Skoči na vsebino

seks s prostitutko

lubenica

Recommended Posts

A zdej se pa še kregat hočeš al kaj. Užaljena, ker tvoja prijateljica - Todika misli o tebi, da si prostitutka (pa ne sam o tebi), ker si sigurno že enkrat dobila verižico. Ja hvala.

Novš verjela, bejba, v življenju še nisem nič materialnega dobila od nobenega tipa, tko, da ne bod pametna! :vragec: Pa ne kregam se zato, k je moja prijateljica, ker se je sposobna sama branit, ma zadost pameti, itak se bi ji pa smešno zdelo. Pa tudi je nisem omenjala z imenom, ker nism hotla vlečt tega in si se sama izdala. Samo, mi ni všeč tvoje mnenje (je pa vseeno tvoje, tko da..). Ker načeloma sem se na začetku strinjala s tabo, ko si pa začela vseprek pluvat po vseh in jih začet označevat za slinaste starčke in prostitutke, se je pa najino mnenje začelo razhajat.

Verjamem, da si fejst bejba, tud jst sm, pa sm samska in sm začela iskat vzroke pr sebi, ker nekaj narobe delam. Si lohk še tolk lepa, pametna in dobr situirana, ampak če nimaš v glavi pošlihtano, se te bodo vsi izogibal, kot kuge.

Tko, zate dobronameren post, vzami ga, kot hočeš. xsrcx

Deli na socialnih omrežjih

Jest mislim, da je po takih treba pljuvat,... in zato tudi pljuvam. Pa če bi rekla, da nisi nič dobila od ženske, bi ti še verjela, da pa nisi nič dobila od tipa je pa nakladanje.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Jest mislim, da je po takih treba pljuvat,... in zato tudi pljuvam.

Ja, verjamem, samo, dokler boš tako mislila o ljudeh, boš pač na žalost sama. Ker tako energijo oddajaš potem, ki ne paše ljudem, mogoče samo takim, ki te pa razočarajo in si ne zaslužijo tvoje družbe. Res ti nič slabega nočem. Že veliko tvojih postov sem prebrala in si se mi zdela čist ok bejba, tukaj pa tako nerazumljivo sovraštvo veje iz tebe da se mi v bistvu smiliš.

Škoda. x:Ix

Pa če bi rekla, da nisi nič dobila od ženske, bi ti še verjela, da pa nisi nič dobila od tipa je pa nakladanje.

Verjami, kar hočeš. Od svojega tipa še nikoli nič. Pa nimam ničesar za skrivat, povem tako, kot je. Nisem ena lažnivka, k hoče s svojimi lažmi neki dosečt. xrolleyesx

Pa s tem nisem hotela povedat, da zato nisem nič dobila, ker mislim, da je to plačevanje seksa. Bi z veseljem dobila kaj, samo, mi je blo vedno ful nerodno, pa sem zmeraj že vnaprej težila, da nočem daril in takih stvari, da mi več pomenijo drobne pozornosti in nežnosti, kot so npr. objem, poljub, sprehod.... ni mi za materialne stvari, te si lahko kupim sama. Vsaj najnujnejše stvari. x:Ix Mogoče je to zato, ker me doma nikoli niso razvajali in sem morala vedno prekleto prosit, da sem dobila najosnovnejše stvari in se je to očitno preneslo naprej in mam občutek, da nisem vredna, da kaj dobim...evo, še mal mojga nakladanja, da se bom komu zasmilla. :vragec:

Ja, tko je. V meni je nekaj globokega, ki mi v tej veji sesuje živce in pol gre dejansko ven iz mene samo sovraštvo okoli te debate. Tega ne morem obvladat, ker je tolk globok v podzavesti, da zavest sploh nima dostopa in me vedno znova čustveno sesuje. Debata s tem naslovom je zame prava nočna mora, še večja pa za moje živce in na ta način se dejansko uničujem. Zato moram s tem končat, kot tudi s bivanjem v okolici takega lokala. Kolikor rajši se mam, toliko prej se bom odselila, tudi iz te teme.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

Pa kako te lahko nekaj takega tako sesuje? :inocent:

Verjemi v to, da boš našla nekoga, ki ne bo iskal potešitve pri prostitutki, ampak pri tebi, pa se bo to zgodilo. Niso vsi tipi kreteni (ja, ne morm verjet, da sm celo to napisala x:px ) in tudi zate se bo našel nekdo, ki bo pravi, če boš to dopustila in verjela.

