Skoči na vsebino

seks s prostitutko

lubenica

Recommended Posts

Astra...to drži, enako tudi za ženske, lahko najameš "kupiš" spremljevalko, obstaja tudi nekaj agencij k se s tem ukvarjajo, seveda so spremljevalke različnih cen za različne namene, so tudi take, k so samo za večerje in bankete....samo mi smo se pogovarjali o profesionalnih prostitutkah za nas navadne smrtnike, za med malco ali spotoma ko greš mimo LJ in podobno....te ponube je kar nekaj od raznih stripizov za abrahame - fantovšne do visokokvalitetnih "spremljevalk", kjer so pa so tudi temu primerno cene zasoljene... Najbolj osnovna in številčno največja je pa tista klasična ponudba za 10 čukov (v Lj jih je okoli 350-400), čeprav tistih kvalitetnih veliko manj, tko nek kakih 40-60. Nekaj jih je tudi k se ukvarjajo z erotično masažo, ta je zadnje čase v porastu, vendar tu ni seksa edino na koncu ti še ta malga "zmasira", da greš malo manj obtežen domov....

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Deli na socialnih omrežjih

maš zlo slabe informacije, v Lipi je sam podn...pa tud cene niso take...normalna tarifa je 10 čukov za pol ure in petnajst za uro, jih je pa kar nekaj dobrih na drugih lokacijah

Nisem napisal da so vse prelepe :inocent: samo da jih je veliko x;)x cene so pa iz prve roke (so pa precej odvisne od starosti in "ohranjenosti" obrtnice), jih kar nekaj poznam, ki tam poslujejo x:Ix všeč so mi pa kvečjemu dve ali tri xnckrivx

Poceni najemnina (za "poslovni" prostor) in tihi dogovor z osebjem jim omogočajo samostojno delo, brez zaščitnikov xrolleyesx

Več kot pol strank je v sobi manj kot 20 minut, pri nekaterih so možni tudi skupinski popusti xrolleyesx itak je ponudba v Lj bolj kot ne podn :o|o:

Še v night barih se je poslabšalo, včasih je vsaj Double 6 imel par deklet za spočit oči, pa so se uspešno poročile :palec:

Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.

Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.

Nejc Zaplotnik

Kako pa zgleda seks za 10 jurjev? Zakaj je vreden več, kot dobro drkanje?

Ker tukaj odpade recimo mal neznosti, pa zapeljevanja, pa dotiki in podobno, česar si pri seksu želimo...tudi, če je za eno noč...

Astra

Per aspera ad astra

neverjetno, kako folk pozna sceno ... :eek:

se spomnim, da je en tip - pravi :xx!: na pogled - ponujal erotično masažo na nekih letakih. še prav opisano je bilo, kaj vse ti dela. ne vem, če ga ni veselko v eni od svojih oddaj obravnaval.

Tudi čez tisoč let, tu bom stal,

sonce bo moje srce,

ena od tisoč zvezd mi bo prav ,

nosil bom njeno ime ...

neverjetno, kako folk pozna sceno ... :eek:

Slučajno poznam nekaj "javnih delavk" :inocent: ena se je hotela poročiti z menoj, bi bil zaposlen kot "soprog" x:Dx

Astra, žal ne vem kako zgleda sex z njimi, tolk blizu nisem nobene spustil x:Ix so mi bile zgolj podpora pri spoznavanju mojih težav :o|o:

Čeprav mi je ena prišla zelo blizu, celo cimra sva bila nekaj časa :eek: privlačna, visoka, nežna, topla, ..... nekaj let kasneje je svojega ljubimca, dilerja in zvodnika ubila, razsekala in hranila v omari xrolleyesx za umor sedi njen brat, ona je pa nekje v komuni na zdravljenju

Toliko o mojih sposobnostih ocenjevanja žensk :o|o:

Nejc Zaplotnik

Ker tukaj odpade recimo mal neznosti, pa zapeljevanja, pa dotiki in podobno, česar si pri seksu želimo...tudi, če je za eno noč...

Astra

x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Onix...hm, tole poznavanje ti res ni v čast x;)x x:Dx ..upam, da tole zvezo s xsrcx preživiš

Ma ne, saj nisme mislila, da imaš OSEBNE izkušnje..sam kr sem videla, da sceno poznaš od blizu, ti lahko ta odgovor dajo ženske...ziher si se z njimi pogovarjal.pa ne tolk o tem, zakaj one to počnejo, ima pač vsaka svoj razlog, pač pa zakaj takšno povpraševanje po njih, če pa je povsod na voljo obilica seksa, tudi takega brez obveznosti...

