vodeni.. sorbet variante..in sem zadnjič v Hoferju odkrila ene lončke, mislim da so 4 različni okusi..limona in jagoda sta klasika, čist fajn, pol je mango, ma čist ta prav mangast okus, kar je mal.. za navadit se v sladoledu.. danes sem pa marakujo sprobala.. in sem čist navdušena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bla bla 15. avgust 2008 Prijavi Deli 15. avgust 2008 Evo nova na tem forumu, tkoda najprej usm lepe pozdrave. Jst mam pa najrajš okus amarene in stracatelle. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
škratovka 20. oktober 2008 Prijavi Deli 20. oktober 2008 Jaz pi pa vprašala, če kdo ve kako se naredi sojin sladoled?Hvala za odgovor (če ga dobim)!LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.