Skoči na vsebino

luščenje kože

girly

Recommended Posts

Guest VilaSonca
sicer se mi koža ne lušči, a pišem v to temo, ker ni nobene teme o suhi koži in nisem vedla, kam uvrstit. ne spomnim se, da bi sploh kdaj v življenju imela tako suho kožo po nogah in rokah. mažem se z mandljevim in olivnim oljem, pa nič. kar suha koža. :eek: res sem se jeseni zanemarjala, se mi ni dalo pacati z losijoni po telesu, a zdaj se ziher že en mesec mažem z oljem - nič. isto suha koža. zdaj pa zadnji teden še prhljaj in o statični elektriki, da ne govorim, železa se več ne upam dotikati. xrolleyesx nimam pojma, kaj je to, mogoče je pa preveč doše vate v zadnjem času naokoli, ker jaz normalno imam po obrazu mešano/mastno kožo in nikoli nisem imela problemov s suho kožo.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 76
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

sicer se mi koža ne lušči, a pišem v to temo, ker ni nobene teme o suhi koži in nisem vedla, kam uvrstit. ne spomnim se, da bi sploh kdaj v življenju imela tako suho kožo po nogah in rokah. mažem se z mandljevim in olivnim oljem, pa nič. kar suha koža. :eek: res sem se jeseni zanemarjala, se mi ni dalo pacati z losijoni po telesu, a zdaj se ziher že en mesec mažem z oljem - nič. isto suha koža. zdaj pa zadnji teden še prhljaj in o statični elektriki, da ne govorim, železa se več ne upam dotikati. xrolleyesx nimam pojma, kaj je to, mogoče je pa preveč doše vate v zadnjem času naokoli, ker jaz normalno imam po obrazu mešano/mastno kožo in nikoli nisem imela problemov s suho kožo.

Pri meni je vsako leto za suho kožo (sploh na nogah!) centralno ogrevanje glavni krivec.

Lonec z vodo na radiator,

ne preveč ogrevat stanovanja,

pa na luftu bit.

Tko nekako.

... Say what you mean

And mean what you say ...

Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...