Skoči na vsebino

ko je enkrat konec

jožica

Recommended Posts

Povejte, kej se vam zdi, je priporočljivo ohranjat stike z bivšim partnerjom in se družit kot da nikoli nič ni bilo.

Veliko senm brala o teh energetskih nitkah in vezeh, ki se stketa med dvema partnerjema...v smislu,da se te nitke tkejo med intimnimi trenutki, ko se partnerja spolno združita.

In da se te niti pretržejo šele po sedmih letih in da vsako srečanje vsak stik s to osebo to sam podaljšuje misel nanj in v nekem pogledu vleče nazaj, čeprav si tega v glavi ne želiš.

Deli na socialnih omrežjih

Mislim da je to odvisno od tega kakšen je bil odnos ko sta bila še partnerja.

In kakšen je bil konec, kako sta se razšla.

Neke vezi sigurno ostanejo, kar tako se ne da izbrisati nekega odnosa, kakršenkoli je že bil...

Nekateri ostanejo prijatelji...

Kaj vem, kot sem že napisal, odvisno kako in zakaj sta se razšla...

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

Ni u ludilu! xrolleyesx Kaki stiki, lepo te prosim?!? Ko je konc, je konc. Če maš roko gobavo, jo odrežeš, kene, mrtvece tut zakopljemo, jih ne tenstamo kje v bližini xcivx

Če je veza mrtva, jo pokoplji, tko kt mrliče.

Prijateljstvo je možno šele po nekem času (dolžina tega časa je odvisna od posameznika, trajanje veze, in al imata po tem času sploh še željo po druženju - prijateljskem, valda) Ko se distanciraš (emocionalno, prostorsko, časovno) šele lahko vidiš vajino ex-vezo v kolikortoliko objektivni luči (k je v bistvu še zmer subjektivna, ampak dobr, gledaš malo bolj realno). Bolj ko ohranjaš "prijateljstvo" z bivšim, z vso čustveno prtljago, bolj si podaljšuješ agonijo, to je tko, k da bi si na svežo rano sol vsipala, a si mazohist? Ko se glih mal zaceli, jo zbezaš, pa razkoplješ?!? Zakaj bi si človk to delal? Čimprej stran! (kar je sicer zelo lahko rečt/svetovat, veliko težje pa stvar izpeljat, se držat tega. Ne kliči ga, ne odgovarjaj na klice, ne hodi po "vajinih" poteh, placih, ne poslušaj "vajine" muzike, skupne slike v škatlo, njegova darila v škatlo, dobro popucaj stanovanje, pomij, prezrači, kupi kaj novega, pojdi h frizerju, spremeni garderobo, spremeni okolje, kjer se zadržuješ - čimprej kar je starega, kar te spominja na njega, preč, vse preč, v škatlo in v klet, na podstrešje, ali razdeli prijateljicam/otrokom (plišaste živalce). Ne misli nanjga, zamoti se s kakim delom, hobijem, pojdi ven športat, preberi kako knjigo, oglej si kak dobr film, predvsem pa ne premlevaj bivše veze, tipa, ne seciraj vajinega ex-odnosa, ker je to čista potrata energije. Nisi ti kriva, kriva sta oba, pač nista drug za drugega, veš kok je še dobrih tipov okol xDDx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pomoje je tut čist odvisno, mene osebno ne stisne pri nobenem bivšem... no razen pri prvem ampak tisto je bila najstniška ljubezen pa še to me stisne od sramu da sem bla tko naivna x:Dx in stisne me pri zadnjem ker je vse tko čudno nedorečeno in obenem se vse ve, kaj je in kje je šlo narobe in to - mogoče sva bila od začetka najprej prijatelja in bova to tut ostala, sigurno pravzaprav bo še dolg časa nevidnih vezi tuki not x:)x

Tako da pomoje ima alef prav, kakršnikoli so odnosi in kako sta šla narazen, ajde če bi me tip prevaral bi verjetno vsakič ko bi ga vidla hotela stran zbežat ker bi se počutila tko ponižano - ampak če bi ugotovila da sva si samo tako različna v pogledih na svet in življenje, da najina ljubezen ne more imet prihodnosti, potem pa bi verjetno imela probleme s tem da ga videvam. Ker če imaš nekoga rad pa iz razuma narediš korak stran je težje kot da bi se z nekom na smrt skregal, imel grenek priukus in bi se ga izogibal vsakič ko ga vidiš. Vsaj pomoje je tako, tipe ki mi niso "štimali" sem zlo hit pozabila in šla naprej, pri tistih ki so mi štimali in ni šlo zaradi česa drugega sem pa prebolevala dlje časa in bom vedno čutila kako nitko x;)x x:)x

