Skoči na vsebino

leto razvez

Starlight

Recommended Posts

Jaz sem skoraj nova tle, pa še nisem dost brskala po forumi tako da ne vem če ta tema že obstaja če ja me napotite tzja prosim če ne me pa zanima naslednje. Sem slišala že od veliko ljudi da je letos neko leto ko gre full folka narazen. Pa morem rečt da res poznam dost ljudi ki so končali zveze, med njimi tudi jaz. Pa me zanima od kje ta ugotovitev tem ljudem, če veste kdo je to napovedal in kaj so rekli ina kako se temu ognit al za kaj se splo gre.

lp

Deli na socialnih omrežjih

Tudi ena moja prijateljica se je letos ločila. Ločevala pa sta se enih 10 let, ampak nikoli do konca - vedno ju je nekaj potegnilo nazaj.

Letos pa sta ("končno") speljala to ločitev do konca, prodala stanovanje, se preselila vsak na svoje, porihtala vse okrog skrbništva in preživnine za otroka, živela tako narazen ene 2 meseca, mogoče 3...

...zdaj pa sta spet skupaj! x:o)x x:Dx xrolleyesx

Mislim, leto je že skoraj naokoli,.... tako da te ugotovitve niso nič novega. Čeprav

kolikor jaz vem je res napovedano, da bodo ljudje čedalje več "samski", kar je pa vse posledica sodobnega načina življenja. Ljudje imajo čedalje manj časa za sočloveka zaradi dela (če nekdo dela po 10 ur na dan, npr. jaz je bolj težko še vezo peljati), potem je tu dejstvo, da so ženske danes bolj samostojne in dominantne, kot so bile včasih, tudi družba nikogar ne obsoja več in še in še bi se naštevalo.

Čeprav mislim, da je glavni razlog v tem, da ljudje niso več tako potrpežljivi in strpni kot so bili včasih. Vsega imajo dovolj in zakaj bi imeli en(o-ega), če jih imajo lahko več,.... itd. itd. Zakaj bi tega prenašali,... bla bla bla Če bi bilo tko kot je bilo po vojni bi se vsak dan zahvaljevali samo, da imajo za jest,....

Ampak naj kar takoj napišem, da nimam veze, kaj šele, da bi bila kdaj v zakonu,... in temu tako tudi pišem, nisem noben ekspert,...

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

hja bi se kar strinjala s to ugotovitvijo ... Sem tudi sama skoraj bila ena izmed "žrtev". Dobro, da ga je pravi čas pamet prijela ... So me v kritične obdobju kolegi tolažili, da je prav neverjetno, koliko zvez ravno to leto razpada ...

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

Jest sm pa že tolk moderna, da sploh noben več ne pride do mene.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

hja, meni se pa zdi, da jih je to leto ful skupaj prišlo, vsaj kar jih ja poznam...

no, saj, če greš narazen, potem z nekom spet prideš skupaj, ponavadi pa je vmesno obdobje, ful kratko... se vse še istega leta zgodi x:Dx x:o)x

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

hja, meni se pa zdi, da jih je to leto ful skupaj prišlo, vsaj kar jih ja poznam...

tut z večino mojih znancev je tako. nekaj kolegic je šlo narazen s svojimi fanti, pa so potem letos vse prišle nazaj s temi istimi tipi...tako da v teh primerih to ne bi blo leto razvez, ampak leto ko so vsi spet pršli nazaj skup x:)x

Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!!

No jaz se tolažim s tem, da je moj šel k svoji bivši in da je letos leto razvez pa da gresta že tretjič narazen pa pride k men nazaj sam ne pred novim letom x:)x

Hudo ej, men je bivši rekel, da je ostal z eno bivšo kao samo frend,... pol sem mu pa rekla, da mu dam mal časa, da on to dokončno razčisti, no po parih mesecih pa zvem kaj vse mu je bivša delala, da bi ga dobila nazaj (seveda je vpeljevala njegove frende, a on tega ni vedel, sam ko je zvedel, je bil čist šokiran, valda tega ni pričakoval od njegovih frendov in mi je vse povedal, sam pol je men film počil). Če men tip reče, da je šel s frendi na morje in po naključju srečal tam bivšo, jest sem pa doma. Ne, tko pri men ne gre. In včasih se srečava in sprašuje zakaj. Jasno sem mu povedala kaj je delal narobe, seveda to ni bila samo ena stvar... če ni spsoben razčistit naj bo pa sam, al pa z eno, k nima razčiščen, al ji je pa to všeč, sam ne z mano.

