Todika 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tis fajn dec....al slinast starček al kok že grem spat k mi že bedarije grejo po glavi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 tis fajn dec....al slinast starček al kok že grem spat k mi že bedarije grejo po glavi ok lepe sanje...jest tud grem v cotke Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 tomazslo sam palc ti lohk dam neb znala bolš povedat a to pa ni prostitucija rožca, pol verižca pa pelcmontl dj dj......kt sm rekla, ona tam vsj direkt pove tarifo in u večini primerov dedci cenej skoz pridejo č grejo k prostitutki, kt če zvezo furajo.......ker ona tam ne bo manipulirala z njim, delala scen, mela čuztvenih izbruhov in izsiljevanj raznih in ne bo vsa trda in stegnjena ležala tam s tistim naveličanim izrazom na frisu, češ ok, dons ti pa nej bo k si se lepo obnašu/smeti vn nesu/prnesu rožco>.......k vsake kvatre je pač treba ogabnim moškim dat noge narazn da je mir pr bajt A nisi slisala za tist vic, ko se pogovarjata Mujo pa Haso o Mujotovi sestri. Ko jo je vprasu, kolk je stal pelcmontel, je odgovorila da 3 puta. Sam da Mujo ni vedu kaka valuta je to. Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 So predrage... je šel pa prijatelj v javno hišo in so ga opetnajstili... je plačal dva šampanjca + polno ceno za tisto malo maziljenja... ni bil dovolj odločen in je s prostitutko ravnal kot s kraljico in je dobil skoraj nič za veliko denarja :xx!: Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 tis fajn dec.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Dadika sej če ti neb bla tud tko fejst ženska k si, se tud slučajno neb tko daleč k teb na kufe vozu....včas..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Dadika sej če ti neb bla tud tko fejs ženska k si, se tud slučajno beb tko daleč k teb na kufe vozu....včas..... Tomaž...če ti ne bi bil tko uredu,tud ne bi na kavo s tabo šla...všeč mi je to,da si to kar si ...skratka pravi prijatelj Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Tomaž...če ti ne bi bil tko uredu,tud ne bi na kavo s tabo šla...všeč mi je to,da si to kar si ...skratka pravi prijatelj no nekaj sva se pa tud drug od druzga naučila, pa še se učiva...to j tist ta prav k mora med nami laufat, pol pa tud vse ostalo laufa....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 fajn mah...itak je prevč vtikovanja v druge na vseh področjih...men pa dol visi č za koga vem....tud za babe vem k dejansko so kasirale....pa kaj zaj...pač klinc......in če mi je bil nekdo kul, zj ko sm zvedla da je plaču eni bejbi neki keša, jo nabrisu in šu damu-nikome ništa, a zj ga nej pa po strani gledam...... če bi se vsak zase brigu vsaj pol tolk kt se za druge, takileh tem sploh nebi rabli nerad verjamem. zal je mozno. ni prav soditi; ker vsakdo ima svojo pot. razumevanje je primernejse. Tak seks je nazanesljivejši način prenašanja spolnih bolezni od aidsa naprej,.... Ko se je zvedelo, da je "ena" (najbrž jih je ogromno, sploh tiste, k grejo čez poletje na obalo, tm je tega ful,..) taka delovala v Sloveniji (valda je zarad tega umrla, sam je mela še C,.. pa še bi se naštevalo), se je šlo pol Slovenije stestirat,.. pol to najbrž tud pomen, da jih ene četrt zahaja k prostitutkam, al pa še več,.... Seveda si pa sploh nič ne mislim o takih ženskah, mentalno so na nivoju primitivnega, živalskega,.... zato si tud drucga ne morem mislt. glede an stevilo umrilh vsako leto me resnicno cudi da mu celo verjames. Kolar pravi, da je aids izmišljena bolezen, kot ptičja gripa in nore krave Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 lepo povedano! kljub temu je prav da izpostavljamo svoja mnenja; saj s tem na nek nacin lahko ozavescamo. ...Debatirate o nečem, kar ne poznate in v luči vaše vzgoje in sprejemanja....a resnica je predvsem individualna, od vsakega drugačna zato ne obsojat vse vprek, brez dejstev.... sem enakega mnenja! ...po moje b se blo pa prav fleten ob kaki kavici mal s tabo poment.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 fajn post! Še to bom dodal, predno grem v cotke. Prostitucija ni ljubezen ampak posel, tu je tko, če daš 50 EUR si dober, će daš 100 si boljši kot vsi mladi, če pa nič ne daš si pa slinast starček.....in mi se tukaj pogovarjamo o prostituciji, ki je pa daleč čistejša od vseh zvez z ljubčki in ljubicami, kjer veliko komponento igrajo čustva in tako svinjajo našo podzavest z vzorci, ki jih moramo enkrat kasneje ozavestiti in nas potem udarijo po glavi. Naj zveni še tako prostaško in grozno, prav vedno je prostitucija čistejša kot pa zloraba čustev...ni pa malo primerov ko so v partnerskih odnosih prav čustva zmanipulirana in zlorabljena v korist enega ali drugega partnerja, ko naenkrat tista silna ljubezen preide v kompromisno zvezo, kjer nekdo dobi in drugi izgubi, namesto da bi oba dobila, zato je prav v prostitucuji iskati grešnega kozla za vse kar se v zakonu dogaja zelo narobe, tudi pri "samcih" in "samicah".... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 fajn nerad verjamem. zal je mozno. ni prav soditi; ker vsakdo ima svojo pot. razumevanje je primernejse. glede an stevilo umrilh vsako leto me resnicno cudi da mu celo verjames. Kar se bolezni tiče je moje mnenje naslednje. Prostitutke (profesionalke) se prav dobro znajo merkat, veliko bolje kot neke najstnice po raznih hodnikih in v senci dislotek, tako, da je možnost okužb minimalna, preje pri taki, k sploh ne pomisliš, da blohk blo.....k sem bil v Dominikanski je ena res ornk zažgana vztrajala pri svojem kondomu, jaz sem pa zaupal mojemu, k sem ga z sabo iz SLO prinesu in k se nisva mogla zment, sem mel za vsak slučaj oba nataknjena..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Ja tomaž se strinjam samo a ni škoda keša za te babe? Izpade tole, kot da sem ne vem kak koristnik teh storitev...pač sem tu in tam tud to koristil, če j tko pršlo, vse moraš probat saj drugače ne veš kako je, pa tud nič slabega ni blo in ni v tem.... Kar se dnarja tiče in če je nekomu seks alfa in omega vsega, je v bistvu to najcenejša varianta, odpadejo vse večerje, druženja in podobno, kar tudi ni zastonj, pa še nobenih čustvenih obremenitev.... Tistemu, ki pa v seksu vidi nadgradnjo vsega lepega med dvema, ki si to znata drug drugemu dajati in jemati, bi bilo pa prav gotovo to stran vržen dnar, samo tisti ki tak odnos ima, tud slučajno nebi iskal prostitutke, tud iz firbca ne.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 vse je treba pofukat...prostitutke al pa ne zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 mahhh, kurc. pride kšn dan, k maš usega dost... nobenga neb poslušou, nobenmu rožc sadiu, k se ti nit na pir ne lub... pa gruntaš, kwa je kej lepga na svetu, da si saj večer polepšaš... pa gruntaš, pa gruntaš, pa ti kapne... ej, kšna fest babnca je fajn.ja, res, ni kle kej. pa še gruntaš, pa pogruntaš: iiiii pa zvezdice... pa še gruntaš, pa gruntaš, pa pogruntaš, da majo ta prave fest babnce pa zvezdice neki skupnga. zvečer pridejo, k pa se zbudiš, jih pa ni več. in to za par jurjou. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 ehhh pa smo res reveži.... to je ziher od gruntanja..... zdajle tudi če bi imeli posezonsko akcijsko znižanje ne dam nit tolarja... to si se pa za prmej odločila a ne?ja nč. dej za usak slučaj cifro pust Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 a pravš, da bi se mi splačal v kolen luknjo zvrtat, pa mal postran zaslužt lia nočem bit nesramen sam to sam tam do maksimalno 27 let res laufa...tud kolen ne pomaga, takih mal starejših se lohk tud zaston dost dobi...sam ne se zjezat, sam tko je, mimo te resnice se ne da Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 sam še reciklaža no to pa tud ne, kokr se te spomnim, čeprav je že skor leto k sem te nazadnje vidu, s kar v zelo dobrem stanju..... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Sn glih mislu to rečt..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 a pravš, da bi se mi splačal v kolen luknjo zvrtat, pa mal postran zaslužt a sem spreglebou al si pozabila cifro napisat? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 no to pa tud ne, kokr se te spomnim, čeprav je že skor leto k sem te nazadnje vidu, s kar v zelo dobrem stanju..... matr, kuko dobra more bit šele zdej če je bla že prej u dobrem stanju Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EWEER 18. november 2006 Prijavi Deli 18. november 2006 Prostitutka = prodajalka ljubzni:D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. november 2006 Prijavi Deli 19. november 2006 Prostitutka = prodajalka ljubzni:DDa, vsak poročen moški si tega želi Ampak, niso vse toliko neumne Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 ...tko kt je tomaz reku-kurbi ne placas zato da ti da(to lahk tut drgje dobis), ampak za to da ti da pol mir... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 21. november 2006 Prijavi Deli 21. november 2006 me zanima vaše mnenje in če ma kdo izkušnje...pač sem pred nedavnim izvedela za eno osebo,ki mi je nekoč veliko pomenila,da ful zahaja v bordele...pa recimo da je ta človek na dokaj pomembni poziciji...jaz osebno ne podpiram tega,pa res nisem konzervativka,vem pa da imajo nekateri psihične težave in da ne morejo drugač,kot pa s prostitutko...mogoče je bila že kje ta tema objavljena,ampak je nisem zasledila...torej kaj porečete na tipe ki tja zahajajo in na nasploh na te prodajalke... js ne obsojam nobenga, kar se tiče prostitucije je pa itak najstarejša obrt na tem svetu... Le čevlje sodi naj Kopitar lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.