jasinti 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 večina moških seksa s prostitutkami, pa se ne zavedajo tega sej ka je pa to drujga, k je treba bejbiko na večerje in pijačke vozit, jim darilca nost in rožce, kako cunjico kdaj kupit.......pol pa da noge narazn k se že spdob da jih :xx!: pa tud u dalj cajta trajajočih zvezah si ponavadi morte deci kupovat seks....z lepim obnašanjem, pomivanjem posode........svašata :xx!: k da je to kej drujga, ona vsak direkt pove dej mi deset jurju pa bo in ne traumira in ni čustvenga in onakega izsiljevanja in podobnih solat......tko da tist k prav da jih ne spoštuje al biloka, naj pr seb tud mal preštudira babe fuj :xx!: včas mi je kr nerodno da spadam v to vrsto A tebi tvoj dragi nikoli ne kupi darila? Citiraj ...sem nenehno v pricakovanju.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 večina moških seksa s prostitutkami, pa se ne zavedajo tega sej ka je pa to drujga, k je treba bejbiko na večerje in pijačke vozit, jim darilca nost in rožce, kako cunjico kdaj kupit.......pol pa da noge narazn k se že spdob da jih :xx!: pa tud u dalj cajta trajajočih zvezah si ponavadi morte deci kupovat seks....z lepim obnašanjem, pomivanjem posode........svašata :xx!: k da je to kej drujga, ona vsak direkt pove dej mi deset jurju pa bo in ne traumira in ni čustvenga in onakega izsiljevanja in podobnih solat......tko da tist k prav da jih ne spoštuje al biloka, naj pr seb tud mal preštudira Evo, tukaj jasno izražaš tudi moje mnenje glede te tematike. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 A tebi tvoj dragi nikoli ne kupi darila? ja po 6ih letih sm se nekak pustila prepričet da je ok in normalno če mi kupi darilo za roj. dan al pa za božička.......in včasih k mi res zaškripa mi kupi kak tank bencina to je pa tud vse, mam strogo ločeno, skupne stvari so skupne, kar pa js tko osebno rabim, si kupim sama, ne maram da se mi karkol kupuje, sm pa vesela č me na pir pa pico kdaj pele in časti ampak res sam kdaj pa ok to je zveza k že dolg traja in živima skp in vse.....moj post ni lih na to ciljav, zakaj te je zbodlo pa že sama veš 1 Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 me zanima vaše mnenje in če ma kdo izkušnje...pač sem pred nedavnim izvedela za eno osebo,ki mi je nekoč veliko pomenila,da ful zahaja v bordele...pa recimo da je ta človek na dokaj pomembni poziciji...jaz osebno ne podpiram tega,pa res nisem konzervativka,vem pa da imajo nekateri psihične težave in da ne morejo drugač,kot pa s prostitutko...mogoče je bila že kje ta tema objavljena,ampak je nisem zasledila...torej kaj porečete na tipe ki tja zahajajo in na nasploh na te prodajalke... pašepašepaše,,,, bodo kmal na borzi,,, Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 [quote name='DIANA:)' ne morem niti citirat to kar ne razumem... ej stari...kaj če bi tvoja hči to počela... premisli no...z dušo razmišljaj, ne samo e egotom. JA?KAJ PA TI?JAZ BI VSAKO DOL DAV,K BE BLA ZA TO!AL PA ONA MENE,D NE BO ZAMERE,MOČNEJŠI ODLOČA KDO BO SPODEJ,,,KAR SE OTROK TIČE,,,KEJ ČEM,,,PAČ BI,,,NJENA IZBIRA,,,MOJI KRITERIJI,,,=SISTEM--KAMENJANJE? Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 ne bi dirao ni štapom a dite svoje bi iztukao sa štapom 1 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ZVEZANI 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 PA JST HITREJ SEKSAM K TA FORUM OBJAVE GOR PUSTI vse je treba pofukat...prostitutke al pa ne zlomk...tralala UH,KRTOVO LUKNO SM NAJDU Citiraj http://www.lotosistemi.net/Med vami sem samo zato ker sem se navelical pametnih ljudi.http://vesolje.net/preleti/prelet.phphttp://zupnije.rkc.si/lj-vic/?id=76&fmod=12http://www.biblija.net/biblija.cgi?lang=slko molimo,tikamo.lako to. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Tlele na dolenskem pa sploh nimamo kurbišč. Tlele pr nas je itaq vseega dost Mamo dost bab, ki dajo brez problema in brez dnarja, Sploh ni blema babo dobit, bolj hudič se jo je znebit. Pa ko jebe še babe tečne, kdo pa bo porival tist uscan mesu, gremo rajš na cviček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 Tlele na dolenskem pa sploh nimamo kurbišč. Tlele pr nas je itaq vseega dost Mamo dost bab, ki dajo brez problema in brez dnarja, Sploh ni blema babo dobit, bolj hudič se jo je znebit. Pa ko jebe še babe tečne, kdo pa bo porival tist uscan mesu, gremo rajš na cviček to zmeraj rečejo tisti k majo malga pa še tisto malo bolj poredk stoji Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 10. december 2006 Prijavi Deli 10. december 2006 [/b]to zmeraj rečejo tisti k majo malga pa še tisto malo bolj poredk stoji a tko j to...khmmm.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Sex s prostitutko?Bedno, človeka nevredno.Kdor naredi kaj takega priznava svojo patologijo! AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
opat 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 Zakaj bi plačeval nekaj kar od najlepše in najboljše dobim v dar? AMEN Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kukica 14. december 2006 Prijavi Deli 14. december 2006 free sex for everybody. Citiraj Pri duhovnosti ne gre za težnjo po biti duhoven, temveč pomeni biti resnićen.Spirituality is not about being spiritual. It's about beeing real.by Tony Samara NAGAJIVA USTVARJALKARECEPTKI Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
crna_puma 31. december 2006 Prijavi Deli 31. december 2006 Barske plesalke so plačane za ples, animir dame za konzumacijo alkohola(pregrešno dragega) prostitutka je pa čist nekaj drugega.. tako naj bi bilo, pa vendarle ni ... v večini primerov so barske plesalke oz naziv barske plesalke ali krinka za prostitucijo ali pa dodatna zamolčana dejavnost s strani lastnikov tovrstnih klubov.In med drugim bi tud zarad tega bilo smiselno legalizirati prostitucijo, glede na to, da je obiskovanje prostitutk legalno oz nekriminalno dejanje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 8. januar 2007 Prijavi Deli 8. januar 2007 HaHa prov prisrčno naglas sm se nasmeju teli temi Pr seksu se vse začne, tle se pa dobr vid naša odprtost V duhovnosti ni čist nč drugač. Se mi zdi da bi nasploh marsikdo v življenju marsikaj počel, sam si neupa ker se boji sam sebe. Todika, kapo dol za tvoje razmišljanje, pa lia, pa še kdo... Prov spodbudil ste me k razmišljanju. Hmmm kaj pa doma pri svoji eni in edini in najdražji, ko se ona prelevi v izzivalno oblečeno, poželjivo partnerko, takrat jo najbrž zavijete v kopalni plašč in se greste v kot postavt na glavo? Ljudem po umu hodjo različne fantazije, o tem kaj se dogaja za domačimi vrati si vsega tud predstavljat nemormo. Mislm da se marsikdo tud do svojega partnerja, (velja za oba spola), obnaša nespoštljivo, kot da je sam kos mesa. Tud ni vedno obema za spolni odnos, pa se vseeno zgodi. Kadar mora nekdo trpet zato da je drug potešen, to presega moj prag strpnosti... Moralno etična načela si pa vsak razlaga po svoje.Prostitucijo pa je res moč zasledit že tisoče let nazaj, in zanimivo takrat so ble tud te gospodične spoštovane in ne tako izkoriščane kot danes. Kok je tle zavestno spolno vzdržnih, in imajo spolni odnos samo za spočetje otrok? