Skoči na vsebino

luščenje kože

girly

Recommended Posts

ja, to sem jaz. x:Dx lani na morju, ko smo na vsak način hoteli videt, kaj je za zaklenjenimi vrati ... pa je bilo treba čez plezat. kar ni najbolj pametna ideja, če imaš kaj belega oblečenega. :o|o:

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

evo, tukaj mi je uspelo čez prit. potem pa hlače direkt v smeti :C:

problemov s kilami pa res nimam. mogoče povezano s tem, da v času izpitov in drugih psihičnih pritiskov ne čutim lakote. xnckrivx

pa saj nimam tako malo kil (od 55 do 60 hodijo), samo vidijo se mi ne.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

malo čez 170 ... kakih 173, bi rekla ... itak te povsod drugače namerijo ... xnckrivx

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Guest sstane
malo čez 170 ... kakih 173, bi rekla ... itak te povsod drugače namerijo ... xnckrivx

Aakhut ne bo imel pripomb, najbrž x:Dx

hehe .. ja zaenkrat še nisem ničesar o debeli riti slišala, kot zna to določenim tukaj povedat x;)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

No,jz mam tud podoben problem trenutno..no čist en mal podoben ..mogoče celo nič kj podoben..

No,bom kr sm napisala,da ne bom nove teme odpirala..

7 dni nazaj se mi je pod desno učko naredil rdeč flek ,tk 3 cm dolga zadeva ,ki full izstopa in mi gre full na živce..

Kr čez noč,pa kožo pod učko mi full skupi vleče,tk,da si ta flek zdj mažem z oljem iz mareličnih pečk..Sam nič ne pomaga,pa s kremo za full suho kožo sem si tud že probala mazat ,pa s kamilicami sem si spirala ,pa dobenga uspeha..

Sploh ne vem zakaj in od česa se mi je to naredlo??Mogoče kdo med vami ve,mi lahk kdo svetuje ,kako naj se te rdeče lise znebim.. :o|o: xnckrivx

Mi zna kdo svatovati,kako naj se rešim te rdeče lise???

Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.

Richard Bach

ja meni se podoben flek (ful suha koža, ki jo vleče skupaj, pa lušči se - in srbi) ponavadi naredi (hkrati s fleki ob lasišču - ki pa so malo drugačni) nekje na pol poti med očesom in nosom, velik pa je približno za en nohet. Zdaj sem si mazala z mandljevim oljem, pa je šel.

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

ja meni se podoben flek (ful suha koža, ki jo vleče skupaj, pa lušči se - in srbi) ponavadi naredi (hkrati s fleki ob lasišču - ki pa so malo drugačni) nekje na pol poti med očesom in nosom, velik pa je približno za en nohet. Zdaj sem si mazala z mandljevim oljem, pa je šel.

Men tud mandljevo olje nič ne pomaga.Grem jutr kr zdravniku, ker me full moti ta zadeva .Pa vse bolj mi kožo skupi vleče...Sam srbi pa ne...

Richard Bach

Sem šla v ponedeljek k zdravniku in dobila kremo ELECOM..In mi ta rdeč flekec full pridno zginjuje,zdj mam že čist normalno kožo,mogoče še malo bolj rdečo,sam proti prej je to minimalno.....Super ja tale krema...Po mojem bom jutri mela že vse čist normalno...

Probi še ti to mažo, če boš še mela kdaj tak flekec...Sam se jo da dobiti samo na recept.

x;)x

Richard Bach

morena, pazljivo z ELOCOM-om, ker je kortikosteroid.

Uporabljaj samo, ko je nuja! Kortikosteroidi namreč tanjšajo kožo in povzročajo poraščenost.

Verjemi, vem o čem govorim, ker je imel moj fant probleme s koprivnico.

:eek: :eek:

Kaj??Kako poraščenost??Sj jz si sam na tem flekcu mažem s to kremo in zdravnik je reku, da čist na tanko...In ga tud upoštevam...in to sam zvečer,ko grem spat??

Si me pa full prestrašla zdj s tem postom... :C:

A pol je ta krema za koprivnico???

Richard Bach

Ma moram rečt, da zdaj nimam nič več problemov, koža se je popravila in me več niti ne srbi, lušči pa se sploh ne.

