Skoči na vsebino

ko je enkrat konec

jožica

Recommended Posts

z redkimi mam še kšn stik. drgač pa ne. k enkrat zaklučim zaključim. prjatlov in prjatlc mam dost. in če z nekom neham je ponavad zmer kej oreng narobe... tko da tazga človeka ne rabm zram sebe.
spet se mi je na bolš poslabšal
Deli na socialnih omrežjih

z redkimi mam še kšn stik. drgač pa ne. k enkrat zaklučim zaključim. prjatlov in prjatlc mam dost. in če z nekom neham je ponavad zmer kej oreng narobe... tko da tazga človeka ne rabm zram sebe.

:vragec:

al pa on tebe... x:Dx x:Dx x;)x

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Ponavad jim pol še bejbo (z)rihtam x;)x

x:Dx :palec: Men tud ena bivša za štos bejbe kao "rihtala". Sam pol k sn pecno kako pa je bla tečna.... x:o)x x:Dx Smo se pa zadnč narežal, k sn v pogovoru s frendi neki omenu, da mora nov pazit kak ravna z mojo bivšo, k če ne lohk pride do letanja.... :vragec: xcivx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Guest mačona
Ko je konec, je konec! Kaj pa naj počnem z njimi? Če smo se razšli smo se iz določenega razloga in ne kar tako! Oni imajo svoj life in jaz svojega. Bili so poglavje, ki je zaključeno in tako tud ostaja. Pozdravimo se, če se srečamo in to je vse. Nimam kaj filozofirat z njimi in na kofe hodit, za to so drugi! :vragec: x:Dx

Nikol se ne vračam v zaključeno vezo, krompirjeva juha ni nikol dobra pogreta. x8Dx Sem pa slišala da se bivšemu krepko kolca po men, pa enmu nazaj tudi, no kar naj se mu! xDDx x:px :vragec:

tako.

točno tako.

aja, zadnjič sem srečala v enem dnevu ves rod od bivšega ... jim maham, se nasmejem, oni pa me gledajo kot da sem padla z Marsa. xNNx pol pa klinc vas gleda vse skupaj. s sorodniki bi komot še kakšno rekla, ker so mi kul ... v bistvu sploh ne vem, kako je bivši lahko v rodu s takim kul folkom. :vragec: x:Dx ampak če me ne marajo več, jim drugič ne bom več mahala in se smejčkala. x^x

ko je enkrat konec,se v tistem trenutku sploh ne zaveš da se je to tebi zgodilo.nato čez čas ugotoviš da je res konec.zato vedno pride.

Mhm :o|o: itak si pa v šoku prvih 14 dni, pa skos šteješ za nazaj, kdaj sta bla še skupi :sori:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...