webmaster@jvvz 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Peti Svetovni mirovni vrh z naslovom Sporočilo Sri Swami Madhavanande in Mahatme Gandhija bo potekal v Ljubljani med 13. in 15. oktobrom 2006, v Cankarjevem domu. To bo v tem letu eden najpomembnejših in zgodovinskih mednarodnih dogodkov, namenjenih miru v svetu, zaščiti okolja, ohranjanju zdravja in mladini. Svetovni vrh bo potekal v okviru razvojnih ciljev OZN, principov pobude "Earth Charter" in univerzalnega mirovnega sporočila dveh najvplivnejših indijskih duhovnih velikanov, Njegove Svetosti Swami Madhavanande and Mahatma Gandhija. Živimo v prelomnem času svetovne zgodovine, ki od nas zahteva, da se odločimo o svoji prihodnosti. Cilj tega Vrha je prebuditi zavest v naši moderni dobi, da se sooči z najbolj pomembnimi vprašanji, pred katerimi se je znašel naš svet: svetovni mir, zaščita okolja, zdravje in mladi. Predsednik Republike Slovenije, Dr. Janez Drnovšek, bo odprl ta dogodek z uvodnim nagovorom, pokroviteljstvo pa je velikodušno prevzela županja Ljubljane, gospa Danica Simšič. Vrha se bodo udeležili dostojanstveniki iz celega sveta, med njimi bodo voditelji različnih veroizpovedi in kultur, predsedniki in tudi predstavniki nevladnih organizacij. To bo dan navdiha, učenja in praktičnih rezultatov, ki nam bodo pomagali, da bomo v svet vnesli več miru med posamezniki, med skupnostmi in med narodi. Več na: http://www.worldpeacesummit.net/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 2. oktober 2006 Prijavi Deli 2. oktober 2006 Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
webmaster@jvvz 2. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 2. oktober 2006 Ja, pozabu pa tole: bi bilo zelo zaželjeno prit podpret tale dogodek, z osebno udeležbo, v Cankarjev dom. Najbolje, da v soboto. 14.oktobra, takrat se bo največ dogajalo. Dajmo pokazat, da nam ni vseeno! Okvirni program je tule: http://www.worldpeacesummit.net/program-slo.htm ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 No, to bo pa jutri Svetovni mirovni vrh - Vrt miru ponedeljek, 9. oktober 2006 @ 21:26 CESTObjavil: nianV okviru Svetovnega mirovnega vrha 2006 bodo v otroški ustvarjalnici na temo Vrt miru otroci različnih starosti in narodnosti skupaj ustvarili »vrt miru« skozi svojo domišljijo in kreativnost.Likovna in glasbena delavnica, joga za otroke ter delavnica kreativnega pisanja bodo potekale v soboto, 14. oktobra 2006, od 8.30 do 12.00 ter od 15.00 do 18.00 v Veliki sprejemni dvorani Cankarjevega doma. Delavnice se bodo zaključile s skupno predstavitvijo, ki bo po zaključku otroškega programa.Radovedneže, ustvarjalce in umetnike vseh starosti vabimo, da se nam pridružijo!vir: http://www.pozitivke.net/images/articles/Vrt_Mir_Svet_Vrh_Otrok_Ustvarjanje_1.jpg ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
webmaster@jvvz 12. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2006 Po zadnjih informacijah organizatorjev Svetovnega mirovnega vrha v Ljubljani je sobotni program v Cankarjevem domu za študente in dijake BREZPLAČEN! Vstopnice bodo na voljo v soboto:- od 7.30 do 9.15 ure- od 11. do 13.ure Lp! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 she zadnji vzdihljaji drnovshka in danice... :xx!: bi raj dal ta dnar za posochje zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
webmaster@jvvz 12. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2006 Osrednje dogajanje Svetovnega mirovnega vrha iz Gallusove dvorane Cankarjevega doma bo v soboto, 14.10. 2006 možno spremljati tudi preko internetnega prenosa na spletni strani: http://www.worldpeacesummit.net/summit_tv.htm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 kdaj bom lahko preko spleta spremljal seje mestnega sveta....pa drzhavnega zborajebesh neke mirovnike zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 she zadnji vzdihljaji drnovshka in danice... :xx!: bi raj dal ta dnar za posochje zlomk...tralala Za posocje je bilo pa zbranega vec kot dovolj denarja, pa se delavne sobote smo imel. In denar od teh je sel "kobajagi" v posocje. Aja, pa se drzava je kar zahtevala denar. Torej v posocje je slo iz 3. virov: - dobrodelnost - Vsak zaposleni je moral placat poloznico za posocje - Delali smo delavno soboto za posocje Vse to je lepo in prav in mislim, da ni bilo nikogar, ki bi se upiral ali jamral, da ni fer. Kar pa res ni fer, je pa dejstvo, da niso kaj prida naredil, denar je pa cudezno izpuhtel. Kdo pa na koncu najebe? Ubogi ljudje, ki jih je nesreca prizadela... :xx!: Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Jaz pa mislim, da ima AAkhut prav, pri nas ni mirovnikov, se sam delajo da so mirovniki iz nekih drugih vzgibov, o katerih pa ne bom, ker sem kao priden ratal, pa nočem pokvarit svojega novega imiđa Saj glede mirovnikov ima prav...le ti so pri nas samo moda. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 No no to sem hotel tudi jaz poreči, le z drugačno,za spoznanje bolj robato formulacijo besed namest "moda" uporabit besedo:"jajca"? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 skratka, pa ste vsi tako zelo na tekocem in obvladate situacijo, da si celo vzamete pravico spredalckati celotno slovensko populacijo v nemirovnisko maso ljudi; al kako!? no, ja, po vasih komentarjih bi rekel, da je ze res, da vecina pojasnjuje le sebi na podlagi tako pesimisticnega razmisljanja verjetno se tista svetla pobuda, ki se prikaze, najde pot kvecjemu v neko daljno hrepenenje. Ali se pac vas pesimizem kaze na drugacen nacin. sodi itak tisti, ki ne razume. taksnim in podobnim situacijam, ceprav ljudje vec ur samo sedijo in ne pocnejo nicesar; vsekakor daje pobudo! Cetudi (po vase) organizatorski del nima nekih presvetlih namenov; jih ima vecina ljudsta, ki pride tja. To pac verjamem jaz. Potemtakem sklepam, da zadeva v celoti prinasa nekaj kar je dobro za vse nas. ... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.