Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a to mata zdej SM varjanto Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pa robčkov tudi ne ... eh robchkoujst si ga ponavad kr v fernk obrishem zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 a to mata zdej SM varjanto midva med sabo že ne. ma jih pa dost kle gor predvsem M varianto s tem svojim smiljenjem samemu sebi in S varianto, ker drugi to berejo in jih pritisne vsakič znova na WC zraven. eh robchkoujst si ga ponavad kr v fernk obrishem zlomk....tralalapismo, pol maš že vse trde firhanke, se jih sploh še da povleči sem in tja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 jaoooo Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pismo, pol maš že vse trde firhanke, se jih sploh še da povleči sem in tja? sej zato pa todiko chakam, de mi jih upere zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sej zato pa todiko chakam, de mi jih upere zlomk...tralala čb ti dejansko mene čaku, ne sam dab fernke opral, cev flet bi bil kt u reklami za bref Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 sej zato pa todiko chakam, de mi jih upere zlomk...tralalapismo, daj pred tem gor napis "fragile", preden jih bo začela snemati z unih kavljev. pa kako bo ono plahto vso strjeno zabetonirano zmodelirano dimenzij 1m X 2 m dobila v boben, mi tudi ni jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 čb ti dejansko mene čaku, ne sam dab fernke opral, cev flet bi bil kt u reklami za bref kdo bi si misluin vse to za en sam fukbemu....ti pa zhe dolg nisi zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 čb ti dejansko mene čaku, ne sam dab fernke opral, cev flet bi bil kt u reklami za bref Sam se ne piše Novak Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kdo bi si misluin vse to za en sam fukbemu....ti pa zhe dolg nisi zlomk...tralala še enkrt si preber......nikjer nisem uporabla bom oprala Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 še enkrt si preber......nikjer nisem uporabla bom oprala eeeeehhhhh.....ampak zhelish si pa pa sej vem, de naush javno tega priznala zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 eeeeehhhhh.....ampak zhelish si pa pa sej vem, de naush javno tega priznala zlomk...tralala javno priznavam da mi je življenjska želja oprat zlomkove zavese, vendar mi splet okoliščin to vedno znova onemogoči. Sanjam kako pridem z vojsko, policijo in gasilci in s skupnimi močmi nam uspe to zadevo, sneti, odmočiti, razkužiti, pobiti vse kar še miga, na koncu ugotovimo da ni iz vsega skupaj nič, zlomk mi plača tistih 5000 in kupim mu nove zavese kako olajšanje Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj je tak problem, zorganizirati se? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ne, policijo, vojsko pa gasilce skp spravit Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 javno priznavam da mi je življenjska želja oprat zlomkove zavese, vendar mi splet okoliščin to vedno znova onemogoči. Sanjam kako pridem z vojsko, policijo in gasilci in s skupnimi močmi nam uspe to zadevo, sneti, odmočiti, razkužiti, pobiti vse kar še miga, na koncu ugotovimo da ni iz vsega skupaj nič, zlomk mi plača tistih 5000 in kupim mu nove zavese kako olajšanje kaj je tak problem, zorganizirati se? sam brez policije prosimk kle je en akvarij poln prepovedanih opjnih substanc zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pismo, akvarij? pismo, v kakem agregatnem stanje pol maš te opojne zadevice? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 pismo, akvarij? pismo, v kakem agregatnem stanje pol maš te opojne zadevice? rastochem zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 rabiš Substral, Todi ga ma ziher za posodit? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 rabiš Substral, Todi ga ma ziher za posodit? nezadeva rab sterilno okoljein to mi uspeva navkljub fernkomjst sm pravi coprnik pa she novak se ne pishem...pa brefa tut nimam zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 rabiš Substral, Todi ga ma ziher za posodit? že tak mam z onimi predstavniki treh organov probleme, a zj nej še pa za substralom laufam pa nisam kaskader valjda Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 alkimist si tudi? pa kameleon si tudi (oranžna/pink ). Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 alkimist si tudi? pa kameleon si tudi (oranžna/pink ). ehpa ne sam totut agregatna stanja lohk menjamiz mehkega v trdega pa najprej suh potem pa moker ampak vse to je povezano z menjavo prostora....not pa ven, pa not pa ven... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 že tak mam z onimi predstavniki treh organov probleme, a zj nej še pa za substralom laufam pa nisam kaskader valjda kaj češ, lajf te prisili, da igraš različne vloge, če hočeš priti do določenih zadev. da si jih zaslužiš ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 kaj češ, lajf te prisili, da igraš različne vloge, če hočeš priti do določenih zadev. da si jih zaslužiš ... če je pa tak, sm se pa odločla da si me zlomkove zavese ne zaslužjo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 6. oktober 2006 Prijavi Deli 6. oktober 2006 ehpa ne sam totut agregatna stanja lohk menjamiz mehkega v trdega pa najprej suh potem pa moker ampak vse to je povezano z menjavo prostora....not pa ven, pa not pa ven... zlomk....tralalaajd nekam, zdaj ti pa še jaz moram rečti, da bodi vsaj malo izviren. čas za delfinčkoslava. papa! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.