Skoči na vsebino

Lunin net nagradna igra po mejlu

Recommended Posts

ma saj je logicn da te zamika, nc cudnega tud ne bi blo, saj stekam, ja res shit, zato pa pravim, da je podmukla in ljukava fora, govedarji!

Jaz upam, da boste vsi popedenal vse oz. da ne bo schtraufenpachtov! xcrossfingx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 166
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ma saj je logicn da te zamika, nc cudnega tud ne bi blo, saj stekam, ja res shit, zato pa pravim, da je podmukla in ljukava fora, govedarji!

Jaz upam, da boste vsi popedenal vse oz. da ne bo schtraufenpachtov! xcrossfingx

BO šlo x;)x ,ni problema,saj ni tako hudo,le malce zahrbtno.

bilo pa bi lepo ko bi se ga odkrilo in da se mu za vse večne čase odreže špage,če ne že kar ja***a x:Dx ,da mu nebi nikol več padlo na pamet še kaj takega x8Dx x:o)x

Še najboljš pa da se razpiše nagrada odkritelju storilca,in da vidiš kako se mu bi tresle hlače :fiju: :fiju: xg:Dx xg:Dx

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :-)

x:)x

ja to bi blo tecno, bi morala pol kake podatke dajat, se mi pa zdi, da ste bili ze dost napadeni in so se vec kot dovolj ze vtaknil v vas.

ce bi pa hotel kdo to raziskat, pa bi pac rabil dolocene podatke, no jaz jih ne dajem nikol iz rok.

sam pol pa tkole. x:o)x

saj to je razmeroma izi, vpisat en mail kot posiljatelj, to ni nic novega, da kar eni z "zhblj@lunin.net" kao nekaj posiljajo, sam na nakljucne, ne pa na mailing listo.

Slednja je nazadnje stela vec kot 40.000 naslovov (x!x) in ce so vsem poslal, je shtala.

tko da, ko je blo prej govora okol LNF (kao da je lnf bil sam napaden) - LNF ma okol 6000 clanov, torej tok mailov, kaj pa sele 40.000 (lohk pa da jih je seveda ze vec).

In ta mailing lista je dragocena, ker NIKDAR ni blo enga gor, k se ne bi SAM vpisal (*pa ceprav se zgodi, da se kdo besno pritozi ko mu kaj posljemo, sam pol se VEDNO izkaze, da si je izvolil par uslug in je pac pustil mail - ce ne on, pa nekdo z njegovega racunalnika, za kar pa mi ne moremo bit odgovorni).

Tu je pa drugac.

pa se recimo temu 'preprostemu cloveku' tole razlozit vse..

ce folk klikne na temo na forumu, pa mislijo da jim LN virus posilja! x:Dx x:o)x xrolleyesx

(ker so kliknili pac na en xy link, ki nima zveze z LN, je bil pa tu podan s strani tega ali onega clana, ker pac to dopuscamo, saj ce ne bi, bi blo pa tud vse narobe, ces da stran tiscimo druge in to, ker smo si pac zadal, da je LNF javen).

Skratka, se najzvestejsim in najbolj racunalnisko in virtualno pismenim in izobrazenim, ki vse to vejo, lohk dol pade.

Tko da, prav sabotazha... al kako se temu rece.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:sniky: grrrrrrrr jst tud srečni dobitnik.....

sam hvala bogu, sn toliko astrologijo naštudirala, da itak ni možno v tem življenju x:o)x da me po kakem srečnem naključju kjerkoli izžrebajo xcivx

*

kaj naj rečem , sovražim viruse, računalniške, prehladne, gripozne....vse kompletno :mad2: xzobkox

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No tkole, policijska preiskava je ze v teku. Sodelujemo z Arnesovim centrom za internetne zlorabe, s podjetjem Infobia, kjer gostuje LN in seveda z Upravo kriminalistične službe ministrstva za notranje zadeve.

Pravkar sestavljamo uradno prijavo za MNZ s kronoloskim opisom in vsemi potrebnimi podatki za raziskavo incidenta.

/////

Eh, kot da ni dost dela s samim LN se morava zdaj ukvarjat se s tem. In s stotinami mejlov obiskovalcev - nekaterimi zahvalnimi, nekaterimi spodbudnimi, nekaterimi pa prav sikajocimi.

Se prav sprasujem, kaj nama je tega treba - se razdajas neki zastonj, pol te shekajo, obiskovalci pa posiljajo nesramne mejle. Me ma, da bi vse skupi ugasnu, pa je mir. :V:

/////

No, zdej vsaj nisva sama, so na policiji in arnesu ful prjazni, prav tako na Infobiji, tko da upam, da bo baraba kmalu dobil po prstih (ce zelo milo opisem, kaj bi mu naredu)

Mitja

še ne vesta ne kolk moči premoreta in kolk folka je za vama :palec:

ja, hvala Ksenia, k si me spomnla.