Pa vso srečo in ne obremenjuj se z nečim, o čemer se samo pogovarjamo in v bistvu nimaš vpliva na to. x:)x

Kadar mački na rep stopiš zacvili, a to cviljenje je čist brezpredmetno. Prav vsak od nas nosi svojo zgodbo zgodovine in samo vsakega samo sebi je naloga ki jo mora razvozljati, če se eno in isto ponavlja je to samo znak, da še ni narejen ispit iz tega področja, ko bo narejen se to ne bo več ponavljalo. Poglej ena zacvili na to, druga na drugo, jaz pa pravim zakaj cviliti, če to ni moj problem, zakaj me je nekaj zmotilo, če me je, kaj je v meni, da toi tako vzamem k srcu, kje je vzrok, ki ga moram rešiti, da me to ne bo prizadelo.

Prav vedno, ko se nam nekdo zasmili se nam samo zaradi tega, ker se mi vidimo v njegovi vlogi, pa mogoče sploh ni potreben smiljenja. Tko to je in prav vsak lahko po svoje razume tudi prostitucijo, jo obsoja ali pa ne, a prav gotovo, da jo iz istega vzroka lahko drugi hvali. Vendar če te nekaj v tej debati zmoti in razjezi ali prizadene je to samo motnja tega ki ga je. Meni je vse napisano samo iformacija, prav nič me ne premakne ne v eno ali drugo smer, zame samo obstaja, če rabim pa tudi vem kje najti. A prav nobene slabe vesti ali čustvene bolečine ni, tudi nobene manipulacije okoli tega, torej je zadeva čista...zame seveda, če bi ne bila, bi se okoli tega sekiral in papcal, tko se pa tud slučajno ne, ker je to samo dejstvo ki obstaja, ne glede na družbene norme posameznika. Namenoma se nisem spuščal v miselne vzorce posameznih vlog, omejil sem se samo na partnersko zvezo in prostitucijo, čeprav je samo ena sama resnica, če bi bila zveza taka kot bi morala biti, bi tud slučajno nobenemu od partnerjev ne prišla na misel prostitucija, samo če ni dvojnost neke energetske povezanosti zelo blizu enojnosti, se to tudi obnese, vse ostalo je pa dogovarjanje, kupovanje, odrekanje, sekiranje, prilagajanje in podobno, samo notranja osebna svoboda nas resnično filja, vse ostalo je pa kompromis.....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

ejga....č bi js kasirala....nimaš tolk gnarja x;)x

haha...a pa misliš da niso omejitve v tem kok bi ti sploh kdo bil pripravljen dati, tudi tu konkurenca obstaja......

haha...a pa misliš da niso omejitve v tem kok bi ti sploh kdo bil pripravljen dati, tudi tu konkurenca obstaja......

x:Dx seveda obstaja konkurenca hvala bogu :inocent: je čist zdravo to x^x

omejitu taglavna je predvsem ego x:)x ker taprvo mora men bit.....in to blazno mi mora bit x;)x

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

x:Dx seveda obstaja konkurenca hvala bogu :inocent: je čist zdravo to x^x

omejitu taglavna je predvsem ego x:)x ker taprvo mora men bit.....in to blazno mi mora bit x;)x

aha razumem...maš svoj mušter v seb in vse kar ni po muštru pol ego zablokira, saj če tega muštra neb blo, tud ego neb mel kaj nazaj vleč

TA "Č" je meni nerazumljiv,,, :eek:

E dodaš pa je x:Dx

aha razumem...maš svohj mušter v seb in vse kar ni po muštru pol ego zablokira, saj če tega neb blo, tud ego neb mel kaj nazaj vleči

x:)x me sicer veseli da razumeš, sam nism pa zihr da js razumem tole :unsure:

Bora

E dodaš pa je x:Dx

x:)x me sicer veseli da razumeš, sam nism pa zihr da js razumem tole :unsure:

ej dobr razumeš, če omenjaš ego potem tudi veš kako in kdaj deluje.....samo včasih kaj ne upamo verjeti in razumeti, sam boš že k bo čas, ne sekiraj se....