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gabriel 9. januar 2007 Prijavi Deli 9. januar 2007 Predstavljaj si burlesko kako zdej teli k nič ne vejo mrzlično hodjo v tuje kraje na anonimne teste Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Superbogati od prostitucije Bili so papeži in škofje, ki so obogateli od prostitucije in za to imeli lastne bordele. - Da bi financiral vojno proti Turkom, je papež Sikstij IV. (1471-1484) v Rimu zgradil eleganten bordel za oba spola. Njegove kurtizane naj bi mu vsak teden plačale »julija« iz zlata, kar je letno zneslo 26.000 dukatov prihodka. 19) str. 172 - Za časa papeža Klemena VI. (1342-1352) so bile prostitutke tako številčne, da jih je papež Klemen obdavčil. Zgodovinar Joseph Mc Cabe je celo izbrskal listino, iz katere je razvidno, da so papeževi uradniki »kupili lep, nov, velik bordel od vdove nekega zdravnika. Listina pobožno beleži, da se je nakup izvršil »v imenu našega gospoda Jezusa Kristusa«. 19) str. 137 - V Nemčiji se je razvila nova oblika tempeljske prostitucije. Po strasburški katedrali so se podile prostitutke. Kar naj bi povrhu še vedeli: Strasburški škof je vodil bordel. 19) str. 118 - Dekan wuerzburške katedrale naj bi imel po zakonu pravico, da vsako leto iz vsake vasi v škofiji prejme konja, kosilo in mladenko. 19) str. 118 - Bolj direktno obliko tempeljske prostitucije so v 13. stoletju ponovno vpeljali v Rimu. Vse lokalne vlačuge so nagnali skupaj in jih poslali na delo v podzemno kapelo v cerkvi Santa Maria, obdane z najsvetejšimi predmeti krščanstva. - Papež Julij II. je 2. julija leta 1510 v papeški buli odredil ustanovitev bordela, v katerem smejo mlade žene opravljati svoj poklic. - Papeža, ki sta sledila, Leon X. in Klemen VII. sta prav tako prenašala to ustanovo pod pogojem, da četrtina vsega premoženja žensk, ki tam delajo, po njihovi smrti preide v last nun iz Sainte-Marie-Madeleine. 19) str. 236 Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 20. januar 2007 Prijavi Deli 20. januar 2007 Superbogati od prostitucije Bili so papeži in škofje, ki so obogateli od prostitucije in za to imeli lastne bordele. - Da bi financiral vojno proti Turkom, je papež Sikstij IV. (1471-1484) v Rimu zgradil eleganten bordel za oba spola. Njegove kurtizane naj bi mu vsak teden plačale »julija« iz zlata, kar je letno zneslo 26.000 dukatov prihodka. 19) str. 172 - Za časa papeža Klemena VI. (1342-1352) so bile prostitutke tako številčne, da jih je papež Klemen obdavčil. Zgodovinar Joseph Mc Cabe je celo izbrskal listino, iz katere je razvidno, da so papeževi uradniki »kupili lep, nov, velik bordel od vdove nekega zdravnika. Listina pobožno beleži, da se je nakup izvršil »v imenu našega gospoda Jezusa Kristusa«. 19) str. 137 - V Nemčiji se je razvila nova oblika tempeljske prostitucije. Po strasburški katedrali so se podile prostitutke. Kar naj bi povrhu še vedeli: Strasburški škof je vodil bordel. 