girly 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 No, zdaj pa bom že počasi znorela. Sem mislila, da bo samo šlo stran, pa noče. Že odkar vem zase, se mi vsakega toliko ob lasišču začne luščit koža. Pordeči, nastane "reliefna" in se začne luščit. Da ne omenjam nevzdržnega srbenja. Najbolj intenzivno na sencih (ko si dojenček, to definirajo kot temence, ampak jaz sem stara že 25 let!), pa okoli obrvi in ušes, zdaj se mi je pa satan prenesel celo na področje okoli nosu (blizu ličnic, ne ust). A se še komu to dela? Kako se nadloge rešit? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 ma ja, bi rada s čem domačim najprej probala, preden se v kemijo vržem ... moj dosedanji postopek je tak: lase perem samo, ko je res že nujno potrebno (recimo 2x na teden), po pranju kožo na problematičnih mestih z brisačko dobro zdrgnem in jo namažem s kremo. s kremo jo namažem približno 2x na dan, najprej malo peče (minuto ali dve), potem se pa stvar malo umiri, izgine pa ne. zadnjič sem imela tako bad obliko, da je tip bil prepričan, da sem se jokala, ker sem baje bila vsa zatečena (in pordela, seveda). koža se mi ne lušči na lasišču, ampak OB. včasih si ponoči spraskam do krvi. čez dan se poskušam nadzorovat, pa ni me uspeva najboljše. skratka poln kufer imam že tega. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 ja men se tud vsake toliko to zgodi po čelu se mi naredijo rdeče lise in ko se koža mal umiri postane takšna suha...mogoče je lahko alergija na kakšen šampon pri tebi,ali pa zdej ko se vreme menja letni časi pa to,ker men se to dogaja najbolj ko se začne jesen in potem zima,seveda je to tud posledica da se začne mraz...jaz se najraje takrat namažem,z ognjičevim mazilom,ali pa poskusi tole,kremo ki jo uporabljaš za obraz zmešaš z malo ali šentjanževega ali pa olivnega olja...to naredi pred spanjem,še prej si naredi nežen piling...koža se obnavlja vsakih 28 dni,in probaj tudi ti narediti eno takšno kuro...mogoče bo pomagaloseveda,pa je tudi priporočljiv obisk pri dermatologu,če te peče in srbi... ma ja, bi rada s čem domačim najprej probala, preden se v kemijo vržem ... moj dosedanji postopek je tak: lase perem samo, ko je res že nujno potrebno (recimo 2x na teden), po pranju kožo na problematičnih mestih z brisačko dobro zdrgnem in jo namažem s kremo. s kremo jo namažem približno 2x na dan, najprej malo peče (minuto ali dve), potem se pa stvar malo umiri, izgine pa ne. zadnjič sem imela tako bad obliko, da je tip bil prepričan, da sem se jokala, ker sem baje bila vsa zatečena (in pordela, seveda). koža se mi ne lušči na lasišču, ampak OB. včasih si ponoči spraskam do krvi. čez dan se poskušam nadzorovat, pa ni me uspeva najboljše. skratka poln kufer imam že tega. jaz si na tvojem mestu ne bi kože drgnila ampak bi si jo samo malo tapkala,ker z drgnjenju ti razdražiš in če to počneš vsak dan,povrhnjici ne daš možnosti,da se obnavlja...tko da probi čist nežno to počet... katero kremo pa uporabljaš,če lahk vprašam? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 luščenje kože je samo obnavljanje kože. To kar je belo, so odmrle celice, tako da verjetno uporabljaš kakšno kremo s katero zastrupljša celice. Mogoče bi blo fajn da greš k dermatologu, ker jaz nimam tolk znanja o tem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 luščenje kože je samo obnavljanje kože. To kar je belo, so odmrle celice, tako da verjetno uporabljaš kakšno kremo s katero zastrupljša celice. Mogoče bi blo fajn da greš k dermatologu, ker jaz nimam tolk znanja o tem ja samo obnavljanje kože načeloma ne srbi in ne peče...ko se koža obnavlja se lušči oziroma prha...razen če si ne drgneš,ko se namažeš s kakšno kremo,oljem...takrat nastanejo svaljki...ampak po obrazu še vseeno ne bi smelo bit tako izrazito Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 hm ... kožo si z brisačko zdrgnem zato, ker je takrat lepo namočena, zmehčana in grejo tiste luske takrat najbolj enostavno dol. če je ne zdrgnem, ostanejo gor in sklepam, da bi bilo stanje vedno hujše. sicer pa jih zdrgnem (ne premočno) samo 2-krat tedensko, ko si umivam lase. kozmetike za obraz ne uporabljam. pudra sploh nimam, namazana pa se tudi ne spomnim, kdaj sem nazadnje bila. krem sem poskusila že kar nekaj, trenutno imam Dove (ki mi po nekaj časa, ko jo imam na koži, začne smrdet in je ne mislim več kupit), prej sem uporabljala Vichy, pa mi ni bila všeč, sploh mi ni vlažila kože, samo nek ovoj mi je čez naredila, da se je zdelo, da je koža ful mehka, to pa je bilo tudi vse. Ugotovila sem, da mi najbolj paše otroška krema Penaten, ki je pakirana v takšni modri plastični škatlici (štirikotni), ampak jo je ful težko najt. Imajo vse sorte nekih drugih penaten krem, ravno te pa ne. Moram prav v kakšno otroško trgovino zavit (in se prej psihično pripravit na vso vreščanje ). To kremo ponavadi zmešam z malo mandljevega olja in se z njo mažem po celem telesu (dokler je ne zmanjka in spet traja 100 let, da jo nekje najdem). A pozna kdo kakšno drugo res kul kremo? Bom najprej probala s to Tea tree kremo (hvala, Mystica), se mi sliši, kot da bi pomirjala kožo. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 Ne, ne poznam, sem mislila, da se dobi v lekarni ali pa drogeriji. Joj, če smrdi je pa cel satan. Ob vsakem smradu mi postane slabo (zato ne uporabljam ognjičeve kreme, pa tudi tuširam se samo z geli za tuširanje, ki nimajo vonja po kakšnem sadju ali mandljih ali medu ... - skratka, po MILU morajo dišat), včasih celo tako, da se ponoči od slabosti zbudim (se mi je dogajalo predvsem, ko sem uporabljala cimetovo kremo proti celulitu). Tako da se v nek smrad ne bi spuščala ... A kaj nesmrdljivega od tega drevesa pa ni? Imam res slab želodec, ravno predvčerajšnjim sem skoraj bruhala (že laufala na WC), ker je moj v kuhinji nekaj z belo kumino cmaril in je smrdelo kot kuga ... Pa zato sem prej komplicirala z Dove kremo, da smrdi, ko je enkrat na koži ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 Po čem pa smrdi? (približno) A sladkasto? Ker to je najhuje ... Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 hm ... kožo si z brisačko zdrgnem zato, ker je takrat lepo namočena, zmehčana in grejo tiste luske takrat najbolj enostavno dol. če je ne zdrgnem, ostanejo gor in sklepam, da bi bilo stanje vedno hujše. sicer pa jih zdrgnem (ne premočno) samo 2-krat tedensko, ko si umivam lase. kozmetike za obraz ne uporabljam. pudra sploh nimam, namazana pa se tudi ne spomnim, kdaj sem nazadnje bila. krem sem poskusila že kar nekaj, trenutno imam Dove (ki mi po nekaj časa, ko jo imam na koži, začne smrdet in je ne mislim več kupit), prej sem uporabljala Vichy, pa mi ni bila všeč, sploh mi ni vlažila kože, samo nek ovoj mi je čez naredila, da se je zdelo, da je koža ful mehka, to pa je bilo tudi vse. Ugotovila sem, da mi najbolj paše otroška krema Penaten, ki je pakirana v takšni modri plastični škatlici (štirikotni), ampak jo je ful težko najt. Imajo vse sorte nekih drugih penaten krem, ravno te pa ne. Moram prav v kakšno otroško trgovino zavit (in se prej psihično pripravit na vso vreščanje ). To kremo ponavadi zmešam z malo mandljevega olja in se z njo mažem po celem telesu (dokler je ne zmanjka in spet traja 100 let, da jo nekje najdem). A pozna kdo kakšno drugo res kul kremo? Bom najprej probala s to Tea tree kremo (hvala, Mystica), se mi sliši, kot da bi pomirjala kožo. aha,sem razumela,kot da si ful močno drgneš kožo...drugače pa je fajna tud linija NUXE.ki jo dobiš v lekarni sicer je mal dražja ampak je dokaj kvalitetna,ko sem se z strankami (delam v kozmetičnem salonu),pogovarjala katere uporabljajo nuxe,so vse ful zadovoljne in so prej uporabljale vichy,nobena ne gre nazaj...verjetno je pa ta krema ki,ti jo je priporočila Mystica zelo dobra,ker čajevec je že nasploh priporočljiv za kožo in blagodejno vpliva na kožo...poskusi še kakšne izdelke iz aloe vere,da ti dodatno vlaži kožo...tule je pa en link,mogoče boš še tam našla kakšne odgovore...čaw http://www.ezdravje.com/si/koza/obcutljiva/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 hvala obema! bom poskusila obe, vsako en čas, pa videla, katera bolj pomaga in sporočim, če bo še slučajno kdo iste probleme imel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 30. september 2006 Prijavi Deli 30. september 2006 girly res probi uporabit tea tree kremo, pa mislim da bo boljše, meni se takšne "luskice" tut pojavljajo ob lasišču, najbolj takrat, ko sem živčna pred kakšnim izpitom, pol me pa to srbi, ampak je po uporabi te kreme res velik boljše, si malo čisto na tanko namažem, pa se mi zdi da je ko se krema popolnoma vpije že vidno boljše. vonj pa ti bo mogoče tut všeč, sama vem, da mi krema celo diši. Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 30. september 2006 Avtor Prijavi Deli 30. september 2006 aja Mysti a mi lahko daš na OS cifro svojega JUST agenta? Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
