Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Oho, to pa nisn vedu, da boš mi dala No, dober, to da sn smotan pa sn vedu. nč se ne ve ka bom dala pa lej u keri tema sma......kok boš kasiru da nau čist oftopik Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 nč se ne ve ka bom dala pa lej u keri tema sma......kok boš kasiru da nau čist oftopik sn mislu, da men pa daš brezplačn. Aja, kolk bi jst teb kasiru? Eh, včasih treba kaj tud iz čistega altruizma nardit.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 sn mislu, da men pa daš brezplačn. Aja, kolk bi jst teb kasiru? Eh, včasih treba kaj tud iz čistega altruizma nardit.... ja ja....za javno dobro - za domovino in narodov blagor Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 To po seb sklepaš, Ksantipa? Jaz se je nisem, ona pa mene tudi ne! Mi je pa jasno dala vedet, kaj je njeno! je čist prjazna zgleala, sam nkol se ne ve okol vrata se mu nism upala vržt Zakaj ne? Bi bilo zanimivo videt njegovo in njeno reakcijo! Ne vem katera bi ti bila bolj všeč! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ja ja....za javno dobro - za domovino in narodov blagor No, sam ponavad najprej za ženskin blagor, pol pa še za svoj....... Mi je pa jasno dala vedet, kaj je njeno! Ja, kaj pa naj, če sama nisi znala opazit..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Jaz se je nisem, ona pa mene tudi ne! Mi je pa jasno dala vedet, kaj je njeno! Zakaj ne? Bi bilo zanimivo videt njegovo in njeno reakcijo! Ne vem katera bi ti bila bolj všeč! he he....zanimivo bi definitivno blo ja Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Pa raj nisi tvegala!? Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Pa raj nisi tvegala!? ni blo cajta ....mick je že vedu zaka sta tak pozno pršla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Hehe vsak izgovor je dobr, pa čeprou slab! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 ni blo cajta ....mick je že vedu zaka sta tak pozno pršla Bolje preventiva nego kurativa Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 hm seks s prostitutko.. je odvisen od ponudbe in povpraševanja. Men je žal tistih moških (predvsem pa partnerk), ki kljub zvezi to prakticirajo. Če so samski ni problema. Al pa spet da majo neko odprto razmerje. Skratka vedno mi je žal onih, ki so v neki vpleteni pa ne vejo. To mi verjetno ne bo nikol ql. Nisem jst pristaš kar ne veš te ne boli. Ko pa zveš.. a ne bi blo grozno. Kok je pa v praksi to.. Vsekakor neki dobijo pr prostitutki ko pr svoji ne.. zakaj ne.. mogoč majo pa take nemogoče zahteve.. Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 en čudn vprašanje, samo odgovora res ne vem, pa me zanima:zakaj lahko prostitutke lahko uresničijo te zahteve, če so tako nemogoče, partner pa kljub vsej ljubezni ne? So res naše notranje omejitve in ovire tako močne, da jih ljubezen do partnerja ne premaga? je samo diskutabilno vprašanje...nič osebnega Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ko sem jest mela tipa,... ni blo takih ovir, so ble druge, k ni blo dost ljubezni,... To tipi v glavah nimajo razčiščen,... k kr neki mislijo, da drugje lahk več dobijo,.. pa sploh ni res. Če bi svoji ženkici na vsake tolk cajta tak tip prinesel vrtnico ali bonboniero ipd.,.... bi blo tud vse drugač, tko pa rajš cola debele jurje,... da dobi to, kr bi lahk z lepo besedo pa z eno lepo rožco. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 aha js tud mislim, da se je treba posvečat tisti bejbiki, ki jo maš. pa verjetno bi večina žensk pozornost desetkratno vrnila. to je enostavno v njih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Men je žal tistih moških (predvsem pa partnerk), ki kljub zvezi to prakticirajo. Veste kaj me pri teh debatah moti, to da prav tisti, k tud slučajno nimate v seb to pošlihtan obsojate in debatirate o tem. Saj je vsakega posameznika volja ali to koristi ali ne. Če v neki zvezi nekaj ne laufa je prav gotovo krivda na obeh, se vam ne zdi. Samo vsak zase ve, zakaj (če, gre k prostitutki) naredi tak korak in samo njegova vest je tista, ki ga bo spremljala ali ne, to je njegov problem. Še vedno pa je prav gotovo v partnerskem odnosu nekaj narobe, če gre partner k prostitutki, to bi morala oba med sabo razčistit predvsem kaj prostitutka da in kaj partnerka ne in zakaj ne, zakaj sploh do tega pride. Lahko ste pametni a resnično samo tisti, ki smo tudi to izprobali in vemo zakaj, lahko najbolj verodostojno to tudi ocenjujemo, ostali k pa to niste preizkusili na svoji koži pa lahko samo ugibate o tem, ker bi bilo potem, ko bi tudi udejanili popolnoma drugače ocenjevali in nebi več ugibali... Osmovni problem je medsebojni odnos partnerjev in nepripravljenost tudi na seksu graditi in nadgrajevati odnos, če je to samo še navada in zakonska dolžnost je nekaj zelo narobe v takem odnosu, in telesna potreba ter oči naredijo svoje in prostituka ima kšeft.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Stari deci se itak ne morjo obvladovat (pa ne sam stari), pol pa vse sorte izgovorov na dan pride, sam to ne, da ne znajo stvari pošlihtat,.... pa da so se naveličal skoz iste ženske,... pa naj si priznajo,... ne pa da vso krivdo valijo na ženske,.... sam zato, da najdejo opravičilo da grejo k kurbi, k ma 20 let, ne pa 50 in ji že vse visi,... zakaj bi mel fičota, če mam lahk golfa a ne,... To mi je čist mem, da se krivdo vali na drugi spol, sam pa ni nič kriv,... sam zato, da se ne počuti krivega. Kriv je pa pika. Dobro, to velja za oba spola, ne sam za tipe. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lisbona 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Par let nazaj sem spoznala tipa,ki mi je bil full všeč in sva se fajn zaštekala, velik sva si tud zaupala..in ,ko mi je en dan povedal, da je že večkrat sexal s prostitutko,mi je kr minlo do vsega..Čist v drugi luči sem ga vidla...Zablokirala sem na celi črti..Si sploh ne znam predstavljat ,da bi kdaj sexala s tipom,ki je bil s kakšno prostitutko...Tega pač ne štekam in nikol ne bom,zakaj bi kdorkoli plačeval za sex .. Citiraj Nikoli ne verjemi tistega, kar ti govorijo oči.Kažejo ti samo omejitev.Richard Bach Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Stari deci se itak ne morjo obvladovat (pa ne sam stari), pol pa vse sorte izgovorov na dan pride, sam to ne, da ne znajo stvari pošlihtat,.... pa da so se naveličal skoz iste ženske,... pa naj si priznajo,... ne pa da vso krivdo valijo na ženske,.... sam zato, da najdejo opravičilo da grejo k kurbi, k ma 20 let, ne pa 50 in ji že vse visi,... zakaj bi mel fičota, če mam lahk golfa a ne,... To mi je čist mem, da se krivdo vali na drugi spol, sam pa ni nič kriv,... sam zato, da se ne počuti krivega. Kriv je pa pika. Dobro, to velja za oba spola, ne sam za tipe. to je tvoje mnenje, vendar nisi videla bistva....če je ljubezen resnična odkrita in neobremenjujoča, je še tako na videz grda oseba v luči ljubečekga najlepša in najboljša...dokler pa te ljubeče osebe v tvojih očeh ni, pa lahko tudi na tak način ocenjuješ.....tudi tebi v izgovor.... Par let nazaj sem spoznala tipa,ki mi je bil full všeč in sva se fajn zaštekala, velik sva si tud zaupala..in ,ko mi je en dan povedal, da je že večkrat sexal s prostitutko,mi je kr minlo do vsega..Čist v drugi luči sem ga vidla...Zablokirala sem na celi črti..Si sploh ne znam predstavljat ,da bi kdaj sexala s tipom,ki je bil s kakšno prostitutko...Tega pač ne štekam in nikol ne bom,zakaj bi kdorkoli plačeval za sex .. to je zaradi vzorca miselnosti o prostitutkah, kot nekaj slabega, grešnega in nesprejemljivega Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Kr zagovarjajte zlorabe in nasilje nad ženskami . Take ljudi je lahk sam sram. Namesto, da bi država podprle revne ženske, jih prisili v prostitucijo, da sploh lahko preživijo, zraven pa podira še mafijo, pa utajo davkov. Pa še državo naj bo sram, pa vse sploh,... Bljak. Kr podpirajte mafijo, pa nesposobnost države,... ker drugače bi bil seks BREZPLAČNI in edino tko je prav. Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Kr zagovarjajte zlorabe in nasilje nad ženskami . Take ljudi je lahk sam sram. Namesto, da bi država podprle revne ženske, jih prisili v prostitucijo, da sploh lahko preživijo. Pa še državo naj bo sram, pa vse sploh,... Bljak. Kr podirajte mafijo, pa nesposobnost države,... ker drugače bi bil seks BREZPLAČNI in edino tko je prav. To j blo pred desetletjem tko, danes je slika povsem drugačna, večina se jih zavestno tega loti, pa veliko jih je k niso prav nič revce, boge in zlorabljene...je pač njihova volja... Pred veliko leti sem prav v nočnem klubu spoznal prijetno in odlično dekle, ob tem spoznal tudi cel kup zgodbic, spoznal delo podzemlja in takratni utrip tega posla, tudi usodo različnih deklet iz mnogih krajev sveta. To mojo prijateljico sem kasneje ukradel iz tega posla, ji kasneje našel zaposlitev in danes je srečno poročena zvesta in vdana ženska, celo za poročno pričo sem ji bil. Prav ob njej sem se ogromno tudi naučil okoli tega in zato tudi lahko pišem, ker so to moje izkušnje in zato ne sprejemam nekaj povprek, tko kot nekdo brez iskušenj vidi in sprejema. Debatirate o nečem, kar ne poznate in v luči vaše vzgoje in sprejemanja....a resnica je predvsem individualna, od vsakega drugačna zato ne obsojat vse vprek, brez dejstev.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
bela vrtnica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ma ja sej, nisem več rosno mlada, pa nobenga tipa nikol od nikjer, pa ne zgledam slabo, nimam slabe plače, izobrazbo mam,.. vse, sam tipa pa od nikjer nobenga :xx!: :xx!: :xx!: k ma večina rajš beznice, tko da se bom kr s tujcem zapletla Citiraj Non-cooperation with evil is a sacred duty.Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary. Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.Mahatma Gandhi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ma ja sej, nisem več rosno mlada, pa nobenga tipa nikol od nikjer, pa ne zgledam slabo, nimam slabe plače, izobrazbo mam,.. vse, sam tipa pa od nikjer nobenga :xx!: :xx!: :xx!: k ma večina rajš beznice, tko da se bom kr s tujcem zapletla pa si se kdaj vprašala zakaj.....ne vse na beznice obest.....po moje b se blo pa prav fleten ob kaki kavici mal s tabo poment.... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 Ma ja sej, nisem več rosno mlada, pa nobenga tipa nikol od nikjer, pa ne zgledam slabo, nimam slabe plače, izobrazbo mam,.. vse, sam tipa pa od nikjer nobenga :xx!: :xx!: :xx!: k ma večina rajš beznice, tko da se bom kr s tujcem zapletla to je pa res čudno...samskih tipov, tudi v srednjih letih je več kot listja in trave skupaj pa niso vsi idioti in budale Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 to je pa res čudno...samskih tipov, tudi v srednjih letih je več kot listja in trave skupaj pa niso vsi idioti in budale Kok s ti še naivn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tomazslo 9. oktober 2006 Prijavi Deli 9. oktober 2006 to je pa res čudno...samskih tipov, tudi v srednjih letih je več kot listja in trave skupaj pa niso vsi idioti in budale tist k je samski v srednjih letih, pa naj bo to moški ali ženska (izuzeti so vdovci ali vdove), že nima nekaj čist dobr v seb pošlihtan, alpa nekaj "preveč pošlihtan"...prav gotovo pa nimajo uravnovešeno stanje in jih spremljajo neki vzorci od preje, da tega niso uresničili....čeprav bi bilo kar nekaj poročenih danes raje samskih....... Citiraj Smo robotki, ki imamo datodeko "duša" zato, da mislimo, da nismo robotki ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.