Skratka jest takih ljudi, ki obljubljajo ne toleriram, takoj dam konec in pika. Drugače se to vleče, kot, "sam ne pred novim letom". Hudo, tak tip bo vedno sedel na vsaj dveh stolih. Če tipu pustiš, da tko s tabo dela bo pač tko s tabo delal,.... Jest mu ne bi. Konec in pika,... pa se lahk po tleh meče. Če je stvar zajebal enkrat,.. mora dobit lekcijo, drugač jo bo skoraj zagotovo še drugič in tretjič,....

Mahatma Gandhi

....ko sem zdele razmišlala o svoji kronlogiji.....sem čist šokirana nad sabo.... :vragec: x:Dx :vragec:

....predlani sva se z možem razšla (se je odselil, na mojo željo :inocent: ).....lani sva se uradno ločila x:o)x ....letos pa se bo po dobrem letu očitno tudi moja nova veza razbila na drobce.... :o|o: :sori: ...

...res ne vem, katero je leto razvez... x;)x x:Dx x;)x

....ampak, življenje je lepo x!x x;)x x:px x:)x

xrosex

"Ljubezen ja stanje Bitja.

Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.

Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.

Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike."

Ja tud jest misl d jih pa letos gre ful velik narezen... xrolleyesx xrolleyesx

Tud moja veza, ki je bla dolga 7 let je šla ampak je bol tko prov fajn mi je... x:Dx x:Dx x:)x x:)x

Zato punce glavo pokonci...je še veliko rib v morju...al kako x:Dx x:Xx x:px

NOČEM CELEGA SVETA,

LE POLOVICO TVOJEGA!

:2src: Mogoče pa ne razveze vpliva tudi leto psa po kitajskem horoskopu, preneseno v naš horoskop se pes ujema s tehtnico, tehtnice pa so itak zaljubljene v ljubezen samo xloveyx , so pa tudi zelo prepirljive, zato se nekateri pari razidejo in pridejo spet skupaj:inlove:

veste kaj je GLAVNI ""razlog"" za "razvezo"? :8):

veza sama. :inocent:

100% vseh "razvez" se zacne z "vezo". x:Ix

je smesno, samo drzi, nooo... x:Dx

Se "locis" oz. "razvezes" od "bolecine" al od ljudi...?

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

tak da je tko :palec:

poroka je prvi korak do ločitve. k pa je dons pač tko, da je velik lažje zamenjat, k pa mal, čist mal potrpet, al pa razumet, spoštovat, se prilagodit... pa o kšni ljubezni itak še nč nismo rekl.... a je komu kle kej čudnga?

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

predlagaš torej, da naj se sploh ne vežemo, da ne bo prišlo do razvez.

Potem bomo imeli popolno statistiko...Slovenija kot edina država, kjer se

ni nobenih ločitev več x:px ker se ne bo imel kdo ločit (samo ta del zamolčimo x:p )

na-a..., nc ne vem, da bi karkoli predlagala... xnckrivx x;)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Guest mačona

Potem bomo imeli popolno statistiko...Slovenija kot edina država, kjer se

ni nobenih ločitev več x:px ker se ne bo imel kdo ločit (samo ta del zamolčimo x:p )

ne smeš se navezati in ni nobene ločitve, ko je konec. x^x

ne smeš se navezati in ni nobene ločitve, ko je konec. x^x

aha, potem imamo lahko vsak z vsakim, kar nam paše, nikdo ni z nikomer vezan (tu mislim predvsem čustveno navezan) pojem zvestobe je odpravljen...

in potem nimam nobenih duševnih stisk, ko izgubimo svojega dosedanjega posteljnega partnerja ...

kako se že temu reče? popolna promiskuiteta? :inocent: al nekaj takega x:Ix

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...