Mitja 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ojla ce ste slucajno prejeli email sporocilo od admin@lunin.net z naslovom Cestitamo in naslednjo vsebino: Dragi-a uporabnik LUNIN.net ! Lunin.net vas obvesca, da ste bili izrebani v nasi nagradni igri. Vasa nagrada je knjiga z naslovom Zivimo zdravo. Za potrditev prejema nagrade kliknite tukaj, ter sledite navodilom. Vse cestitke! Vas LUNIN. net potem vas opozarjamo, da tega ne posiljamo z Luninega neta ampak da nekdo zlorablja nase podatke.Poslano je sicer z nasega email naslova vendar z nekega avstrijskega serverja in v resnici nima nic z namiNIKAKOR NE KLIKAJTE NA LINK, saj gre po vsej verjetnosti za virus!!!!!!!!! Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ah, jst sm pa že hotla končno Zdravo zaživet. Nism nč dobila, bom pazila. Hvala za opozorilo! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 js sm dobla....pa kliknla tud no bomo vidli....se mi je prec sumljiv zdel, pa sm marsi poslala marsa ne kliki djed me bo zatolku do nafte č sm računalnik sesula Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 js sm dobla....pa kliknla tud no bomo vidli....se mi je prec sumljiv zdel, pa sm marsi poslala marsa ne kliki djed me bo zatolku do nafte č sm računalnik sesula Si še živa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 še matr sm tud koza, k sm še misla taprvo vprašat, k nism nkjer zasledila dab kaka nagradna igra la bilo kej blo pa sploh zj k so ti hekerji bli, pismo....sam pol sm misla eh pa zihr ne more bit to tko...... tele babjo in kak virus bi nej to bil da vem kaj me čaka......no, pa u bistvu sploh nism odprla, k me je kr vn vrgl.......sm opazla že da ne morm odpirat mejlu k majo priponko v wordu al pa excelu....mam zgleda nastavlen neki tak.......a je možn da mi zato tud tega ni odprlo in de se nism okužla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ojla ce ste slucajno prejeli email sporocilo od admin@lunin.net z naslovom Cestitamo in naslednjo vsebino:potem vas opozarjamo, da tega ne posiljamo z Luninega neta ampak da nekdo zlorablja nase podatke.Poslano je sicer z nasega email naslova vendar z nekega avstrijskega serverja in v resnici nima nic z namiNIKAKOR NE KLIKAJTE NA LINK, saj gre po vsej verjetnosti za virus!!!!!!!!! JE... resnično gre za virus.. in to kar dva virusa sta ugrajena v ta link,,in prav bi bilo da vsem uporabnikom ,pošljete vljudnostno opozorilo .. ker veliko njih nima dovolj dobrih zaščit ali pa ignorirajo opozorila.. ....zadeva pa je definitivno VIRUS,ki pravgotovo ni vgrajen v sporočilo dobronamerno... lp Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 kok veš........no in kak virus sploh....mislim, kdaj se bo zgodil kar se pa9č misli a je možno da je to povezano z onmu hekanju takrat.....kak poskus nečesa spet, karkol že, ker pač takrat ni uspelo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 v kiberpipi smo zachel delat na kontra mailu...skratka che sluchajno tako zzadevo odpresh, avtomatichno poishche poshiljatelja (ne glede na server) in mu "spuca" mashino...stvar je she v poizkusni dobi....bo pa prav fletno delala.. bem jim PC zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Dobro bi bilo izvedeti ali so mail dobili tudi tisti, ki so zaradi prejšnjega napada morali spremeniti nick in na kateri nick so ga dobili. Če uporablja staro bazo sta verjetno akciji povezani Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 sej je prišlo na email, ki ga pač daš za prijavo... msilim da to nima vpliva na Nick, razen če je kdo dal po napadu drugi email...čakam kaj bo, ker sem ferbec kot sem odprla... in mi je javilo virus :xx!: ampak prec sem vedela da tukaj ni vmes Lunin net, da je nekaj v ozadju... porkafiks barabe...če me sesuje, postavim nazaj.. itak izgubim veliko, ampak naslednje kar bi naredila po postavitvi nazaj je da se javim na forum... tole z računalnikom je najmanj kar bi me trenutno bremenilo, pa se kje drugje tud ne dam... imam virus povsod okrog sebe, hujši virusi kot je računalniški Vedno pravim, stvari se da nadomestit, Življenja ne... kaj štejem pod Življenje - čustva, prijateljstvo, zdravje, lepo besedo, nasmeh...uživajte v danem trenutku... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Nisem ga niti odpiral, je kar dirket v smeti romal sem mislil da je mogoče v mailu Nick omenjen kot naslovnik vsala sled pomaga Ksenia da bo bolje V RL Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 no dobr da sem tole prebrala. hahaha sm ga u službi odprla tko da če bo kej crknl... bomo pač mal lenarl. sam tm je itak taka zaščita... no ja vatever Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Dobila, pa je bil kr v bulku in sm sam kanto odprla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AirSim 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 No glih zarad tega sem prišla po dolgem cajtu pogledat na lunin net. Poleg tega ne vem kako sem lahko dobila tole na gmail, če imam na osebni strani napisan arnes naslov?!?! Je sam tokle || maknal pa bi blo sranje! Upam da vam bo uspelo čimpraj to zrihtat. Citiraj Vsak zakaj ima svoj zato. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 OOoh, fakkin šit ... še dobro, da pozam take finte, ker bi drugače zdaj okužila fantov računalnik.... bi me nabrcal do doma. Direkt v koš je romalo, potem pa vidim še tole temo mamico jim :xx!:Qurba, jaz ga pa še v koš ne morem ruktnit, ker mi takoj zablokira vse in ni šlo drugače, kot da sem računalnik ugasnil in zopet prižgal. Trikrat sem to ponovil, sedaj pa časkam, da da Mitja kaka navodila, če sploh so Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 JE... resnično gre za virus.. in to kar dva virusa sta ugrajena v ta link,,in prav bi bilo da vsem uporabnikom ,pošljete vljudnostno opozorilo .. ker veliko njih nima dovolj dobrih zaščit ali pa ignorirajo opozorila.. ....zadeva pa je definitivno VIRUS,ki pravgotovo ni vgrajen v sporočilo dobronamerno... lpjs sem na srečo prej tole prebral. drugač bi ga fasu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Dobila, pa je bil kr v bulku in sm sam kanto odprla. Ej, pošlji mi en mail na stane@salesalute.com , da vidim, če bom lahko tvojega odprl, ker sedaj mi sedi ta qurc kot zadnji in čim odprem outloock, je konec js sem na srečo prej tole prebral. drugač bi ga fasu.In, kaj si naredil Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 In, kaj si naredil mi ga niso poslali na moj "pravi" email naslov. tko, da nimam outlooka ustimanga. na email.si, sam označu pa zbrisal sem ga. to ti pa je v pomoč kaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ej, pošlji mi en mail na stane@salesalute.comJa, pa kaj še. Sm že. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zaspanko 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jaz kot ponavadi moram vse probat.. he he in sem tud to, pa mi je antivirus takoj javil da je nekaj.. logično...klikneš delete...in seveda se prikaže še enkrat..berem in tokrat je bil v drugih failih.. brisal še to..zaprl ...zbrisal in iz koša odstranil sporočilo... in poskeniral comp.. samo na ta način se ga rešiš... vr***a smotanega:) Citiraj zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Ja, pa kaj še. Sm že. Prispelo, pa tudi onega mi je uspelo spucat v koš Bemti Marsa Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 OK, imam ga v outlook-u in se ga ne rešim, ker mi zablokira outlook... na poštnem serverju ga ni... na žalost imam ta mejl nezavarovan :xx!: zdaj me zanima, a obstaja kakšna druga opcija kot ta, da v explorerju enostavno zbrišem bazo podatkov za dotični emejl in mi gre vse v maloro ali obstaja kakšna druga pot... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Jaz kot ponavadi moram vse probat.. he he in sem tud to, pa mi je antivirus takoj javil da je nekaj.. logično...klikneš delete...in seveda se prikaže še enkrat..berem in tokrat je bil v drugih failih.. brisal še to..zaprl ...zbrisal in iz koša odstranil sporočilo... in poskeniral comp.. samo na ta način se ga rešiš... vr***a smotanega:)Nimbus mogoče na tak način? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Earnhardt 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Upam, da se bo nepridiprava prijavilo Policiji, drugace bo tak nacin posiljanja virusov postal stalna praxa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bik1975 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Tudi jaz sem med srečnimi dobitniki, vendar sem takoj poslal vprašanje adminu, ker mi antivirusni program ni spustil skozi Potem pa mi je dal link do te teme, tud mene ni bilo že dolgo tule. Mogoče, pa on to nalašč pošilja, da nekateri ne bi pozabili na lunin.net Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.