Cookie, to moja mami pravi!!! Pa še res je vbistvu, da daleč od oči kmalu postane daleč od srca, če narediš to in se distanciraš dovolj stran da te "premamijo" druge stvari, drugi ljudje, druge misli itd. Pa morm rečt da tisto s frizerjem in to tut drži x:px jst skoraj po vsaki zvezi dobim zagon da naredim neki na sebi, kao da bom bolj samozavestno delovala in ne vem kaj... začnem neki laufat al pa si grem kake nove cunje kupit in kako kozmetiko pa tko, že tri mesece npr. se spravljam odrezat grivo kao... da naredim en "kloužer" pa se še zmeri nisem spravila, le kaj čakam ane x:Ix x:o)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

"Zacni na zacetku in nadaljuj, dokler ne prides do konca. Potem nehaj."

(Lewis Carroll).

x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja, jst sm mela obe varianti; agonija in čist, gladek rez in morm rečt, da mi je gladek rez veliko bolj všeč xyesx tut prej sem prebolela (je pa res bolj bolelo) sam to je tko kt s flajštrom: a na hitro dol potegnit, al cufat počas mm za mm.

No, una mazohistična agonija...sm bla že čist preč: prava senca ene, kar je včas bila, sploh si nism bla več podobna sama seb (v psih.smislu); iz samozavestne punce z jasnimi cilji, željami, s ful prijateljicami, sem postala senca brez prijateljic. Komaj sem se rešila, veliko delala na sebi, na svojem razvoju, zamenjala krog prijateljev, začela ful športat, brat knjige, hodit v galerije, kupila cunje, k jih prej nikol ne bi, sprejemat in se udeleževat vabil na kavo, pijačo...brez slabe vesti skenslala folk s slabimi vibrami, skratka, spet sem postala jst. Predvsem pa popucala v glavi xDDx No, v zelo kratkem času sem spoznala novga tipa, še zdej sva skupi (7 let)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Nisem ravn prijateljica z bivšimi, ampak brez problema jih pozdravim in mal počvekam....Odvisn zakaj sva šla naraz....včasih me mal dlje stiska, k ga srečam, včasih me sploh ne....

Pri sebi pač razčistiš, kakšen je bil odnos, zakaj nisva več skup in kako naprej....na podlagi tega se verjetno (zavedno ali nezavedno) odločiš, kakšen bo odnos do njega...

Velik je odvisn od človeka samga, kako sprejema določene situacije. Mam kolegico, ki je šla po 2 letih narazn s fantom, pa je po 2 tednih spet tooooolk zalublena, da na bivšga spoh ne pomisle več. Druga pa - nekoga ne more in noče pozabt, pa niti 6 mescev nista bla skup....

100 ljudi, 100 čudi!

I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it!

Se umaknes, prebolis in potem lahko postanes prijatelj, ce prej nisi bil.

Ce ostanejo zamere ali druge take stvari, je treba to odpustit sebi in partnerju. Noben ni kriv.

Ce se to ne stori, se nadaljujejo stvari v naslednjih odnosih.

In se test, ce si uspesno prebolel/a partnerja; Ko poslusas kako skupno muziko, ne padas vec v custvena stanja in spomine.

Ko ga spet srecas, ne cutis nelagodja, strahu, ...ampak se ga razveselis.

Jaz sem prakticno z vsemi svojimi ex se vedno (dobra) frendica. x^x

Ampak ne vlecem pa dalje *teh* odnosov.

"Nitke" in podobno, ceprav ne recem, da je cist mim ta teorijica. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ne misli nanjga, zamoti se s kakim delom, hobijem, pojdi ven športat, preberi kako knjigo, oglej si kak dobr film, predvsem pa ne premlevaj bivše veze, tipa, ne seciraj vajinega ex-odnosa, ker je to čista potrata energije. Nisi ti kriva, kriva sta oba, pač nista drug za drugega, veš kok je še dobrih tipov okol xDDx

:wOOt: res je, pa z leti je jih je zmeraj več xcivx al pa sam merila padejo x;)x :fool: xyesx xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

Jaz sem prakticno z vsemi svojimi ex se vedno (dobra) frendica. x^x

Ampak ne vlecem pa dalje *teh* odnosov.

