Ksenia 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 hvala jst mam sicer Kaspersky Antivirusni program pa Ad-Aware SE Personal (krkoli že to je )hm a čem še tole gor naložit... ker tale računalnik uporablja tud mala in verjetno ni tolk pozorna na razne priponke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 hvala jst mam sicer Kaspersky Antivirusni program pa Ad-Aware SE Personal (krkoli že to je )hm a čem še tole gor naložit... ker tale računalnik uporablja tud mala in verjetno ni tolk pozorna na razne priponke Dva antivirusna programa NE SMETA bit hkrati instalirana.AVG je ok, mislim pa da je NOD32 še boljši.Jaz ga uporabljam zadnje 4 mesece, na internet sem priključen 24 ur, pa do zdaj še nič ni prišlo skoz.AVG sem uporabljal poskusno verzijo - 30 dni, potem pa McAfee in Nortona.Nisem bil preveč zadovoljen z nobenim, je marsikaj prišlo skozi... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 8. oktober 2006 Prijavi Deli 8. oktober 2006 Ja, virus je ob nalozitvi tudi onemogocil dostop do www.lunin.net To se da dokaj enostavno uredit: 1. V folderju C:/WINNT/system32/drivers/etc najdite datoteko host 2. Odprite jo z Notepad 3. Izbrisite vse razen prve vrstice. 4. Shranite datoteko 5. Restartajte racunalnikIn naj bi delalo... povejte ce Vprašanje:Pri Windows XP mape WINNT ni.Je samo mapa WINDOWS .V mapi(folderju) C:\Windows\system32\drivers\etc ni nobene datoteke host.Sta samo dve datoteki hosts ki sta identični.Ena ima končnico msn, druga je brez končnice.Videti sta pa takole # Copyright © 1993-1999 Microsoft Corp.## This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.## This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each# entry should be kept on an individual line. The IP address should# be placed in the first column followed by the corresponding host name.# The IP address and the host name should be separated by at least one# space.## Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.## For example:## 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host 127.0.0.1 localhostJe to tisto?In kaj je potrebno brisati v primeru okužbe oz. nezmožnosti dostopa do LNF?Pri meni je sicer vse OK, sprašujem zaradi drugih, ker se do sedaj še nihče ni oglasil v zvezi s tem. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2006 Vprašanje:Pri Windows XP mape WINNT ni.Je samo mapa WINDOWS .V mapi(folderju) C:\Windows\system32\drivers\etc ni nobene datoteke host.Sta samo dve datoteki hosts ki sta identični.Ena ima končnico msn, druga je brez končnice. Je to tisto?In kaj je potrebno brisati v primeru okužbe oz. nezmožnosti dostopa do LNF?Pri meni je sicer vse OK, sprašujem zaradi drugih, ker se do sedaj še nihče ni oglasil v zvezi s tem. Hm no ja, jz nimam windowsov pa vse bolj na pamet govorim. Ja, se mi zdi da je to prava datoteka in da se v primeru okuzbe zbrise vse, kar se nahaja pod 127.0.0.1 localhost.Najbolje v obeh datotekah hosts Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitja 8. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 8. oktober 2006 a kej veste, s kerga dela austrie prbližn? jah, se ve, s katerega serverja tko da na policiji zlahka zvedo, kje se tudi fizicno nahaja.ampak seveda to ne pomeni, da so se zlikovci fizicno nahajal v avstriji - lahko so bli kjerkoli na svetu. Citiraj Mitja Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Vprašanje:Pri Windows XP mape WINNT ni.Je samo mapa WINDOWS .V mapi(folderju) C:\Windows\system32\drivers\etc ni nobene datoteke host.Sta samo dve datoteki hosts ki sta identični.Ena ima končnico msn, druga je brez končnice. Ja alef, ta brez koncnice je ta prava in ne vem zakaj imas se drugo *.msn, ampak ta brez koncnice je 100% prava in kot pravi Mitja, lahko pobrises vse, kar imas napisano pod local host. Ce kdo uporablja 2000, milenium ali NT, pa je zadeva podobna. V vsakem primeru, pa prej naredi kopijo file-a in ga shrani na drugo lokacijo ali pod drugo ime...tako imas backup. hvala jst mam sicer Kaspersky Antivirusni program pa Ad-Aware SE Personal (krkoli že to je )hm a čem še tole gor naložit... ker tale računalnik uporablja tud mala in verjetno ni tolk pozorna na razne priponke Kakor ti je ze alef odgovoril, ni dobro imeti vec kot enega antivirusnega programa. Pac odloci se za enega. Ce ti ta, ki ga imas dobro sluzi, ga pac pusti gor in zdravo. Jaz sem ti pac predlagal iz svojih izkusenj. Moji serverji delajo z AVGjem 3 leta in nic ne spuscajo , z McAfeejem sem imel pa tud se prej 2 serverja 2 leti v Ljubljani, pa je blo tud ok. In jasno, vsi so online 24 ur . Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ja, sem ga instaliral tud v J boxih, ker potrebuje min. spomin za optimalno delovanje in sem kar zadovolen! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jerca 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Meni je pa moj NOD 32 vse sam zrihtal. Da bi jih kar na gobec, govedarje foušljive. Nikoli ne bom poštekala, kaj imajo od tega. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ja :xx!: Sam sem imel srečo k mejl pogledam glih vsake pol leta, pa ste prej že tu opozoril........Sn pa ga dobu, seveda. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
metuljcek 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hm no ja, jz nimam windowsov pa vse bolj na pamet govorim. Ja, se mi zdi da je to prava datoteka in da se v primeru okuzbe zbrise vse, kar se nahaja pod 127.0.0.1 localhost.Najbolje v obeh datotekah hosts V bistvu ti piše : 127.0.0.1 lunin.net slo-tech.com kar laično pomeni, da se lunin.net in slo-tech.com nahajata na localhost ali po domače povedano na lokalnem računalniku, kar pa seveda ni res.Če bi v hosts pisalo ali bi napisali : 195.246.14.101 lunin.net bi zadeva celo delovala Citiraj Sam zase lahko storiš neizmerno več, kot bi kdajkoli mogli storiti zate drugi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Dva antivirusna programa NE SMETA bit hkrati instalirana.huh, hvala bogu, da samo dva jaz sem imel tri :norton antivirus, ad-Aware in Antivir XP....sicer mi je modem pregorel, in kasneje še disk...ampak...ok Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jaade 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 S službenim rač. na srečo (zaenkrat) vse OK - sem zalaufala NOD32 pa ni nič našel - tko da upam na najboljše Sicer pa - držte se - tisti, ki vam tečnarijo da ste vi krivi da so dobili virus... no comment! Jaz se zavedam da sem sama zasrala ker sem sploh šla gledat - sicer razne sumljive maile vedno samo zbrišem, tokrat pa je na žalost zmagala radovednost in naivno otroško veselje ker sem kao končno enkrat nekaj zadela Pač moja napaka. Sem lahko jezna samo nase in pač vzamem zadevo v poduk za naslednjič! Želim vam čim manj problemov in čim manj tečnih mailov, pa da bi čim prej našli tega butla ki nam je "podaril" to sran... En sončkast pozdrav Jaade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 huh, hvala bogu, da samo dva jaz sem imel tri :norton antivirus, ad-Aware in Antivir XP....sicer mi je modem pregorel, in kasneje še disk...ampak...ok Ad-Avare ni antivirusni program.Ta samo preprečuje razne "dodatke" ki jih nekatere strani hočejo naložit na tvoj PC. Na računalniku imaš lahko SAMO EN antivirusni program.Večina antivirusnih programov te ob instalaciji tudi opozori na to, če zazna da je en program že instaliran. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pjotra 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 huh, mene pa je najbolj skrbelo, da sem ga na službenem računalniku res fasala. :xx!: in naredila kakšno sranje, za katerega sploh ne vem, da se izvaja.... ampak zdaj ko berem te poste, vidim , da ne bo nič hudega. tako in tako imamo NOD instaliranega, pa še mislim, da se bila dovolj hitra, pa da nisem kliknila na tisti link z exe-jom.... in na hitro ugasnila računačnik za vsak slučaj.... jupiiiiii torej, dragi moji, naslednjič nam bo previdnost malce bolj koristila, a ne? pozdravčekp Citiraj Morigenos“Sometimes we are lucky enough to know that our lives have been changed, to discard the old, embrace the new, and run headlong down an immutable course. It happened to me ... on that summer's day, when my eyes were opened to the sea... “ J. Y. Cousteau Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 http://209.85.129.104/search?q=cache:T4OGU...t=clnk&cd=2 Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 CE NE VIDITE DATOTEKE hosts ( System file 1 KB )v folderju: C:\WINDOWS\system32\drivers\etc Je to zato, ker NIMATE vklopljeno v TOOLS options, DA VAM EXPLORER pokaze VSE DATOTEKE, tudi SISTEMSKE! to lahko v