jožica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pozdravljeni!Se predstavljam kot vaš nov član in vsih lepo pozdravljam.Samo to, no Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Audente 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 živjo............. Citiraj ZVERINJAK Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ahua- 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Dobrodošla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Lep pozdrav in dobrodošla Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 http://www.cosgan.de/images/more/flowers/043.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pozdravljeni!Se predstavljam kot vaš nov član in vsih lepo pozdravljam.Samo to, no Pa prav, no... Če je samo to... Živjo, pa da bo kmalu še kaj več... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Pa prav, no... Če je samo to... Živjo, pa da bo kmalu še kaj več... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lanja 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 O helow Citiraj NOČEM CELEGA SVETA,LE POLOVICO TVOJEGA! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MissyMiss8 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Lepo pozdravljena, tudi jaz sem nova ...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ScorpioGirl 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Dobrodošli obe kar pogumno Citiraj How will we ever knowif we never try ...P.M. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Še žal vama bo. Hecam se mal...sej, kmal bosta vidle, da me je sam gobec. Zdej pa veselo tipke pod prste in se razpišita. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Lepo pozdravljena, tudi jaz sem nova ...... Dobrodošla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
girly 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Citiraj Tudi čez tisoč let, tu bom stal,sonce bo moje srce,ena od tisoč zvezd mi bo prav , nosil bom njeno ime ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
xElishax 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja jst sem tud nova, lepo vas vse pozdravljam.. Citiraj Yes! You beauty! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja jst sem tud nova, lepo vas vse pozdravljam.. Fajn... Dobrodošla... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
jožica 3. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 3. oktober 2006 Lepa dobrodošlica!Brez skrbi, vsekakor bom povedala več kot si upam...hehehehe...Pa brez zamjre, če bom povedla kej po kmečko Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Lepa dobrodošlica!Brez skrbi, vsekakor bom povedala več kot si upam...hehehehe...Pa brez zamjre, če bom povedla kej po kmečko Ja, na to pa le pazi! Saj si gotovo vidla da smo tu gor sami fini pa uglajeni ljudje... In uporabljamo samo knjižno slovenščino... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 Ojla folk! seveda dobrodosli vsi novi! xrosex (*Jozica, super si si spomnila, nisem pa uletela nc pozdravt, k bi zraven se omenjala podobne teme pa zdruzevanje pa vse to, pa nisem hotla da bi komu dol padlo - kar pomen, da mamo po mojem vsaj eno pdoobno temo, morda ju zdruzim, da ne bos debelo gledala, kako da je zdaj kar drugacna oz. da tvoje ni vec - no saj morda je pa tud nom zdruzevala ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Teyka 5. oktober 2006 Prijavi Deli 5. oktober 2006 hey jožica! veliko zabave, objav in koristnih nasvetov ter vprašanj ti želim! dobrodošla ti in vsi ostali x!x Citiraj Never let the fear of striking out keep you from playing the game!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pejprček 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Berem vas že dolgo se mi zdi kot da vas vse že poznam Ampak pisat se mi pa ne da veliko nocoj je izjema (drink preveč, ne spi se mi, sam doma, ......) Citiraj Luxury can be bought but class is a natural attitude Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Lep pozdrav vsem!Tudi jaz sem nova tukaj, čeprav vas že nekaj časa spremljam in se mi zdi, da se imate super. Toliko zaenkrat in se beremo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 pozdrav vsem novih in SRECNO NOVO LETO 07 (JAMES BOND) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ojla vsem novodoslim Lunatikom! Susana! (007) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Ja, na to pa le pazi! Saj si gotovo vidla da smo tu gor sami fini pa uglajeni ljudje... In uporabljamo samo knjižno slovenščino... dej enkrat pejd skrebl igrat, pa da vidš kwa use zmore SSKJ Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Marsa in Suzana, najlepša hvala za dobrodošlico. Se še mal razgledujem, potem pa začnem čvekat. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.