Skoči na vsebino

Lunin net nagradna igra po mejlu

Recommended Posts

Sicer kolikor je videti, zadeva ni sila nevarna, vendar nikakor ne zaganjajte priložene datoteke. Namreč, spremeni ali zapiše vam dve datoteki po imenu "hosts", za katere bodo tisti, ki se na računalnike spoznajo vedeli, čemu služita. Posledica tega bo, da ne boste mogli več odpreti www.lunin.net in www.slo-tech.com, ker bo vaš računalnik mislil, da se ti dve strani nahajata na vašem lokalnem računalniku.

Torej, če ne morete več na lunin.net iz vašega računalnika, ste najverjetneje "okuženi", to pa lahko preverite tudi tako, da poženete ukaz "ping www.lunin.net -t" in če vam kaže/vrne 127.0.0.1 potem je to to.

Marsa in Mitja .... naznanita zadevo policiji oz. sporočita na Arnes, ki je pristojen za to.

Lp, Marjan

Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 166
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Jep. Jaz sem tud dubu. Se mi je zdelo neki cudno, ker je to YAHOO dal ze med SPAM.

Ce je pa to res kar nardi, je pa sila interesanten virus x:Dx

"Če ni vetra, VESLAJ!" latinski

"Navada je navada. Ni je moč kar vreči čez okno. Valiti jo moramo po stopnicah, korak za korakom." M.Twain

"Kako pojesti slona? GRIŽLJAJ ZA GRIŽLJAJEM!!!" Colin Rose

Kaj je izvir stresa in strahu? Se zavedamo sposobnosti svojih lastnih možganov?

- Bodi to kar si; manj se boš oziral na mnenja drugih, bolje bo zate osebno.

Vse kar napišem je zgolj moje subjektivno mnenje in kot takega ga tudi vzemite. Prav tako ne ogrožam vašega obstoja, pač pa vam le podam pogled iz mojega zornega kota. Hvala za razumevanje..

Tudi jaz sem med srečnimi dobitniki, vendar sem takoj poslal vprašanje adminu,.... Mogoče, pa on to nalašč pošilja, da nekateri ne bi pozabili na lunin.net xDDx

x:Dx Ta bi bla taboga varianta, na tak nacin opozarjat, hvalabogu nam tega (se? x:px) ni treba. :o|o:

Upam, da se bo nepridiprava prijavilo Policiji, drugace bo tak nacin posiljanja virusov postal stalna praxa! :)
Marsa in Mitja .... naznanita zadevo policiji oz. sporočita na Arnes, ki je pristojen za to.

Mitja mi je poslal prej tale mail:

....

sem klicu cel popoldne na arnes, pa se niso javl.

zdej pa res policija pade...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Drugac pa: svaka cast vasi intuiciji in... hm, prodornosti! x^x x8Dx :palec:

ne sam zarad "exe" in tega, pac, jasn da je sumljivo, ce kar kaj dobis (od takih skrtuharjev kot je LN x:Dx x:px)...

ampak, stil ni pravi - in to vas je vecina ugotovila. xokx

Carji.... x;)x xsuperx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Drugac pa: svaka cast vasi intuiciji in... hm, prodornosti! x^x x8Dx :palec:

ne sam zarad "exe" in tega, pac, jasn da je sumljivo, ce kar kaj dobis (od takih skrtuharjev kot je LN x:Dx x:px)...

ampak, stil ni pravi - in to vas je vecina ugotovila. xokx

Carji.... x;)x xsuperx

Kakorkoli, štos je dober x:Dx

a res, cudn, k men pa se ne zdi, v bistvu se mi zdi neokusen, brezjajchen (Shtos, kot pravis temu). x:o)x xyesx

Nic SVOJGA carskega - recimo vsaj inovativnega - pac pa MEN (LN) dajejo moc... ko mi/nam jo kao odvzemajo...