Vlajda, ful vesel in ponosen sem, da vas v resnici ful podpira in nekak tolazi v takih shtalah :palec:

Mitja

Je še mogoče mojih dvesto evrov zraven, ki sm jih včeraj zgubil. :o|o:

kolko sm jaz smotan ej. pa je šla karta za amsterdam u k...

:o|o: Ma, si smoptan, namest, da bi men za šoping dal. xrolleyesx x:px x;)x

Ej, lepo te je spet videt tukaj. xsrcx

Jst sm še en mail dobila danes...na drug mail...pa piše od Lunin forum - Obvestilo o nagradi iz luninenga neta - je...pol pa naprej ne vidm...a to je isto al ne? :inocent:

Ej, ne sekirajta se zarad tega....folk teži, k ne vejo, kaj je blo, to pa totalno ni vajina krivda...so sitni eni. :vragec: Če bo kdo fejst težil, se javm, da ga nabutam. :vragec: x;)x x:Dx

Izraz, božica x:(x

upam, da poštimaš :detelca: xcrossfingx

Hvala za sočutje, samo mene take stvari ne vržejo iz tira. x^x

Mi je kar zabavno to štimat. Vedno znova me fascinirajo te računalniške stvari, ...x:px Pa kar nekaj frendov je računalničarjev in mi ni panike.

Itak pa na domačem nimam bogve kaj gor. Če bi bilo to v službi, bi bilo pa drugače, tam pa bi robantla. :vragec: In seveda bi bili krivi skrbniki računalnika, ker bi dali preslabo zaščito gor. x:Dx

Kako čemo? Lako čemo.

ja, no, vsaka slaba stvar ima tudi dobro stran...kot je Todika rekla, so se oglasili že dolgo odsotni forumaši, pa še nekaj par novih je reklo kakšno besedo na forum. Upam, da se obdržijo tu gor :palec:

Izraz, super, da si tko fajn naravnana x;)x xokx

ne vpraš me nič, ker nič ne vem...

Hola!

Jaz sem tudi kliknila xrolleyesx

Pa ves čas sem si mislila, da je to fuuuul čudno... x!x

Ker običajno nimam neke sreče pri igrah...hihih

...

Ne morem verjet, kako sem neumna!!! Pri svojih 29. letih...mislim!!!!

Dragi Topolček, TopolIna, glavno je, da sploh še kaj misliš, ko si že toliko stara! x:o)x Daj no!

Glej, reklo mi je nekaj, da to ni v redu, pa sem se še kar limal na sporočilo in na koncu je ego zmagal in se režal v meni, ko sem vseeno kliknil ...

Sem pomislil - če bi bolj redno jemal Zdravo sol, me ne bi premagalo. Tako pa jo ližem le vsake kvatre.

Stane, a ti s še živ? :palec:

---

No, ona štala bo še kdaj (ko)štala, to se zdi verjetno.

Take silaže (sila laže), ki se razpošilja po posameznih PCštalcah, nikomur ne privoščim, niti pošiljatelju ne.

VsE xsrcx DobrO

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Pozdravljeni, eno vprašanje, meni se je ta virus uspešno prebil mimo antivirusa, mi zna kdo povedat, za katera virusa gre?

Socialni inženiring ... padel na finto, kot še marsikateri tu ...

Pozdravljeni, eno vprašanje, meni se je ta virus uspešno prebil mimo antivirusa, mi zna kdo povedat, za katera virusa gre?

Socialni inženiring ... padel na finto, kot še marsikateri tu ...

Meni je uspel samo pokazati revček, da je Trojanski konjiček. xsrcx

Kako čemo? Lako čemo.

no, tudi jaz sem med tistimi blontnimi, ki smo klikali na link xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx - ampak če se prav spomnim, si moral klikniti najprej eno povezavo in potem še eno - in ko sem zagledala tisto zadnjo, sem videla, da je na koncu .exe, je nism kliknila - in sem hitro vklopila še tiste neblontne klikere, ki jih premorem v moji glavi, da pa to ne bo vredu in sem hitro na silo izklopila (ha ha službeni) računalnik (kar zresetirala sem ga).

to mi je namreč že nekaj časa nazaj svetoval en računalničar, ker če bi že začel karkoli nalagat, s tem nasilno prekineš vse skupaj. no, potem sem ga pa še enkrat dala našemu antivirusnemu programu za pregledat in ni našel na srečo nič... hvala mojim neblontnim klikerom x:Dx :fiju:

Morigenos

“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau

Guest Lipi

Dobila sem jst to danes, pa nisem klikala ker sem bla v sluzbi. Samo mi je bilo čudno kako sem kej dobila, ko pa ze dolgo nisem bla nic tuki, pa na kasne nagradne igre se tut nisem prijavla... pa tut ponavad jst nisem take srece da kej dobim.

