aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 z redkimi mam še kšn stik. drgač pa ne. k enkrat zaklučim zaključim. prjatlov in prjatlc mam dost. in če z nekom neham je ponavad zmer kej oreng narobe... tko da tazga človeka ne rabm zram sebe. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 z redkimi mam še kšn stik. drgač pa ne. k enkrat zaklučim zaključim. prjatlov in prjatlc mam dost. in če z nekom neham je ponavad zmer kej oreng narobe... tko da tazga človeka ne rabm zram sebe. al pa on tebe... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 verjetno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
soncnica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 ponavadi ohranim stike, z nekatrimi bolj z drugimi manj pristne..ponavadi ne gojim nekih zamer do ljudi, se pa dogaja da jih kdo drug do mene, pa se pol frend varjanta ne obnese...moski ego je hudic Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ponavad jim pol še bejbo (z)rihtam Men tud ena bivša za štos bejbe kao "rihtala". Sam pol k sn pecno kako pa je bla tečna.... Smo se pa zadnč narežal, k sn v pogovoru s frendi neki omenu, da mora nov pazit kak ravna z mojo bivšo, k če ne lohk pride do letanja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ko je konec, je konec! Kaj pa naj počnem z njimi? Če smo se razšli smo se iz določenega razloga in ne kar tako! Oni imajo svoj life in jaz svojega. Bili so poglavje, ki je zaključeno in tako tud ostaja. Pozdravimo se, če se srečamo in to je vse. Nimam kaj filozofirat z njimi in na kofe hodit, za to so drugi! Nikol se ne vračam v zaključeno vezo, krompirjeva juha ni nikol dobra pogreta. Sem pa slišala da se bivšemu krepko kolca po men, pa enmu nazaj tudi, no kar naj se mu! tako. z redkimi mam še kšn stik. drgač pa ne. k enkrat zaklučim zaključim. prjatlov in prjatlc mam dost. in če z nekom neham je ponavad zmer kej oreng narobe... tko da tazga človeka ne rabm zram sebe.točno tako. aja, zadnjič sem srečala v enem dnevu ves rod od bivšega ... jim maham, se nasmejem, oni pa me gledajo kot da sem padla z Marsa. pol pa klinc vas gleda vse skupaj. s sorodniki bi komot še kakšno rekla, ker so mi kul ... v bistvu sploh ne vem, kako je bivši lahko v rodu s takim kul folkom. ampak če me ne marajo več, jim drugič ne bom več mahala in se smejčkala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Kva to konc? Z nasprotnga pola ga težk dožvim! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Bivši si verjetno ne želijo mojega komentarja v tej temi, sploh kako to izvedem....da postane bivši. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Vrjetn res ne! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hja no,moja šibka točka... Dvojček....beži od mene. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hja no,moja šibka točka... Dvojček....beži od mene. Glede na mojo Luno, že laufam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 4. oktober 2006 Prijavi Deli 4. oktober 2006 Glede na mojo Luno, že laufam! ,pametno poldi! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wovoka 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ko je enkrat konec,se v tistem trenutku sploh ne zaveš da se je to tebi zgodilo.nato čez čas ugotoviš da je res konec.zato vedno pride. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 ko je enkrat konec,se v tistem trenutku sploh ne zaveš da se je to tebi zgodilo.nato čez čas ugotoviš da je res konec.zato vedno pride.Mhm itak si pa v šoku prvih 14 dni, pa skos šteješ za nazaj, kdaj sta bla še skupi Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.