windows XP spremenite, tako, da greste v : Windows Explorer - TOOLS - Folder Options - View - Hiden files and folders - kjer prikljukate: Show hidden files and foldersin nato malo spodaj se odkljukate: Hide protected operating system files (Recommended) Ko postorite tako, kot je narocil Mitja, pa lahko zadevo spremenite v obratni smeri (prikljukate in odkljukate) obe moznosti. -- Kar je POMEMBNO je tudi to, da Z DESNIM gumbom MISKINEGA kazalca klinknete na mapo etc (C:\WINDOWS\system32\drivers\etc) in ODKLJUKATE Read-only . To bo pomenilo, da lahko datoteke v mapi etc poljubno spreminjate, preimenujete, etc...Ko izbris (vsega razen prve vrstice v datoteki hosts) (kot je povedal Mitja na prejsnji strani) koncate, lahko nastavitev Read-only, ponovno PRIKLJUKATE.Ta ukaz velja tudi za veliko datotek, ki se jih sicer ponavadi lahko popravlja, pa se jih zaradi opisane nastavitve ne more. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 O, hvala Free! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Hvala tebi! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angeo 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Ja, se mi zdi da je to prava datoteka in da se v primeru okuzbe zbrise vse, kar se nahaja pod 127.0.0.1 localhost.Najbolje v obeh datotekah hosts Pregledala in pod 127.0.0.1 localhost. nimam nič napisano tako,da nimam kaj brisat,toda vseeno nimam dostopa do luninega foruma :xx!: A mi še kaj preostane ali je konec mojega druženja tukaj? Citiraj A guardian AngelWho will guide what you do,Her pure essence is love,Sent to watch over you Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Pregledala in pod 127.0.0.1 localhost. nimam nič napisano tako,da nimam kaj brisat,toda vseeno nimam dostopa do luninega foruma :xx!: A mi še kaj preostane ali je konec mojega druženja tukaj? S kje si se pa logirala? Mislim, da si tale post napisala? Predvidevam da z druzga compa. Precekiraj naslednje; 1. Ce uporabljas toolbar Yahoo v Exporerju, ga odstrani.2. Ce imas aktiviran Yahoo spoday desno, kjer so ikone, ga zapri3. Poizkusi downloadat Mozilo ali kak drug brskalnik in ga doloci za principalnega4. Ce nic od tega ni in zgleda vse v redu, precekiraj firewall, ce ga imas seveda5. Kot zadnjo moznost (ker pac ne morem videti tvojga compa) ti pa priporocam, da reinstaliras windowse. Zazenes instalacijski disk win, vendar ne iz windowsow! Moras zagnati na zacetku, ko prizges racunalnik in preden zazene win iz trdega diska. Tam ti bo install program povedal, da imas ze instalirane win na svojem racunalniku. Vprasal te bo, kaj zelis narediti? "R" repair ali "enter" za nadaljevanje instalacije. Das enter! Po tem te bo se enkrat vprasal, le da tokrat ali zelis "R" repair, ali zbrisati in instalirati na novo ves disk. Tokrat das "R"!!!! Ce izberes drugo varianto, bos izgubila podatke na trdem disku. Po tem, ko si izbrala "R", samo sledi navodilom instalacije in to je to. Na novo ti bo nalozil windows in obdrzala bos vse programe in podatke, ki jih imas zdaj. Srecno! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Hvala Natrix! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Sploh ni za kaj. Angeo, se ena varianta obstaja. Poslji mi svoj mail, jaz ti posljem programcek, ki ga z dvemi kliki instaliras. Poves mi svoj PUBLIC-IP in se logiram pod tvojim nadzorstvom. Pregledam comp, postimam se odlogiram, ti pa pobrises programcek. In to je to. Je pa predpogoj, da imas ISDN ali ADSL in ne kabelski internet.Se bolje pa, ce najdes kar tam koga, ki mu dovolj zaupas in ti porihta. Saj ni velik variant. Upam, da ti uspe! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lenka: 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 LP Spet sem z vami, norela sem odkar sem odprla tisti blesav mejl :!!: :!!: Res sem vas pogrešala. Hvala vsem za pomoč. MARSA HVALA Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Bo še med osumljene za napad padla ob vseh povolilnih teorijah zarote Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 LP Spet sem z vami, norela sem odkar sem odprla tisti blesav mejl :!!: :!!: Res sem vas pogrešala. Hvala vsem za pomoč. MARSA HVALA Malenkost, sam da ti je ratal! Ni kaj boljše teme za odpret tvoje propagandno sporočilo nisi mogla najti Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.