Astra

Per aspera ad astra

Astra

a kako zgleda....različno po različnih kontinentih a v osnovi približno povsod enako...sam da nekje gledajo dekleta da s čim prej fertik, drugje se pa malo potrudijo.....v Romuniji naprimer je to bolj brzinsko, na Tajskem se ti pa resnično preda, kot da je že vseskozi tvoja, Dominikanska bližje Romuniji, kuba pa sploh poglavje zase, mogoče Bolgarija malo višje na lestvici a se tudi že pozna komercialni pridih europe, medtem ko je pa center evrope samo še čista komerciala, čim več dnarja za soraj nič....

Tud pri nas je to mal pogrupirano, na primer nočni lokali (tam spod 40 čukov ne prideš skoz) ali pa tist k sem napisal, za med malico, k je 10 čukov.....

Sprašuješ kako zgleda......pokličeš tel. št. in se zmeniš, prideš tja na vrata pozvoniš in če ti je vizuelno kolikor toliko všeč vstopiš, v naprej moraš plačati dogovorjeno ceno in nato greš lahko v kopalnico, da se stušitaš....se vrneš k njrej, kjer se ti posveti, božanje, mečkanje crklanje in seks, k opraviš se greš še enkrat stuširat, se zahvališ in ododeš..........

K že omenila drkanje.......erotična masaža j mal drgač, začetek in konc isto, le da te eno uro masira z telesom, se pravi da pleza po tebi, te z ritnicami masira, pa z oprsjem in seveda tudi z rokami, zadnje deset minut se pa posveti še "ta malmu". Seveda vseskozi tudi sam lahko kaj pobožaš in obdelaš, sam vtakneš ga pa ne not.......

je blo dost podrobno......

Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ...

Onix...hm, tole poznavanje ti res ni v čast x;)x x:Dx ..upam, da tole zvezo s xsrcx preživiš

Ma ne, saj nisme mislila, da imaš OSEBNE izkušnje..sam kr sem videla, da sceno poznaš od blizu, ti lahko ta odgovor dajo ženske...ziher si se z njimi pogovarjal.pa ne tolk o tem, zakaj one to počnejo, ima pač vsaka svoj razlog, pač pa zakaj takšno povpraševanje po njih, če pa je povsod na voljo obilica seksa, tudi takega brez obveznosti...

Astra

Pogovor je pravi odgovor :palec: tretiral sem jih kot človeška bitja in ne kot kurbe, itak z nobeno nič nisem hotel imeti :inocent: je pa bilo zanimivo piti kavo v SM salonu z dekleti v "službeni" obleki xrolleyesx in poslušati njihovo mnenje o moških :o|o:

V prejšnji službi sem tudi imal precej srečanj z njimi, tudi kako novo striptizeto sem vmes spoznal (podobne zgodbe od Ukraine do Filipinov)

Znimalo me je tudi kaj počnejo socijalne službe, ker so (skoraj) vse tudi mame xrolleyesx ampak se nihče ne ukvarja z njimi :eek: nikogar ne zanima s čem preživljaš otroka xrolleyesx

Nejc Zaplotnik

Guest sstane
Jest sem napovedala temu poslu kot verigi bankrot. Si upam a ne.

Veliko, sex v verigah postaja vsak dan bolj moderen x:Dx

Jest sem napovedala temu poslu kot verigi bankrot. Si upam a ne.

Ne vem če je kdaj v tem poslu zavladala recesija :o|o: ne pravijo temu zastonj "najstarejša obrt"

Vedno je bilo povpraševanje in vedno bo tudi ponudba x;)x

Nejc Zaplotnik

Ker sn ga napisu fajhtn, pa pol ocenu, da ni za javnost. x^x Sicer pa še imam enih par mal smotkanih izkušenj x:o)x , mogoč kdaj o njih, npr. obiski rdečih četrti v Amsterdamu z mojo bivšo xsrcx, razni pripetljaji mojih frendov k so se prehiter ženli pa pr 40 čist zbezljali, hahaha, joj ena je tu mač, mogoč, ko mi bo, no.....Kar pa se koncev tiče, pa.....še nkol nisn spal s prostitutko, k men pač paše, da si me bejba tudi res želi.... x^x

Grrr, sn pozabu, da se ne menm s tabo. :o|o: Strelc xrolleyesx x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...