Monty 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Lep pozdrav! zanima me, če ima kdo izkušnje z zdravljenjem alergije s pomočno "prana terapije"? ima kdo kakšne izkušnje z bioenergetikom g. Veseljkom Tomičem? sem gledal enkrat, oddajo o alergijah, kjer je dejal, da so to psihične motnje in da se jih lahko pozdravi. sem pa oddajo ujel bolj na koncu, tako, da nisem veliko zvedel. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milika 3. oktober 2006 Prijavi Deli 3. oktober 2006 Mislim, da je bilo ne dolgo nazaj na POP TV nekaj povedano , da je v Ljubljani odprta klinika za zdravljenje alergij, Govoril je dr. Wolman al Wohlman, poglej pa poišči, slišalo se je zanimivo. Pozdrav ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Monty 4. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 4. oktober 2006 Hvala! Sem zasledil pri Viziti. Ta zadeva je kar draga in bom raje prej poskusil s to prano terapijo. Ima kdo kakšne pozitivne izkušnje s to terapijo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 jaz sem se v kliniki dr wohlmann v ljubljani, ze zdravil. imel sem polne terapije. decembra imam ponovno pregled in bomo videli ali je sprememba!obenem pa je odrt tudi sam forum podjetja, ki to kliniko tudi ima: Informacije na podrocju zdravljenja alergij, - zdravljenje alergij in ostale info. - --- sicer pa je na to temo ze odprto vec tem in je bolej da piste tam: alergije pogosta alergija na hrano pri otrocih Bioresonančna terapija za alergijoiskanje terapevtov poletne alergije..na pasove..itd.. Alergija na sonce Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Monty 12. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 12. oktober 2006 Hvala! Sem se naročil pri bioenergetiku, da vidim če bo kaj pomagalo. Bom pa poročal o uspehih oz. neuspehih. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 zadnch sm biu na chopovi v knjigarni in sm dobu izpushchajea sm mogoche alergichen na newage knjige? zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamaca 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 (popravljeno) No, pa si ozdravljen??? Free? ?Mi še nič ne vemo glede naše pupike, vem samo to da je že skoraj 2 meseca non stop po bolnicah Popravljeno 19. december 2006 -> mamaca Citiraj ...i am with stupid... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 kok je pa stara?v vecini primerov se namrec to pol zrihta.tud jaz bla s tamalim prvo leto vec kot 2 mesca po bolnicah...tud zarad alergij...zdej je pa vse kul.tud jaz sem bla alergicna, zdaj sem pa sam se pozitivno alergicna (moja fora, k sem alergicna na stvari, k niso OK zame, kar je pol kul - recimo na navadno kovino v stiku s kozho, tko da moram prishit blago tam kjer pride shtilchek od gumba)... jaz sem si to sicer z jogo pozdravla, pr tamalmu sem pa tud mal charala pa pomagala se zraven (so mi pa sicer ze hotl podturit neke dodatke, k bi pol ves lajf jih mroal jemat). Hvala Free za vse linke pa to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. december 2006 Prijavi Deli 19. december 2006 na pregled me se niso poklical. verjetno bodo po novem letu sele... ce sm pozdravljen... hm.. ne bi vedu.. tut ne morm dolocit, da so kake bistvene spremembe. Bom idel kako bo drugo leto na soncu?? namrec na soncu sem v zadnjih letih dobil majhne izpuscanje... kot pokazatelj, da je nekaj 'narobe'. glede na to, da so rekli da sem bil alergicen na skoraj vse... ni videti kaksnih vecjih sprememb no bomo videli... so pa zelo pomagali mojemu znancu, ko je imel probleme s hrbtenico! No, pa si ozdravljen??? Free? ?Mi še nič ne vemo glede naše pupike, vem samo to da je že skoraj 2 meseca non stop po bolnicah Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mamaca 20. december 2006 Prijavi Deli 20. december 2006 Kmalu jih bo tri dopolnila, sam da se to vse vleče že od 1 meseca življenja, zadnje diagnoze - atopični dermatitis, dermatitis herpetiformis Duhring in celiakija ( pol pa še MRSA pobrala, pa bronhialna astma).Sam jst sem optimist, ker otroci se le s polno paro razvijajo in ji dajem čas, je pa hvalabogu tako polna življenja, da ji človek ne bi ničesar pripisal, mislim da bo s časoma vse razen glutena ( na žalost), prerasla. Zanimivo pa da sva midva popolnoma zdrava, brez alergij...Pri njej so na žalost zdravila nujna, ker ji imunski sistem visi na zanki, tko da z raznimi homeopati se ne bi še igrala.Rezultati od Wohlmannna pa tud še niso znani, upam da bo Free rekel da je pomagalo, da si naberemo še malo optimizma. Citiraj ...i am with stupid... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.