Pa je potem prislo opozorilo pol ure kasneje. Klik oznaci, klik briši :) Tako da hvala za opozorilo, ker bi mi sefica kej odtrgala, ce bi sluzbeni racunalnik sesipala, se posebej pa tik pred koncem enega vecjega projekta.

Drgac pa taki butli, ki te stvari okol posiljajo, sam sebi skodijo v koncni fazi. LN je pa tko in tko predober da bi mu kaj takega resno skodilo :)

js sm dobla....pa kliknla tud :O: x:Dx no bomo vidli....se mi je prec sumljiv zdel, pa sm marsi poslala :wOOt: marsa ne kliki x:Dx xrolleyesx :o|o: djed me bo zatolku do nafte č sm računalnik sesula x:Dx

Saj ni receno, da bos dobila virus, ki ti racunalnik sesuje. Lahko dobis Trojanca (BackDoor), ki da dostop do tvojega racunalnika tretji osebi in seveda s tem vseh podatkov, ki so na njem. Lahko se pridruzi tvojim linkom in ko posiljas nichudega sluteca maile svojim frendom, jim zraven se trojanca podaris.

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Saj ni receno, da bos dobila virus, ki ti racunalnik sesuje. Lahko dobis Trojanca (BackDoor), ki da dostop do tvojega racunalnika tretji osebi in seveda s tem vseh podatkov, ki so na njem. Lahko se pridruzi tvojim linkom in ko posiljas nichudega sluteca maile svojim frendom, jim zraven se trojanca podaris.

in kako se prepričaš o tem če si srečni lastnik?

in kako se prepričaš o tem če si srečni lastnik?
Takole narediš, da NIsi NEsrečni lastnik: upoštevaš, živiš svoj podpis - Varna sem in v mojem svetu je vse dobro

Pjotra, :palec:

Ko sem prišel naokoli na omenjeno stran, je tudi meni je en siv lasek rekel - glej tole je EXE, tega za nič na svetu klikat in poganjat, takrat so se prižgale vse rdeče lučke, ki še niso pregorele. Mislim, da me ne bi bilo sram tule priznati, če bi ga fasal.

Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

Hola!

Še enkrat jaz na to nesrečno temo. Včeraj nisem imela nobenih težav z računalnikom...tako, da sumim, da se je PC dobro sčistil xpartyx

Upam, da tudi vsi ostali "srečni" dobitniki nimate nobenih težav...

Ampak, mene bolj skrbi to, da sem (saj se čudim svoji naivnosti - brez skrbi) vpisala poleg nicka tukaj tudi geslo :eek: :!: :sick:

Bravo jaz!!

Zdaj, pa samo upam, da ne bodo kake posledice...

Če bo kdo kake bedarije pisal pod mojim nickom - TO NISEM JAZ!! x:Dx x:Dx

Malo heca mora biti...

Lep dan vsem! Prejmite porcijo + energijo še od mene!!

Guest sstane
Takole narediš, da NIsi NEsrečni lastnik: upoštevaš, živiš svoj podpis - Varna sem in v mojem svetu je vse dobro

Pjotra, :palec:

Ko sem prišel naokoli na omenjeno stran, je tudi meni je en siv lasek rekel - glej tole je EXE, tega za nič na svetu klikat in poganjat, takrat so se prižgale vse rdeče lučke, ki še niso pregorele. Mislim, da me ne bi bilo sram tule priznati, če bi ga fasal.

Meni se pa zdi, da to sploh ni kak virus, ampak tak štos, ki ga ima ona Primorka v podpisu.

Ko klikneš na vprašanje, ti vedno postavi novega x:Dx

Ampak, mene bolj skrbi to, da sem (saj se čudim svoji naivnosti - brez skrbi) vpisala poleg nicka tukaj tudi geslo :eek: :!: :sick:

Bravo jaz!!

Zdaj, pa samo upam, da ne bodo kake posledice...

Če bo kdo kake bedarije pisal pod mojim nickom - TO NISEM JAZ!! x:Dx x:Dx

Najboljs da zamenjas geslo!

Kar vsi to naredte, ziher je ziher. xyesx :palec:

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...