bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ne, sej sem pretiravala. Mi je tko čist v redi. Mam jest vse, kr rabim. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ne, sej sem pretiravala. Mi je tko čist v redi. Mam jest vse, kr rabim. jest tud ...pa 100 EUR tud skoz u tošnu za vsak slučaj če b me glih k tistim k je ta tema namenjena zaneslo...saj veš sem že mal v letih pa sem ne lub glih ne vem kok migat....raj vidm če sama vse nardi, pa da jest sam pol na konc mal prtisnem..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 a pol res to drži, da so vsi dobri že srečno oddani? a to potem velja tudi za ženske? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 a pol res to drži, da so vsi dobri že srečno oddani? a to potem velja tudi za ženske? ma sej če j tko namenjen se že najdejo tist k so za skupaj....tak je program...če jim pa ni usojeno ma pa Lia tud mal prav Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 jest tud ...pa 100 EUR tud skoz u tošnu za vsak slučaj če b me glih k tistim k je ta tema namenjena zaneslo...saj veš sem že mal v letih pa sem ne lub glih ne vem kok migat....raj vidm če sama vse nardi, pa da jest sam pol na konc mal prtisnem..... Vidiš, zaradi takih kot si ti, pogosto razmišljam o samostanu,.... k se zaradi tega ne splača met veze.... ki ne temelji na zaupanju, razumevanju, iskrenosti med partnerjema,... in pol je vseeno, če maš vezo al ne,... itak je zlagana in hvala bogu, da sem samska,... Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Mah tipom je več ali manj sam ena stvar pomembna,.... sej če ti to ni prioriteta,... pol ti sam še samostan ostane. Tak je ta naš svet. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Mah tipom je več ali manj sam ena stvar pomembna,.... sej če ti to ni prioriteta,... pol ti sam še samostan ostane. Tak je ta naš svet.jah, nam tipom potem tudi samo še samostan ostane, če bi vse tako razmišljale, kot ti hvala bogu je tako razmišljanje pretirano... vendar kaj, ko imajo punce drugače razmišljujoče moške za pussije in jih še povohajo ne.... mal provociram, ker me zanima, kakšen bo odgovor Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Pa ne tak crnogledo, bela vrtnica noo! Tomazslo, a vse to, kar si nastel v podrobnem opisu, delajo v Lj al je treba it na Tajsko ni treba na Tajsko...tu se vse najde.......... čeprav je Tajska posebno doživetje, tam dekle vzameš kot spremljevalko in v bistvu preživlja s tabo dneve, kjer ni seks na prvem mestu Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Cashy ja, maš prav. Mogoče mislim preveč slabo o tipih. Ampak to zaradi podobnih kot je tomaž,... starih in neumnih,... k mislijo, da se lahk na mlade spravljajo brez posledic,... :xx!: seveda so bile moje kasnejše izkušnje z mlajšim od mene samo pozitivne, tko da so mi samo še enako stari všeč, al pa mal mlajši. Precej starejših od sebe sploh prenesen ne več v moji bližini. Ampak če maš tako izkušnjo v življenju pol bolj težko moške doživljaš drugače kot "samo za eno stvar". Ampak mam ljudi, ki mi stojijo ob strani, tko da mislim, da se mi ni bati. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Cashy ja, maš prav. Mogoče mislim preveč slabo o tipih. Ampak to zaradi podobnih kot je tomaž,... starih in neumnih,... k mislijo, da se lahk na mlade spravljajo brez posledicto o starem in neumnem ne bom komentiral, sem pač tak kot me nekdo vidi in je to v bistvu samo njegova stvar...sam lahko ti pa povem, da se ne spravljam prav nad nobeno mlado niti staro, če ni to tudi njena želja, ker samo obojestranska volja in želja ne glede na vzrok želje (lahko tudi denar), tudi da pozitiven rezultat....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 to o starem in neumnem ne bom komentiral, sem pač tak kot me nekdo vidi in je to v bistvu samo njegova stvar...sam lahko ti pa povem, da se ne spravljam prav nad nobeno mlado niti staro, če ni to tudi njena želja, ker samo obojestranska volja in želja ne glede na vzrok želje (lahko tudi denar), tudi da pozitiven rezultat....... Povdarek na "obojestranska volja in zelja"! Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Še to bom dodal, predno grem v cotke. Prostitucija ni ljubezen ampak posel, tu je tko, če daš 50 EUR si dober, će daš 100 si boljši kot vsi mladi, če pa nič ne daš si pa slinast starček.....in mi se tukaj pogovarjamo o prostituciji, ki je pa daleč čistejša od vseh zvez z ljubčki in ljubicami, kjer veliko komponento igrajo čustva in tako svinjajo našo podzavest z vzorci, ki jih moramo enkrat kasneje ozavestiti in nas potem udarijo po glavi. Naj zveni še tako prostaško in grozno, prav vedno je prostitucija čistejša kot pa zloraba čustev...ni pa malo primerov ko so v partnerskih odnosih prav čustva zmanipulirana in zlorabljena v korist enega ali drugega partnerja, ko naenkrat tista silna ljubezen preide v kompromisno zvezo, kjer nekdo dobi in drugi izgubi, namesto da bi oba dobila, zato je prav v prostitucuji iskati grešnega kozla za vse kar se v zakonu dogaja zelo narobe, tudi pri "samcih" in "samicah".... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tomazslo sam palc ti lohk dam neb znala bolš povedat Ko sem jest mela tipa,... ni blo takih ovir, so ble druge, k ni blo dost ljubezni,... To tipi v glavah nimajo razčiščen,... k kr neki mislijo, da drugje lahk več dobijo,.. pa sploh ni res. Če bi svoji ženkici na vsake tolk cajta tak tip prinesel vrtnico ali bonboniero ipd.,.... bi blo tud vse drugač, tko pa rajš cola debele jurje,... da dobi to, kr bi lahk z lepo besedo pa z eno lepo rožco. a to pa ni prostitucija rožca, pol verižca pa pelcmontl dj dj......kt sm rekla, ona tam vsj direkt pove tarifo in u večini primerov dedci cenej skoz pridejo č grejo k prostitutki, kt če zvezo furajo.......ker ona tam ne bo manipulirala z njim, delala scen, mela čuztvenih izbruhov in izsiljevanj raznih in ne bo vsa trda in stegnjena ležala tam s tistim naveličanim izrazom na frisu, češ ok, dons ti pa nej bo k si se lepo obnašu/smeti vn nesu/prnesu rožco>.......k vsake kvatre je pač treba ogabnim moškim dat noge narazn da je mir pr bajt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Todi čist vn padla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tomazslo sam palc ti lohk dam neb znala bolš povedat a to pa ni prostitucija rožca, pol verižca pa pelcmontl dj dj......kt sm rekla, ona tam vsj direkt pove tarifo in u večini primerov dedci cenej skoz pridejo č grejo k prostitutki, kt če zvezo furajo.......ker ona tam ne bo manipulirala z njim, delala scen, mela čuztvenih izbruhov in izsiljevanj raznih in ne bo vsa trda in stegnjena ležala tam s tistim naveličanim izrazom na frisu, češ ok, dons ti pa nej bo k si se lepo obnašu/smeti vn nesu/prnesu rožco>.......k vsake kvatre je pač treba ogabnim moškim dat noge narazn da je mir pr bajt Ejejej..če se to dogaja res žalostno to ni lajf Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 kaj hvala bogu? hvala bogu, da si slinast starček? Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Zašli bi iz teme, če bi drobili za koga prostitucija je in ni...pač za tistega, ki v tem tudi kaj najde, pa naj bo star ali pa mlad...sam sem imel take izkušnje tudi že pred tridesetimi leti...tko da ni glih merodajna starost, bolj ponudba in cena. Je pa tudi res, da se vas večina razpravljavcev skriva za nicki brez podatkov tko da j tud to vprašljivo, s kom se tu pogovarjaš in koliko je nekdo skrit za nickom resnično odkrit in čist in pošten.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Prebrala sem nekaj postov na začetku, potem sem opazila, kako piše Todika v tej temi in mi ni potrebno nič dodati: Kapo dol Todiki! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Kapo dol Todiki! pa Todiko dol dat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Izvoli, če ti dovoli... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Izvoli, če ti dovoli... mal si pejt poste nazaj prebrat... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Stari deci se itak ne morjo obvladovat (pa ne sam stari), pol pa vse sorte izgovorov na dan pride, sam to ne, da ne znajo stvari pošlihtat,.... pa da so se naveličal skoz iste ženske,... pa naj si priznajo,... ne pa da vso krivdo valijo na ženske,.... sam zato, da najdejo opravičilo da grejo k kurbi, k ma 20 let, ne pa 50 in ji že vse visi,... zakaj bi mel fičota, če mam lahk golfa a ne,... To mi je čist mem, da se krivdo vali na drugi spol, sam pa ni nič kriv,... sam zato, da se ne počuti krivega. Kriv je pa pika. Dobro, to velja za oba spola, ne sam za tipe.zakaj so se je pa naveličal..glih vse pa tud nismo krivi, ka misliš? sicer pa..partnerja je treba zbrat previdno pa ful preveč togo gledaš in tak je tud tvoj odnos do sveta, predvsem do moških. hm..