Je pa fino vedet za kremo, če mi slučajno olje več ne bo pomagalo. Hvala. :palec:

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

a si prebrala uni listek, ki je zraven kremce? stranski učinki pa tako...no, saj lahko malo posrfaš, kakšne učinke imajo kortikosteroidi. se ni za hecat.

Ja ,sem si prebrala stranske učinke..Sam to je sam v primeru redne oz.pogoste uporabe..Jz pa sem si sam 2x namazala,pa dans zvečer si še bom 1x..pol bo pa tk že čist zginu ta flek..Ker deulje pa ta krema res full hiter..

A v mojem primeru,se mi bo tud stanjšala kožo pod učko??? xnckrivx

Richard Bach

če ti bo po trikratnem mazanju flek izginil in se nikole več pojavil, potlej res nimaš kaj skrbet.

Ja,jz tud tako razmišljam...Po mojem to 3x tno mazanje s to kremo ,res ne more pustiti nekih sprememb na koži...

Tale kremca leti juter v smeti....grrrrrrrrrrrrrrrrrr :xx!:

Richard Bach

Ne ne ... imej jo doma za rezervo. Jst sm te hotela samo opozorit, da ne boš pretiravala z mazanjem, samo to. Kot dobronameren nasvet, nisem te hotela prestrašit.

Sam si me mal prestrašla Mystica.. x;)x

Na srečo, me je zdravnik upozoril, da si morem to kremo res previdno in natanko namazati na ta flekec..Ker ta stranska učinka ,ki si ju umenila zgoraj nastaneta v primeru,če full pogosto uporabljaš to kremo...

Richard Bach

dober teden od takrat, ko sem se nazadnje namazala z oljem, pa še nobene luske. ali srbečice. :palec: x:)x

sonce bo moje srce,

nosil bom njeno ime ...

Evo,10 dni po tistem,ko sem mela on rdeč flek pod učko,mi je spet nov nastal.Na čist istem mestu.Sam ni tolk hudo,kot zadnjič.Sam zdj si pa ne upam več mazat s to kremo,ki mi jo je zdravnica predpisala..Kaj ,če se mi pa koža stanjša ali pride do kakšnega drugega stranskega učinka??

Kaj naj naredim??Olje tud dobeno ne pomaga. :V:

Richard Bach

ja a si morala to napisat?

evo ti še moje luske nazaj.

pa to ni res. :vragec:

kaj je pa s tabo???

a te tudi srbi?

glej ... namaži si vseeno z elocomom, čist na tanko ... od parkratnega mazanja se ti koža ne bo stanjšala. moraš pa res pazit, da daš majhen nanos gor. ko se bo stanje izboljšalo, pa še enkrat poskusi z oljem, tea tree kremo ali čim podobnim.

jaz sem medicinska enciklopedija z diplomo slovenščine :vragec: x:Dx

ma ne vem..mam full odpor do te kreme.Dans si še ne bom namazala,bom vidla kako bo jutri..

nič me ne srbi ,sam rdeče je ,pa kožo skup vleče,če full na blizu pogledaš.

Richard Bach

Guest sstane
nič me ne srbi ,sam rdeče je ,pa kožo skup vleče,če full na blizu pogledaš.

Na tvoji ikonci se nič takega ne vidi, prav dobro izgledaš :8):

• 1 year later...

Težave z kožo?

Jaz sem sam preiskusil tele kreme na strani Naravna, BIO in BIOAKTIVNI kozmetični izdelki z certifikati BDIH, OTEI in BIOKONTROLL NONPROFIT Kht.

Imel sem težave z serborejo rdeča, srbeča in suha koža, ki se je luščila v plasteh na obrazu med lopaticami in na prsih. Bil sem pri dermatologu, ki mi je predpisal neke kreme, ki so pomagale po enem tednu malo do naslednjega izbruha. Ko pa sem dobil BIOLINO NARAVNO kremo BALZAM ZA OBRAZ IN DEKOLTE po dveh dneh kot bi odrezal, ni več srbečice, koža zopet dobiva normalno barvo skratka nebi verjel če nebi preiskusil!!!!

LP Andrej

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...