Marsa 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 potem pa začnem čvekat. ( ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Se še mal razgledujem, potem pa začnem čvekat. Take rabimo je zadnje čase kar premalo pisanja Dobrodošla med čveke Jaz sem sicer bolj "tihe sorte" ampak .............. berem pa rad Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 27. december 2006 Prijavi Deli 27. december 2006 Živjo, Onix. Ja, jaz tut rada berem, sem dolg časa samo prebirala vaše komentarje, zdaj sem si žaželela pa še kaj napisat. Sem pa tut bolj zmerne sorte. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 28. december 2006 Prijavi Deli 28. december 2006 hehe...welcome usem jz sn že kr neki cajta gor heh...ponavad berem..učas tut kej napišem...je pa fajn tlele gor hehe Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sunlight 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 http://www.smeski.com/razni/table/welcomesign.gif Citiraj Dokler diham, upam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
elinor 29. december 2006 Prijavi Deli 29. december 2006 Hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
susana 30. december 2006 Prijavi Deli 30. december 2006 če ti pa ne bo všeč nobena tema, jo pa sama odpri... ali pa če še ni odprta... jz to skoz počnem. (pa ne se sekirat, tak kot se jz, če kdo skritizira tvoje mnenje) Citiraj VSE SE ZGODI Z RAZLOGOM. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.