Skoči na vsebino

seks s prostitutko

lubenica

Recommended Posts

ajd nekam, zdaj ti pa še jaz moram rečti, da bodi vsaj malo izviren. :o|o: čas za delfinčkoslava. :vio: papa!

:vragec:

tko

zdej mam pa she tebe dost

jebala te izvirnost

grem si najt eno nezahtevno nedoletnco

papa

zlomk....tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra
Deli na socialnih omrežjih

Obupala nad svetom. Razočarana. Ta svet ni vreden, da se mu reče svet.

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

:vragec:

nej te ne skrbi...to sam slovensk tko x:Dx x:Dx x:Dx

WOR(l)D...je boljsh x:Dx :vio:

zlomk...tralala

tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra

Guest mačona
Si danes v Simonovem zalivu na pikniku :8):

če češ, se teleportiram tja, čeprav se bom zdaj glih zvalila v pojstlo.

eto, tko se pravi. ponosna sam na tebe. x^x

reči svetu, kakor hočeš, besede so zgolj simboli. :vio:

ja no x:Dx tko je a ne.......pa itak mi gre že na živc vso to poveličevanje ljubezni in tega....kt da je folku res tolk težk priznat da se lohk da nekdo tud samo enostavno dol in ni nujno bolan zato :vragec: in zj lohk se matraš tam cev večer z eno bejbo in ji pijačke kupuješ in greš pol s trdimu domov, al pa reskiraš tist keš in dija x:Dx

Tako ali drugace je prakticno nemogoce reci, kaj je prav in kaj ne....kaj je dobro in kaj slabo. A vam pase jest liziko posuto s chili prahom? Al pa kokosov oreh polit z limono, chilijem in sladkorjem. Poizkusite...jaz sem ven pljunil in rekel, da so nori, da to sploh jejo. point je v tem, da kar meni pase, tebi ne. In kar tebi pase, morda njemu ne...itn.

Tukaj imam poslovnega partnerja, ki je skoraj odvisen od seksa. Ne zahaja k prostitutkam, ampak si pa obvezno ubode eno al pa dve bejbi na teden. Poleg tega ima se zeno in dva majhna otroka. On enostavno spozna kako bejbo na zabavi in ce se mu zdi, da bi bila za, ji direktno rece;" Glej, porocen sem in nimam casa za dvorjenje, niti se mi ne da. Bi te pa rad dol dal. Ce si za, pojdiva zdaj." In za cuda mu kar uspeva. Ce mu pa slucajno ne, pa tud ok.

Vendar pa je vse to odvisno od posameznika. Kot sem rekel, enim to ustreza, drugim pa ne. Ne bi pa si upal trditi, kdo je bolan in kdo je zdrav. Staro pravilo pravi, da delaj kar te je volja in kar ti pase, le da s svojimi dejanji ne skodujes ali omejujes drugih. :palec:

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

.....aja ti frut of de lum (lubenica), kaj pa je zate prostitutka, al pa nekdo k se prostituira......nekdo, k se prodaja za denar ??

Potem si tudi ti, če kaj kdaj delaš in zatop dobiš plačilo.....vsi se prodajamo za denar.....eni za mal več drugi za manj.....vedno prodajamo sebe, svoje znanje, svoje sposobnosti...

trudi mislim,da si spregledal,da je bila tema SEKS s prostitutko,ne mi zdej o nekih drugih predsodkih...normalno da vsi delamo za denar,prodajamo svoje ideje,že za to,ker je denar sredstvo,s katerim si kupujemo,ga zaslužimo,ampak pri delu ki ga omenjaš ti ne prodaš svojega telesa enemu slinastemu tipu,ki se nad tabo izživlja kot se hoče zato,ker te je kupil kot kos mesa....

pri delu ki ga omenjaš ti,obdržiš svoje dostojanstvo,pridobiš samospoštovanje,imaš svoj ponos...prodaš svojo pamet,svojo delo...ja?

povej mi nekaj,če bi mel svojo sestro al pa celo punco,ki bi se prostituirala,kaj bi reku a bi ji reku,kr dej se sej se vsi prodajamo,dej se še ti...ne mi s takimi...imaš pa prav vsak ima svojo ceno,ampak to se da tržit na drugačen način...in tu je bila tema seks s prostitutko

ja todika ti dam prav,ampak to je veza,kar ti omenjaš,to je nekaj drugega,ne govori da je isto

trudi mislim,da si spregledal,da je bila tema SEKS s prostitutko,ne mi zdej o nekih drugih predsodkih...normalno da vsi delamo za denar,prodajamo svoje ideje,že za to,ker je denar sredstvo,s katerim si kupujemo,ga zaslužimo,ampak pri delu ki ga omenjaš ti ne prodaš svojega telesa enemu slinastemu tipu,ki se nad tabo izživlja kot se hoče zato,ker te je kupil kot kos mesa....

Nekatere se za to delo in ta biznis odločijo same, ker to želijo (iz različnih vzrokov pač....) in take vejo kako se tmu streže in tudi ne grejo z vsakim, pravtako se ne pustijo, da se z njimi ravna, kot 'samo' s kosom mesa....same odločajo kaj , kako in s kom

In nekatere od njih so zelo pametne in inteligentne, ker vejo zakaj to počnejo in koliko časa.....med drugim

pri delu ki ga omenjaš ti,obdržiš svoje dostojanstvo,pridobiš samospoštovanje,imaš svoj ponos...prodaš svojo pamet,svojo delo...ja?

Jaz ja....nekateri pa ne in tudi v 'normalnih' službah so, se počutijo še slabše, kot nekatere beybike, katere ponujajo sex za denar.....v službaj jih zezajo, ravnajo z njimi kot, da so samo številke, jih ponižujejo......to se dogaja in je tudi v 'normalnih' službah

povej mi nekaj,če bi mel svojo sestro al pa celo punco,ki bi se prostituirala,kaj bi reku a bi ji reku,kr dej se sej se vsi prodajamo,dej se še ti...ne mi s takimi...imaš pa prav vsak ima svojo ceno,ampak to se da tržit na drugačen način...in tu je bila tema seks s prostitutko

Če se zato sama odloči in je to njena odločitev, pa če mene nebi motilo, JA, zakaj pa ne...koneckoncev je v tem delu veliko denarja

Vendar pa je vse to odvisno od posameznika. Kot sem rekel, enim to ustreza, drugim pa ne. Ne bi pa si upal trditi, kdo je bolan in kdo je zdrav. Staro pravilo pravi, da delaj kar te je volja in kar ti pase, le da s svojimi dejanji ne skodujes ali omejujes drugih. :palec:

:palec: :palec: :palec: :palec: :palec: :palec:

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...