19) str. 118 - Dekan wuerzburške katedrale naj bi imel po zakonu pravico, da vsako leto iz vsake vasi v škofiji prejme konja, kosilo in mladenko. 19) str. 118 - Bolj direktno obliko tempeljske prostitucije so v 13. stoletju ponovno vpeljali v Rimu. Vse lokalne vlačuge so nagnali skupaj in jih poslali na delo v podzemno kapelo v cerkvi Santa Maria, obdane z najsvetejšimi predmeti krščanstva. - Papež Julij II. je 2. julija leta 1510 v papeški buli odredil ustanovitev bordela, v katerem smejo mlade žene opravljati svoj poklic. - Papeža, ki sta sledila, Leon X. in Klemen VII. sta prav tako prenašala to ustanovo pod pogojem, da četrtina vsega premoženja žensk, ki tam delajo, po njihovi smrti preide v last nun iz Sainte-Marie-Madeleine. 19) str. 236mah,... kdo vas bi bral??? genije???usak po svoje... jes dons ne bom. pika. Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
artem 21. januar 2007 Prijavi Deli 21. januar 2007 hojla Janko saj v tem je čar, vsak po svoje. Jast si ne predstavljam šloveštva kot vojske, kjer vsi delamo, kar eden pravi in teži.Ma saj govorimo o isti stvari, Žal je del folka tolk prestrašen ali zaprt v lastna prepričanja, da že v štartu ne dovoli drugačnega mnenja od svojega. kaj čmo je pač tudi tako Srečno človeštvo “Doba, v kateri bodo prebivalci sveta brez meja in brez vojske, lahko uveljavili svojo pravico, da so čimbolj drugačni od ostalih, zato da se močneje ljubijo, doba, v kateri se bodo religije in filozofije neskončno razmnožile, vse dokler me bo vsak človek edini vernik svoje lastne religije: religije svoje zavesti, svojega genetskega zapisa edinstvenega in neprimerljivega živega bitja.Tedaj bodo ljudje dosegli to, kar nekateri imenujejo bog in kar sam raje imenujem kozmična zavest.” Rael Citiraj www.rael.org Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Popular Post Cookie 14. februar 2011 Popular Post Prijavi Deli 14. februar 2011 Če pogledamo realno, so vse ženske tako ali drugače prostitutke, ker moški vedno plačujemo za seks Včasih z denarjem, včasih s čustvi, včasih tudi kako drugače Razlika je le v tem, da ene pač dajo vsakemu, druge pa ne. Dejstvo je, da nas seks vedno nekaj stane bogi, bogi, bogi nekateri predvsem v glavi 12 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Cin Cin Cin pozvoni.Grem odpret.Pred vrati mlajša polnoletna ženska oseba.Le - ta se sama povabi v stanovanje. ...Omamljena od heroina [oči ozke kot kitajci/ se ne da zgrešiti],kot 14-letnica iz filma: Mi, otroci, iz postaje Zoo [iOp.: gl. želez. postaja v Berlinu] po stasu. ... Začne, če imam kaj pijače. ... Dam refošk, cabernet na mizo. ... Se spije 2 - 3 L b.p. Debata pa takšnale: "Posodi €10 [Op.: za 1. *dozo*]" "NE dam. Naročim pa pizzo, ... v kolker je lakota. ..." "Ti dam telefon za €10 ..." "NE rabim." Se začne "dobrikat", kot mačka, ki hoče dobiti hrano. ... Prižge TV, ... Začne diskretno nakazovati ... Ne *j***m 5%. "Si homoseksualec, me vpraša. ..." Se režim, kot ... -) Drugače ponori vedno, ko se jo, kdo dotakne. ... "?Imaš kondome, vpraša. Bi raje od zadaj, ali v ..." "Pridi totalno prisebna, brez *dopa* v sebi pa da ponovno slišim tole ponudbo", se režim. ... -) Se začne jokat, da nujno rabi €10. Ko vidi, da ne bo nič. Spijeva še vsak svoje vino. ... Gre poskusit drugam. ...