čudni so mi ljudje, ki so po svoji dobroti in spoznanjem blizu svetemu duhu, po drugi strani pa tako nerazumevajoči in nestrpni. čemu tak sovražen odnos do moških?veš, vsak človek in vsaka ženska (pa dej bom en ne vem kaj..kdaj lahk tud mal hec razumeš. tud to je neki brez česar mi deci - barabe skor ne mormo) je pod kožo krvav. ma svoje probleme..pa se sebi (večinoma) zdi dober okolica pa grda in krivična..buhuhu..najlaži se je smilit sammu seb (čeprov ti se ne!!!!!!!!!!!!!!) pa vsega so drugi krivi.brez zamere. sej z nečim se strinjam s tabo pa sem to povedal. z vsem se pa tud ne. pa še komentar na todikin post..hm..ja žalosten je to, da bo tip nosu bejbi rožce pa raznorazno kramo sam zato, da bo dobu noge narazen. še bolj bedno patetično je pa to, da nekatere ženske dedce (če takmu sploh lahk rečeš, da je taprav dedec) izsiljujejo tipe s tem, da a bo tko/a bo dobila to al pa ne bo dala nog narazen. to je pa polomija.stran od takih.pa še..ja js sem svoji tud občasno prnesu kakšno (zame po večini nepotrebno) kramo. ampak tud ne kr neki - neki kar zanjo ni bla krama. zakaj..zato, da sem vidu njen nasmešek, kakšno iskrico v njenem pogledu več. zato, da sem jo razveselil. in ja lahko rečem, da mi je desetrkatno vračala pozornost (seks izvzet). drugač se pa strinjam s tomažem in mu lahk sam dobro napisano. edino sam ne mislim skakat za kurbicami. zakaj pa drugi me pa ne briga. za tiste, ki so v zvezi pa samo - nej raje tist čas pri kurbicah posvetijo svoji bejbi. mogoče za začetek za pogovor..mogoče pa bo že sama pozornost malo izboljšala stanje (za začetek). spontanost..naj ne mine Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Mislim, da si pametno naredila to, da si umaknila prejšnji post, bela vrtnica, ker se hudo motiš. Vsak ima svoje mnenje in zaradi tega še ni treba potem pljuvati po drugih. Ti tako misliš, nekdo drug pa drugače in vsak ima svoj prav. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Veste kaj me pri teh debatah moti, to da prav tisti, k tud slučajno nimate v seb to pošlihtan obsojate in debatirate o tem. Saj je vsakega posameznika volja ali to koristi ali ne. Če v neki zvezi nekaj ne laufa je prav gotovo krivda na obeh, se vam ne zdi. skromen dodatek od mushi: Halo, samo posameznik ma lahk tud skrite želje, ki pa bi jih lahk doma udejanil, pa jih ne, ker ma tisto doma za tako ženičko, pr prostitutki pa da vse od sebe. Tud tko je lahko, a misliš da ne, da je kriv samo odnos, da nista tko res odkrita drug do drugega? A takih tipov ni, so samo iskreni in okol prnešeni, da pol žena doma ne da in jo skoz glava boli? Ni nujno da je kriva ženska, če gre za neiskrenost. Eni moški tud ne zmorejo tega. Samo vsak zase ve, zakaj (če, gre k prostitutki) naredi tak korak in samo njegova vest je tista, ki ga bo spremljala ali ne, to je njegov problem. Še vedno pa je prav gotovo v partnerskem odnosu nekaj narobe, če gre partner k prostitutki, to bi morala oba med sabo razčistit predvsem kaj prostitutka da in kaj partnerka ne in zakaj ne, zakaj sploh do tega pride. Lahko ste pametni a resnično samo tisti, ki smo tudi to izprobali in vemo zakaj, lahko najbolj verodostojno to tudi ocenjujemo, ostali k pa to niste preizkusili na svoji koži pa lahko samo ugibate o tem, ker bi bilo potem, ko bi tudi udejanili popolnoma drugače ocenjevali in nebi več ugibali... ...blablabla.... ok.. pol pa bom pol kej napisala, ko bom kdaj od prostitutke/teka prišla.. ko bom VEDLA za kaj se gre en čudn vprašanje, samo odgovora res ne vem, pa me zanima:zakaj lahko prostitutke lahko uresničijo te zahteve, če so tako nemogoče, partner pa kljub vsej ljubezni ne? So res naše notranje omejitve in ovire tako močne, da jih ljubezen do partnerja ne premaga? je samo diskutabilno vprašanje...nič osebnega cashy jst sem mela sam hemoroide v mislih.. recimo... ene same nemogoče zahteve sem se spomnila.. a veš.. drgač pa po moje so vse zahteve izvedljive, lohk se oblečemo tud v moškega in on v žensko če bi mu pasal, visimo z lustra, whatever.. no eno zahtevo smatram za nemogočo. Sam še do nje ni prišlo.. ampak kej dost ne morem več o tem govorit, ko je tomažslo tak povedu, da mi ne mormo, ko še nismo pr prostitutki bli. On pa. Bo pa lahk več povedu. Drgač pa se strinjam s Tomažem, sam me mot da on tko pokroviteljsko do mene. Jst mam tud svoje mnenje. In kaj jst nimam pr seb pošlihtan??? Ne da bi jst vedla?? Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Mislim, da si pametno naredila to, da si umaknila prejšnji post, bela vrtnica, ker se hudo motiš. Vsak ima svoje mnenje in zaradi tega še ni treba potem pljuvati po drugih. Ti tako misliš, nekdo drug pa drugače in vsak ima svoj prav. A zdej se pa še kregat hočeš al kaj. Užaljena, ker tvoja prijateljica - Todika misli o tebi, da si prostitutka (pa ne sam o tebi), ker si sigurno že enkrat dobila verižico. Ja hvala. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.