Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 men je tud bil on post všeč Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ...tud vidla? Sn ga zgleda prepozn brisal..... No, sam sn že pozabu kaj sn sploh napisal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Svašta Pa tolk glasna tu, pol pa taka ovca..... Če bi poznal mojga brata, bi se premislu! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ...tud vidla? Sn ga zgleda prepozn brisal..... No, sam sn že pozabu kaj sn sploh napisal.... nč bat....sej pravm, mi je čist všeč blo, zlo iskreno in rajcig Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ja, škoda, da ni noben citiral, pol bi za zmeri ostal črno na belem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 mene je zamikal sam se mi je zdel kok zadeva stoji, pa sm mela srce Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 No sej nas je veliko prebral, tko da vemo kako zadeve stojijo! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ja, zadeva glih tolk stoji, kot visi, kadar ne stoji kva ima pa srce klele zraven, pa ne vem Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ja, zadeva glih tolk stoji, kot visi, kadar ne stoji kva ima pa srce klele zraven, pa ne vem vedla sm da bo mickeni zbrisu, sam tolk ma srce veze Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Da ni bila tok kruta! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sej vem, Todika, da te je samo srce , zato pa si tako mišicasta Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Če bi poznal mojga brata, bi se premislu! No, pol bom pa šel na kak pir z njim ob prilki, pa dvomim, da si bom premislu..... A svoje tipe tud tko ubogaš.......npr.: na kolena!...pa to...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sej vem, Todika, da te je samo srce , zato pa si tako mišicasta kis pa ti kako mišico najdu....še tiste dve k sta lani ble nekje, sta zdej misteriozno izginle Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 vedla sm da bo mickeni zbrisu, sam tolk ma srce veze No, thx Saj sicer ni blo nč tazga, da se bi sramoval, sam sn si premislu, da je za vso javnost za vse večne čase..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 No, pol bom pa šel na kak pir z njim ob prilki, pa dvomim, da si bom premislu..... A svoje tipe tud tko ubogaš.......npr.: na kolena!...pa to...... Jok! Bolj oni mene! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sj veš da sn fajn deklina Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 kis pa ti kako mišico najdu....še tiste dve k sta lani ble nekje, sta zdej misteriozno izginle se mi zdi, da imaš jezično mišico bolj nabildano kot kdajkoli prej Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Jok! Bolj oni mene! Bla bla bla....... sj veš da sn fajn deklina Mhm. Še celo v živo si fajn. No, mogoč, k sn te prekratek čas vidu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Bla bla bla....... Mhm. Še celo v živo si fajn. No, mogoč, k sn te prekratek čas vidu.... a še ne veš da je to moja taktika...hitri vtisi Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 O tem ne bi znal povedati ničesar. Sam se spomnm sam ene simpa bejbe, ki deluje presenečeno (sn se že ustrašu, da sn te prestrašu) in hitro zvizne..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Verjetno se je prestrašla tvoje, ne tebe! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 O tem ne bi znal povedati ničesar. Sam se spomnm sam ene simpa bejbe, ki deluje presenečeno (sn se že ustrašu, da sn te prestrašu) in hitro zvizne..... tim ž dala......sej sm ti že razložla kok je to blo dec smotan Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 To po seb sklepaš, Ksantipa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Verjetno se je prestrašla tvoje, ne tebe! je čist prjazna zgleala, sam nkol se ne ve okol vrata se mu nism upala vržt Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 tim ž dala...... dec smotan Oho, to pa nisn vedu, da boš mi dala No, dober, to da sn smotan pa sn vedu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.