študentka S. 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Za Justove izdelke in podrobne informacije me lahko kontaktirate na mail ( silvavaltl@volja.net) ali na tel. 041-282-732.lp Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 kaj pa mandeljnovo olje .....naravno....brez nikakršnih dodatkov. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lubenica 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 strelka Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 ja zdaj je pa že prav en kup idej ... pa še moj me je klical, da je mi nekaj prinese, je dobil od enih kolegov ... razmišljam, da bi si različne dele glave namazala z različnimi kremami/olji ... hehe Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tipka 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 Jaz imam zelo dobre povratne informacije glede luscenja koze pri mazanju z totrovim mazilom, ki ga izdeluje dvorec Trebnik.Dobis ga v Sanolaborju.Obstaja tudi totorovo olje, ki se lahko nanasa recimo na lasisce ...za poskusit je ...tudi to penatenovo kremo imajo v Sanolaborju, vendar je ta od Trebnika boljsa izbira,. ker je Penaten precej kemije ... porocaj o uspehih.. aja, pa verjetno ti kaj v prehrani ne pase... koza pa to eliminira Mojca Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 uh .. s sanolaborjem pa imam tako zanič izkušnje, da tam več ne mislim nikoli v življenju nič kupit, pa še se mi cela faca odlušči. bom pogledala, če se to totrovo mazilo še kje drugje dobi. hvala! Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 No, zdaj pa bom že počasi znorela. Sem mislila, da bo samo šlo stran, pa noče. Že odkar vem zase, se mi vsakega toliko ob lasišču začne luščit koža. Pordeči, nastane "reliefna" in se začne luščit. Da ne omenjam nevzdržnega srbenja. Najbolj intenzivno na sencih (ko si dojenček, to definirajo kot temence, ampak jaz sem stara že 25 let!), pa okoli obrvi in ušes, zdaj se mi je pa satan prenesel celo na področje okoli nosu (blizu ličnic, ne ust). A se še komu to dela? Kako se nadloge rešit?Jaz imam točno take težave, le da me nič ne srbi. Sem bil že pri dermatologu. Mi predpiše neke žavbe - brez haska. Pol sem bil spet, pa sem dobil Oronazol mazilo za okrog nosu. Nekaj časa sem imel vtis, da je šlo na bolš, pol pa sem opazil, da zadeva niha kar sama od sebe. Pred enim letom se mi je res opazno luščilo okoli nosu. Tudi zdaj se mi, le da veliko manj, tako da ne ćlivim zadeve nič več. Vse kar lahko z gotovostjo rečem o tem je, da nobena žavba ni povzročila opaznega izboljšanja Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 točno to .. kar niha .. včasih celo nimam .. kakšen teden ali dva .. potem pa spet čisto kritično. no, tebe vsaj srbi ne. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 1. oktober 2006 Prijavi Deli 1. oktober 2006 točno to .. kar niha .. včasih celo nimam .. kakšen teden ali dva .. potem pa spet čisto kritično. no, tebe vsaj srbi ne.Res je. Trenutno tudi jaz nimam skoraj nič, le koža je nekoliko rdečkasta. Oronazol al pa brez vse je glih. ena druga žavba mi je pa povzročila samo ornk srbenje okol nosu, tko da sem jo skenslal. Bah, najbrž so to simptomi povezani z izjemno inteligenco, le da sodobni znanosti tega še ni uspelo povezati... Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 1. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 1. oktober 2006 evo, pa si jo našel. Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Po moje je to (kakor tudi večina drugih sprememb na koži) povezano s stresom... Girly, jaz bi na tvojem mestu šla najprej k dermatologu da ugotovi za kaj sploh gre... pol pa eksperimentiraj z mazili... Še posebi če ti to traja že tolk časa. Sploh pa po mojih izkušnjah, take trdovratne zadeve se najboljše rešujejo s homeopatskimi zdravili, ker zdravijo od temelja, ne pa samo površinsko. Sam, najprej moraš zvedet za kaj sploh gre... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Bah, najbrž so to simptomi povezani z izjemno inteligenco, le da sodobni znanosti tega še ni uspelo povezati... Al sem jaz en butl Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Al sem jaz en butl A ne, to pa ne. Butla pa že mamo pr duhovnosti sicer pa namest, da zajebavaš povej kako in koliko se nam je presoliti, da dotični vrag izgine Sam, najprej moraš zvedet za kaj sploh gre... Diagnoza bo najbrž nekakšna serboreja. Glede vzroka nastanka pa ni pričakovati nekega konsenza. Pravijo: stres, prebava, hormonske spremembe. Skratka anything goes. Meni še najbolj pomaga to, da pozabim, da sploh imam. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.