Antoninus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 veste kaj je GLAVNI ""razlog"" za "razvezo"? veza sama. 100% vseh "razvez" se zacne z "vezo". je smesno, samo drzi, nooo... Se "locis" oz. "razvezes" od "bolecine" al od ljudi...?Logično, saj je tudi poroka glavni razlog ločitev. Drugače se pa letos ženska, ko si ogleduje moškega s katerim bi se rada poročila, ne sme vprašati: ali je to moški, ki bo vzgajal moje otroke? ampak: A je to tip s katerim hočem, da se moji otroc srečujejo ob vikendih? Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 aha, potem imamo lahko vsak z vsakim, kar nam paše, nikdo ni z nikomer vezan (tu mislim predvsem čustveno navezan) pojem zvestobe je odpravljen...in potem nimam nobenih duševnih stisk, ko izgubimo svojega dosedanjega posteljnega partnerja ...kako se že temu reče? popolna promiskuiteta? al nekaj takega nisem mislila na zvestobo. ne moreš zahtevati ničesar od nikogar. ljubezi ne moreš izsiliti, tudi zvestobe ne. ne vem, če si pod pojmom navezanost predstavljava isto, očitno ne. ma kakšna čustvena navezanost? to mi smrdi na posesivnost in posledično izsiljevanje in manipulacijo. pa ti si bolan, sploh veš, kaj pomeni promiskuiteta? pa čakaj cel lajf, da boš spoznal sorodno dušo, ki, dragi moj, ne obstaja, in seksaj z njo cel lajf. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ne, res sem pozabil, kaj pomeni promiskuiteta zdej vidim, da sem močno sfalil pomen pa kaj pol Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sorodna duša obstaja, sam treba je imet in iskati z dušo, kadar pa iščeš s kurcem, boš kurac tudi dobil ...pa še dost resnice je v tem ....čeprav, občasno tud brez določenih pritiklin ne gre... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sorodna duša obstaja, sam treba je imet in iskati z dušo, kadar pa iščeš s kurcem, boš kurac tudi dobil pravljica o sorodni duši ... in umreš, ne da bi jo našel. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 pravljica o sorodni duši ... in umreš, ne da bi jo našel. ooo mačona me že kr mal skrbi zate...se bojim da bistveno premal mižiš...spančkaš sm mislu. pravlice, vilinčki, angelčki... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 verjamem v NLP-je, kakšne duhove celo ... v sorodno dušo pač ne. spoznaš nekoga, s komer sta si všeč ... samo STA. ZDAJ in TUKAJ. ne obremenjujeta se s tem, kaj bo. gre za to, koliko dva, ki se ujemata, vlagata v partnerstvo ... se splača, če se štekata, če sta si všeč, če se ujameta. ne pa neki nabijat pravljice romantične o sorodnih dušah. in pol padeš na realna tla. kaj pa če spoznaš "sorodno" dušo, vse je perfect, super se štekata, potem pa ljubljena osebica nenadoma umre? cel lajf cmizdiš in raje vztrajaš v samoti kot da daš možnost komu novemu, mogoče boljšemu? zapičiti se v nekoga, zabiti si v glavo, da ta je pa "pravi" - njet good. če že, je sorodnih duš več. ni človeka, ki bi nam s svojo osebnostjo popolnoma ustrezal. nič ni dokončno, nič ni zanesljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 ...: A je to tip s katerim hočem, da se moji otroc srečujejo ob vikendih? LOL a je to tip ki bo redno plačval preživnino moji deci sorodna duša obstaja, sam treba je imet in iskati z dušo, kadar pa iščeš s kurcem, boš kurac tudi dobil Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.