Tko nekak tudi jaz. :palec: Stvari imamo razščiščene, smo pa na liniji, ko in če je treba. x^x Če se srečamo skočimo na drink, če se rabimo smo tu drug za drugega, če se želimo pogovorit o čem se pogovorimo. Nimamo pa tolk intenzivnih stikov, da bi si na obiske hodil, razen izjemoma, pa to. Pa še nekak zaupam jim bolj kot velik drugim, zanimivo..... xscratchx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
s svojimi bivšimi ne maram imeti nič. kar je zaključeno, je zaključeno, ni več kaj za razpravljati, pa tudi relativno hitro prebolevam oz. po koncu 5-letne veze nisem čustila nobene bolečine, obžalovanja, zgolj osvoboditev, olajšanje ... itak ni nič temeljilo na prijateljstvu, vse so bile obsesije, iluzije, odnesla sem najboljše. sploh nočem imeti nobenih stikov s tistimi, ki so mi naredili škodo, ker sem popravila, kar se je dalo in še popravljam sama ali s pomočjo kogarkoli drugega pač.

js sem pa do zdej še skor z vsako ohranu prijateljstvo. seveda..najprej je kr neki. ne morš.. ko se strasti ohladijo je pa to to. lahko rečem da mam dve res super prjatlce. čeprav se ne videvam pogosto. tko na vsake kvatre. ampak se vedno poštekava kot, da bi ga vsak dan bluzla skupi.

je pa res, da nisem nikol začel hodit kr z eno..more bit bejba res v redu pa neki posebnga.

no js tud ne vidim razloga da blo treba glih prekint vse skup čist....oz. kot cookie prav odrezat gobavo roko :O: tega provzaprov niti ne štekam.......prej k sta bla skup, sama ljubav, pa slinjenje pa kok dbest in oh in sploh....pol k gresta pa narzn, iz razlogov pač, se je treba pa obnašat kt da so tujci - nkol vidli, nkool poznali....men je to bedast mal, k če sem z nekom preživela neki svojga lajfa, ga pač ne morm in ne mislim na ignor dat.....č maš po buč pošlihtano, lohk odnost normalno laufa na neki drugi bazi pač naprej....js mam z svojmu bivšimu nad odnos, skor tabolš frend skor bi lohk rekla....no za bivšega štejem sam njega, ostali so bolj tko x:Dx pa itak jih ne vidim, pa tud če bi se srečali bi se z veseljem pozdravli in rekli kakšno x^x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Jst sem skori z vsemi ostala v dobrih odnosih, gremo kdaj na kakšen drink... Lih neke extra odnose nimam, ampak čist normalne. Če je pa veza bla bl mučna, pol mi pa ni lih najbolj prijetno u njegovi družbi, še posebi če vem da sem mu strla srce... :sori: Če je pa kdo meni, se pa vsaj delam da je vse cool... x:px

odvisno kako se razumeta in kako se razideta....

js osebno z bivšimi nisem prijateljica ker se ne razumem z njimi....

in mi je boljše tako,da se ne menimo en za drugega...

pač je blo kar je blo...edino z enim se dobro razumem,

pa še s tem redko gdaj čujem....odvisno od tega ali si tudi

ti želiš ohranit stike ali ne...pa kaka je bila vajina zveza...

pri meni je bilo preveč zamer in se nismo razmeli tko da je vredu tko kot je x;)x

¤ ~ * Everyone dies, but not everyone lives.. * ~ ¤

Ko je konec, je konec! Kaj pa naj počnem z njimi? Če smo se razšli smo se iz določenega razloga in ne kar tako! Oni imajo svoj life in jaz svojega. Bili so poglavje, ki je zaključeno in tako tud ostaja. Pozdravimo se, če se srečamo in to je vse. Nimam kaj filozofirat z njimi in na kofe hodit, za to so drugi! :vragec: x:Dx

Nikol se ne vračam v zaključeno vezo, krompirjeva juha ni nikol dobra pogreta. x8Dx Sem pa slišala da se bivšemu krepko kolca po men, pa enmu nazaj tudi, no kar naj se mu! xDDx x:px :vragec:

Behind every bitch there is a guy that made her that way.

Sheakespeare

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...