[škoda te osebe, ki bi se lahko v *life-u* imela bolje, kot se ima. ...] To se je dogajalo nekaj mesecev nazaj. ... Zdaj je oskrbovana z metadonom,z novim fantom, se oglasita, kdaj pa kdaj pa kako rečemo. ... Ko me ljudje sprašujejo, kako kaj *xxx aktivnosti* v zvezi z njo,rečem, da ne vem, da jo naj sami vprašajo. ... Jaz izkušenj tovrstnih z njo nimam. ... -) Imamo nekaj takih *rožic* pri nas. ... Dolgčas nikoli, ko modeli *travmatizirajo*, ko ostanejo,brez denarja, ... in so *nogirani*. ... -) Ena tretja zna pripravit modele, da dvignejo kredit. Jim s *sladkostjo* pobira denar [ga dajo sami],ko denarja zmanjka, že ima novega v igri. ... -) Kdaj drugič pa o mični prodajalki vrečk, ki se občasno oglasi. Človeka s *čari* & jezikom malce nareži & sprosti. ... Niso pa te deklice za naivneže, ki se hitro *zaljubijo* & postanejo predmet totalne *potrošne robe*, ki se po *uporabi* zavrže. ... En tak model zna dobiti *3 leta počitnic*. ... Na srečo se *subjektu njegovega poželenja* v navalunjegove mentalne & čustvene neuravnovešenosti ni nič zgodilo. ... Kolegica mi je zanj rekla: "Hvala ..., da mi je uspel vsaj kopalnico zadaptirat v nulo. ..." [pomoč prijateljici, materi samohranilki -)]. ... -)Smo se angažirali tudi drugi. ... Za njegovegas otroka, v času *počitnic* pa mu je pripravljena poskrbeti priseljena ženska oseba iz Srbije, ki si je premoženje zaslužila na estradi širom po Evropi. Glas & stas, Dobro Srce so ji kakovost.Mati tega otroka ne zmore poskrbeti še zase ne,čeprav ga ima rada. Materialno pa temu otroku pomaga več ljudi.Tako, da je preskrbljen z igračami, oblekami, ... Tem, kar potrebuje.Oče tega otroka ima prijatelje, prijateljice, ki priskočijo & pomagajo,ko je to treba. ... Omenjene deklice so very nice za družbo & zabavo. To je treba vzeti v vednost. In dolgčas ni nikoli. ... -) Ljudje so v stiski. Prijatelji so v pomoč. Ko to vidijo,ljudem je drugače nerodno izrazit potrebo po pomoči. Prostitucije [vsenivojske] je pa itak vedno več. ... Vidim & opažam sam. ... 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Konkretno opisane *akterke* [by me] so vse ok.Z vsemi se razumem. Težav nobenih.Dolgčas nikoli. Z nobeno nimam nič,z nobeno nisem obremenjen. Ga zažuramo od časa do časa,to je pa tudi vse. -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 *Frend* si lahko, ko NE *padaš* na njihove manipulacije [oz. čimmanj]. V nasprotnem si *objekt potrošnje*, ki se po *uporabi* zavrže. ... Treba je ločiti: *!Posel je posel. Družba je pa družba.* -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 bogi, bogi, bogi nekateri predvsem v glavi eh...ne se sekirat za njega no...pa sej mu ne more bit tko hudo... sej zmerej pa nisi tko šwoh noooo... pa tečna, pametna pa swojeglawa... sej drgač bi te že 100x loh zapustu... ampak očitno ceni zastonj sex sploh s tko lepo ...al pa jo maš počez al pa ...uglawnem... znaš fantazijo zdrmat Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 14. februar 2011 Prijavi Deli 14. februar 2011 Po dolgi, dolgi vožnji, je prišel šofer v javno hišo.Pride do glavne madam, vrže na mizo 500Eur in reče:"Hoču jednu vašu najružniju i najdebeliju djevojku i ladne makarone" Madam ga pogleda, pogleda denar in začudeno vpraša:"Ali zašto ? Za ove pare mogli biste dobiti najlepšu djevojku i najbolju hranu. Zašto ? " Šofer: "Ma nije meni do toga....samo sam si zaželio kuće...." Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.