Skoči na vsebino

Napoved za 41. teden

Marsa

Recommended Posts

[url="http://www.lunin.net/Astro-napoved/2006/41/"][b]Napoved za 41. teden[/b][/url] - [b]9. - 15. oktober 2006[/b] - je na [url="http://www.astrologija.org"]Luninem netu[/url].

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

Bravo Marsa,
menim, da se obeta en prav razgiban teden :palec: :palec: :palec:

[color="#FF0000"]V prvih dneh se torej lotimo pomembnih opravkov in takšnih, ki potrebujejo več napora in trdnega dela, pa tudi vseh, ki jih opravljamo sami, v miru in tišini.[/color]

Bo treba "pljunit v roke" in začeti delati trezno in premišljeno xDDx
Zmaga je šele začetek xsrcx

[color="#FF0000"]V sredini tedna se čimveč družimo s prijatelji in znanci, organiziramo pa si lahko tudi poslovne sestanke (izogibajmo pa se nestrpnosti in netaktnosti in prav tako siljenja z glavo skozi zid, če se zadeve nikakor ne bodo premikale, kot si bomo želeli).Vpliv Venere bo zelo ugoden in bo zopet poskrbel za ljubeče in uživaške energije in bo vplival tudi na potek pomembnih zadev, procesov ipd. (bo pa ta aspekt delujoč v drugi polovici tedna).[/color]

Ali je bolje srečati se samo z znanci ali morda vseeno odpraviti se na kak romantičen in nežen zmenek proti koncu tedna xrolleyesx Poskusiti ni greh, mar ne x:px

ne ne tud za romanticne je OK - ocitno nisem dost poudarjala.
je venera naklonjena neznostim in uzivanju, ljubeznostim, mars pa sexu in dinamiki, neptun pa pomaga k mal romantike pa mal tekoce naredi pa tko mal, vec domisljije da pa se custva bo dodatno razgibal.
Tko da bo custveno zelo pester teden. x;)x x:Xx xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ja, audente, najbolj pametno, jaz tud (sem cist zmatrana), pa sanjat grem pol. x:px x;)x

Jp, Pikica, sam bo tud schtrafenpachtov, tud custvenih, vsega bo, no. xDDx xyesx
silovitost, mocne zelje in pricakovanja in vse taksno, vendar nisem hotla zamorit.
ker bo vseen prevladala dinamika in pozitivnejsi obcutki oz. tud ce/ko bomo mal v badu, bo hitreje minilo, bomo ze v naslednjem trenutku v drugacnem stanju. x8Dx

Picasso

[quote name='Marsa' post='720153' date='8. Oct 2006, 22:06']ker bo vseen prevladala dinamika in pozitivnejsi obcutki oz. tud ce/ko bomo mal v badu, bo hitreje minilo, bomo ze v naslednjem trenutku v drugacnem stanju. x8Dx[/quote]
No, sej, jst na to cilam. x:px

:wOOt: :wOOt: :wOOt: ...napoved....

x:Dx

hvala marsa.... :palec: ....sam grem vseen spat...bom jutri prebrala...prejle sem zračunala, da sem od petka zvečer do zdej zarad enga dela prečepela za compom cca 30 ur.....tle bi zdej pasal en smeško k se vleče po tleh napol mrtev.....

mejte se fajn.... xDDx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

ooooo, pridna x;)x !
*Uporabljajmo, kjer se le da, naravna in[color="#009900"] telesu[/color] in [color="#CC33CC"]duši[/color] prijazna sredstva in se čimbolj izognimo agresivnim.*

*...pomagal [color="#33FFFF"][color="#FFFF66"](Neptun)[/color][/color] bo tudi pri (samo)zdraviteljskih procesih in naredil naše meditacije globlje in celovitejše.*

*Izogibajmo se tako bluzom in tripom, [color="#990000"]raje ustvarjajmo[/color], saj bodo položaji in aspekti v tem tednu temu zelo naklonjeni.*

tole mi je všeč!
pa jabolka mi kar sama prihajajo v kuhinjo. ni slaba ideja, res xscratchx

hvala! :kiss: :palec:

[quote name='Amis' post='720166' date='8. Oct 2006, 22:28']:wOOt: :wOOt: :wOOt: ...napoved....[/quote]

[quote name='lea' post='720262' date='9. Oct 2006, 08:09']ooooo, pridna x;)x ![/quote]
x:Dx x:Ix x:o)x x:px

bla pa res v bistvu pridna, ker jo s tezko muko napisala. :o|o: xyesx
Prav ni se mi dal. xDDx
sam gledala sem na ekran brez veze, noben stavk se ni hotu sam napisat. x:px
pa sem se prav prisilila, ker mi je slo ze na jetra. x!x xyesx

In zdaj jasno nadultra pridna! x:px x:Dx
to pa to, zmaga! x:Dx x:o)x

Picasso

[color="#000099"]Skušajmo se že v začetku tedna čimboljše organizirati in postoriti čimveč 'pomembnih zadev' (ali si vsaj narediti nekakšen grob načrt), potem pa se preprosto prepustimo toku.[/color]

Glede trenutno najpomembnejše zadeve sem se odločila, da se prepustim toku. Do zdaj so bili vedno profesionalni in so se držali zmenjenega, tokrat naj bi zdaj enkrat javili. Ne bom forsirala, če je to to, bo itak kot mora bit, sicer me pa sploh ne zanima x^x .

Tko nekak malo mešano na žaru mi deluje x:Dx , je že prav, da je kaj tudi nesanjskih aspektov, drugač bi blo že kičasto.

Hvala za napoved xsrcbumx
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

[b]Vpliv Urana bo nekoliko moteč in bomo tako čutili napetost in vznemirjenost (vendar bo aspekt dejaven le v prvih dneh tedna).[/b]
No na mojo predrago mamico to kar lepo vpliva...... :xx!:

ma upam da se umiri, k jo ni za prenasat vec, men pa tud kdaj odnese..... :vragec:
Uspeh je drznim zagotovljen!

Hvala za napoved x:px
Uživaške energije ha??
In spet rakovska luna :xx!: :xx!: glih sem v taki sceni že vnaprej..
Je pa res, da je vsak mesec lažje :palec:
bom kletarila menda ta teden x:)x

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

OOOO napoved! Thanks Marsa! x:)x :palec:

..a rakovska luna?...eh, pa sej smo že tok "zdresirani"...bo že xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

to pa res...česa vse nismo prežveli v zadnjih letih....ko šiša še urane in rakovske lune..... xcivx .... x;)x

kakšna reč je pa zmer koristna za mal se prečekirat..... x^x

ksenč...ti ne boš sam diplomirala...vidim, da boš nardila doktorat iz te lune...yessssss...... :palec: :palec:

Men se pa zdi, da tele rakovske lune, nekako lažje prenašam, kot pa ribje :inocent:
Drgač pa zgleda kot da sem na spidu, drvim in se opazujem od daleč....jejhata...mende se bom ujela....dons sem že mislila, da je četrtek x:Dx in vse spedenala za četrtkov dan, morebit sem pa res prehitela Zemljo za 24h.
Sej je že skoraj petek :madpro:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...