Kadar mački na rep stopiš zacvili, a to cviljenje je čist brezpredmetno.

Itak, ker ne čuti bolečine. Bolečine sploh ni. Koga briga, če človek trpi, važno da slinasti starček seks dobi.

Mahatma Gandhi

ej dobr razumeš, če omenjaš ego potem tudi veš kako in kdaj deluje.....samo včasih kaj ne upamo verjeti in razumeti, sam boš že k bo čas, ne sekiraj se....

ja no sej x:)x mogoč pa res x;)x

u bistvu sm hotla to povedat, da mene ne moti vse tole okol seksa za denar in čist kul sm s tem....pa tud to komot sprejmem da se ena čist zavestno odloči za to, ne sam una varianta da je prisiljena in nima druge izbire...ker to se nekak bolj sprejemljivo čuje in romantično, sploh če dodaš še princa k jo reši pol......ne maram obsojanja in ne obsojam in folk naj počne kar se mu zdi....ne sam v kriznih situacijah, ker tedi bi vsak počel marsikej x:)x

sam recimo ker se še u lajfu nism dala dol z dedcu če mi res ni blo ornk do tega (in z ornk mislim to da me je mešal res že skor x:Ix ) pol pač sklepam dab u temu poslu težk za sol zaslužla x:Dx xrolleyesx

nimam pa nč proti x:o)x

Bora

Ja sej se čist razumeva...lohk bi ti povedal cel kup zgodbic, kjer ni prostitucija rešitev materialnega stanja, čeprav jih je veliko mislilo, da tako lahko pridejo lažje na zeleno vejo, ne trdim, da tega ni, včasih je bilo več tega, danes razen v kakih "zabačenih" deželah tega v bistvu ni več

Veliko bolj je prisotno nespoštovanje denarja in v bistvu vse zapravijo, ker vedo, da bodo naslednji dan zopet zaslužile in tko po nekaj letnem delu ravno tako nič nimajo, z izjemo nekaterih, jki se že na začetku karierno opredelijo in delajo s pametjo.

Vendar to ni prisotno samo v prostituciji, je stalna spremljevalka našega življena na vseh nivojih, poglej ali je igralništvo kaj bolje, će se pa spustiš na vsakdanjo raven je pa tudi življenje eno samo manipuliranje v namenu preživetja, ki kaj rado tudi zabrede na čustveno področje, tam se pa potem škoda začne delat in te vrže po tleh, kjer se moraš vzdigniti in na tem ugotoviti vzrok, zakaj si padel...

ja lajf, he he x:)x mislim da ma vsak svojo ceno, verjetno tud js x;)x čprov klub blaznemu egu si ne domišljam glih da bi nekdo bil prpravljen bajne gnarje naštet samo za seks z mano :eek: čprov nkol ne veš a ne x:Ix x:Dx nikol ne veš kam te prpelje lajf in v kaj....

in u bistvu v tej temi me ni zmotlo glih to zdej....tiste verižice in rožce.....k men je tak vseen, sej vsak sam zase ve......zmoti me pa ta hinavšna u bistvu in dvoličnost......zmoti me če tip reče da nkol neb plaču za seks, istočasno že ful cajta pol plače zagon za razne pizdarije ker se pač trudi eni tam med noge zlezt xrolleyesx to me zmoti...k folk ne preštudira ka reče e ma nč....in tolk hitr so vsi prpravljeni obsojat in pljuvat in kamne metat :o|o:

Bora

kaj počne prostitutka?

se prostitucira!

kako imenujemo osebo ki koristi prostitutkine storitve?

kako se reče moškemu ki nudi podobne storitve?

prostitutek mende!

in kako imenujemo žensko ki koristi prostitutkove storitve?

vidiš pa sva tam, k jest nisem hotu pisat o tem

Bliz mene se nahaja moški , k se na ta način dokazuje moškost, čeprav ma zafuran že cel lajf, dve ženi že izgubil, ena prjatlca se mu obesla, zdej ma doma Romunko, k jo mora žvet, a prav vsak njegov pogovor je samo kje je kero in kako je kero...ma tak vzorec ki ga bo moral enkrat ozavestiti ali pa bo podelal v tem

Kar nekaj jih poznam k so se zapletli s prostitutkami a prav vsi so končali na nuli, na tleh in v večini, k je vsega zmankal, tud sami ostali

Obstaja pa tudi drugačen mušter, naprimer lenoba in nepripravljenost odrekanja in je to enostaven in preprost način zadovoljitve telesne potrebe, ker smo pač moški drugače sprogramiran, mi lahko seksamo tudi če ni čustvenih navez, ženske pa načeloma brez čustvenih navez ne morejo, razen če so prostitutke ali če imajo kake druge želje

So pa tudi primeri, ko je vse v redu, vendar se dva na tem področju ne ujameta, čeprav se drugače skoraj na vseh, pa je to izhod in tudi način, da vse ostalo lepo med dvema obstaja...