(ena hecna ribja logika, sam je res. xyesx)

"Ljudje mecejo kamenje na tista drevesa, ki prinasajo plodove" - v tem smislu. x:)x

sam hecno pa ni... se vseen... x:o)x

Picasso

Ojla, Lunatki! x:)x

No, mejl o skorajšnjem zdravem življenju me je vsaj sem prignal po doooolgem času x;)x :palec:

Evo, sporočam, da še živim, celo tako intenzivno, da res ne utegnem nič na netu bit :eek:

Delam, podiplomca si štimam, učim se za strokovca... Ni da ni :palec:

Ampak tole je pa že bolj za v "čvekarije" ali pa vesoljni dnevnik (a mate že 50 številko? x:px )

Lepo se imejte, upam da bo kmalu nastopilo mirnejše obdobje xDDx in da vas bom spet prebirala...

x:Xx x:Xx x:Xx pa si potalajte

Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo.

o skorajšnjem zdravem življenju

x:Dx :palec:

Jp, no vids, to dela za strategijo!

ces - tko privabljamo folk (nazaj). x;)x

Ni da ni, kot pravis. xDDx

Vish, mi res znamo! x:o)x x:Dx

Ultra!!! xokx

mas obdobje, kul ko si se pofockala.

:palec:

Picasso

sem dobil ta mail ja pa nism vedu da tale tema obstaja. sm poslov urednikom pa sm pol vidu da res nimajo prstov vmes :) hehe se dobr da sm "preveć" zaščiten pa mi je kuj vse brisal..

Lep pozdrav vsem!

Guest Yoc
Ja jes sm takoj dau Nodu naj pregleda kr se mi je zdelo sumljivo da bi .exe fajl pošiljali ... PA je stric nod32 rekel da je to grožnja za moj računalnik... PA sm hteu pol še samo tu preverit kaj je s tem... Jes sm se pa že veselil da bom dobo nagrado... :(

Ko takole razmišljam, mi sčasoma postaja vse jasno.

Tisti vdor pred dvemi meseci vendarle ni bil tako nedolžen: kako bi sicer ti tipčki meli naše mejle?? Očitno jih majo ... :xx!: sranje ...

Nekdo, ki to zna, bi lahko file odprl v varnem okolju in ugotovil, kaj se zgodi, kaj se vse inštalira in kam. Na ta način bi se dalo izdelat navodila za vse tiste reveže, ki so zadevo odprli, kako jo ročno odstranit.

Obvezno pa bi bilo fajl poslat na Symantec in podobne inštitiucije, da ga pregledajo in dajo na seznam, če je nov ...

In seveda policija, obvezno, za kaj jih pa mamo ... x:)x

Pesem.si

Kdor ne pesni, bere pesmi :)

Lepo pozdravljeni,

drugače sem računalničar, toda ta e-mail je bil pa zares zahrbten. Seveda sem ga odprl, ampak še sreča brez škode. Niti pomislil nisem da bi iz tega naslova lahko dobil virus, tako da me je res zelo presenetlo.

Mejte se...

ja, shtala totalna. x!x :xx!: :mad2:

Bomo vse to izvedli, ni druge: kapsi in tako dalje, kriminalisticna preiskava.

Picasso

Jaz dobim mail, hočem kliknit, mi vrže dol kpl internet.

Se matram, da ga ponovno izpostavim, nič. :inocent:

Danes grem na kišto, kliknem,... opa Trojan Horse. :eek: Internet se mi spet prekini.

Anti viruski garajo, 18 filov je priletelo. Upam, da je sedaj cool. x;)x

Trojan zna biti kar zoprn, lahko se zažre v matično, pa sploh veš ne. Nazadnje je bil tak, da mi je onemogočil vse anti viruse, uničil jih je dobesedno. Na internet po novega, hitro rešitev mi pa ni dovolil iti, mi je zaprl Explorerja.

Bomo videli kaj bo zdaj. x^x

Kako čemo? Lako čemo.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...