še b lohk našteval, ne moremo vse v ist žakel metat...pač od primera do primera.....

vidiš pa sva tam, k jest nisem hotu pisat o tem

Bliz mene se bnakaja moški , k se na ta način dokazuje moškost, čeprav ma zafuran že cel lajf, dve ženi že izgubil, ena prjatlca se mu obesla, zdej ma doma romunkko k jo mora žvet pa še grda j k smrtni greh, a prav vsak pogovor je samo kje je kero in kako je kero...ma tak vzorec ki ga bo moral enkrat ozavestiti ali pa bo podelal v tem

Kar nekaj jih poznam k so se zapletli s prostitutkami a prav vsi so končali na nuli, na tleh in v večini, k je vsega zmankaal, tud sami ostal

Obstaj pa tudi drugačen mušter, naprimer lenoba in nepripravljenost odrekanja in je to enostaven in preprost način zadovoljitve telesne potrebe, ker smo pač moški drugače sprogramiran, mi lahko seksamo tudi če ni čustvenih navez, ženske pa načeloma brez čustvenih navez ne morejo, razen če so prostitutke ali če imajo kake druge želje

so pa tudi primeri, ko je vse v redu, vendar se dva na tem področju ne ujameta, čeprav se drugače skoraj na vseh, pa je to izhod in tudi način, da vse ostalo lepo med dvema obstaja...

še b lohk našteval in zato ne moremo vse v ist žakel metat...pač od primera do primera.....

no zdjle me bojo tak na grmadi skurli :O: sam js sm ženska pa komot ločim seks in čustva x:Ix ne rabi bit oboje...pa itak sm prevč racio u bistvu xrolleyesx

in mi gre včas že tolk na živce to poveličevanje čustev in ljubezni kao in vsega :xx!: kr zj kaj.....dokaz za resnično ljubezen je neko psihiranje, izsiljevanje, solze grožnje itd....hvala lepa, mam raj dobr seks x:Dx in ja seveda če si z nekom dalj časa tako al drugače intimen ti mal pod kožo zleze....in se pojavjo čustva neka....sam pomoje se temu prevelik pomen daje x:)x zakaj je treba posedovat, lastninit pol...tolk o iskreni ljubezni :o|o:

Bora

no zdjle me bojo tak na grmadi skurli :O: sam js sm ženska pa komot ločim seks in čustva x:Ix ne rabi bit oboje...pa itak sm prevč racio u bistvu xrolleyesx

in mi gre včas že tolk na živce to poveličevanje čustev in ljubezni kao in vsega :xx!: kr zj kaj.....dokaz za resnično ljubezen je neko psihiranje, izsiljevanje, solze grožnje itd....hvala lepa, mam raj dobr seks x:Dx in ja seveda če si z nekom dalj časa tako al drugače intimen ti mal pod kožo zleze....in se pojavjo čustva neka....sam pomoje se temu prevelik pomen daje x:)x zakaj je treba posedovat, lastninit pol...tolk o iskreni ljubezni :o|o:

JA,kle ma praw :sori:

sam js sm ženska pa komot ločim seks in čustva

vidiš zato lahko tudi razmišljaš drugače kot vrtnica......

saj edino tako je pravilno, edini način da si zadovoljen je svoboda, neobremenjenost kljub temu da imaš lahko nekoga resnično fejst rad, a ta ljubezen ne sme obrememnjevati ampak dajati...tega pa večina ni sposobna....večinoma razume ljubezen kot odvisnost, in dokler se partnerja obremenjujeta drug z drugim, ljubezni v resnici ni, ko si enkrat drug drugemu privoščita lepo in to ni več breme je šele prava ljubezen...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...