Alan_New 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 To so besede. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 No, človek je kriv za dojemanje neke stvari kot problema, to je res. Ampak če mene plaz zasuje, kdo je kriv za nastalo situacijo (ki bi jo mogoče označili za problem), jaz ali plaz? Ti, ker si lezel tam kjer se prožijo plazovi. Plaz ne ve da te ne sme zasuti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Plaz ne ve da te ne sme zasuti... kaj pa che je tak......zlobn plaz?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Vera je priucena stvar...nikakor in v absolutno nobenem primeru NE more biti produkt lastnega razmisljanja in spoznanja!Dokler v nekaj verujes o tem istem nimas pojma! Razen ce bos nasel oz. kako drugace definiral vero kot tako. To so besede. Brez veze... A je eden od vaju klon drugega? In ali ima kdo od vaju kaj pojma o tem kar piše o veri?Zna kdo od vaju UTEMELJITI to trditev? Verjetno ne.Ker nobeden nima pojma o tem kaj pomeni.IN TO JE PRIUČENO.Vera nikoli. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 znanstveni dokaz za vero je: VERONAUK... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 znanstveni dokaz za vero je: VERONAUK... zlomk...tralala Za nekatere bi bla bolš macola... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Za nekatere bi bla bolš macola... macurc... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Zna kdo od vaju UTEMELJITI to trditev?Sem že večkrat utemeljeval po raznih temah. Če hočeš, se lahko potrudim še enkrat. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Sem že večkrat utemeljeval po raznih temah. Če hočeš, se lahko potrudim še enkrat. Prosim. Ampak utemeljil nisi pravzaprav nič.Samo prikazal si svoje videnje.Utemeljitev pomeni da bi dokazal da je tvoje videnje bolj točno kot moje.Tega pa nisi dokazal.Torej imava oba prav.Vsak po svoje. Poskušaš pa vseeno lahko... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Izziv. Prilepim odgovor, ko spišem ta "seminar". Čeprav te nočem prepričavati v moje videnje, ker razumem tvoje. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gesges 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Brez veze... A je eden od vaju klon drugega? In ali ima kdo od vaju kaj pojma o tem kar piše o veri?Zna kdo od vaju UTEMELJITI to trditev? Verjetno ne.Ker nobeden nima pojma o tem kaj pomeni.IN TO JE PRIUČENO.Vera nikoli. Prvo: To ni trditev ampak dejstvo. Če ti misliš da je to trditev pa ""dookaazi"" nasrotno "trditev"!!Zakaj bi jaz tebi moral kaj dokazovati??..malo razmisli in prišel boš do ugotovitve da, če imaš TI potrebo po tem da se ti dokaže trtditev ki je v nasrotju s tvojim dojemanjem pravzaprav sam DVOMIŠ v svojo "trditev" oz. dojemanje kot tako. Citiraj ***Zivljenje je Igra v kateri lahko uzivas le ce jo igras strastno s celim telesom, duso in srcem*** Animos.Ednevnik.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 13. oktober 2006 Prijavi Deli 13. oktober 2006 Prvo: To ni trditev ampak dejstvo. Če ti misliš da je to trditev pa ""dookaazi"" nasrotno "trditev"!!Zakaj bi jaz tebi moral kaj dokazovati??..malo razmisli in prišel boš do ugotovitve da, če imaš TI potrebo po tem da se ti dokaže trtditev ki je v nasrotju s tvojim dojemanjem pravzaprav sam DVOMIŠ v svojo "trditev" oz. dojemanje kot tako. KAJ je dejstvo?Meni ni potrebno dokazovat ničesar.Niti nimam želje da bi mi kdorkoli kaj dokazoval.Sem samo vprašal če zna kdo utemeljiti to "dejstvo" kot ti praviš.Ker brez utemeljitve to ni dejstvo ampak tvoje mišljenje.Ki je verodostojno ravno toliko kot če jaz trdim da je mleko zelene barve.Ali drugače povedano, je to naučeno bluzenje brez razumevanja o čem pišeš.Imej ti svojo resnico, svoje videnje ampak ne domišljaj si da je bolj prava od moje.Samo drugačna.O "učiteljih" na forumu je tudi ena tema. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Ti, ker si lezel tam kjer se prožijo plazovi. Plaz ne ve da te ne sme zasuti... Zdaj pa blefiraš. Kaj pa če mi pes odgrizne roko? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 In ali ima kdo od vaju kaj pojma o tem kar piše o veri?Zna kdo od vaju UTEMELJITI to trditev?To je to, kakor trenutno znam razložiti: http://www.lunin.net/forum/index.php?s=&am...st&p=723249 Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 14. oktober 2006 Prijavi Deli 14. oktober 2006 Zdaj pa blefiraš. Kaj pa če mi pes odgrizne roko? Boš pač brez roke... Vprašanje bi bilo - zakaj ti jo je odgriznil? Odgovorov je več... Branil se je ker si ga ti ogrožal.Branil je gospodarja...Bil je napadalen zaradi stekline... Itd... V nekem trenutku se je pač s svojo zavestjo odločil da ti je treba odgriznit roko. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Se pravi pes ni kriv, če je žleht in mi odgrizne roko, jaz sem.Okej.Kaj pa če jo jaz odgriznem psu? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Se pravi pes ni kriv, če je žleht in mi odgrizne roko, jaz sem.Okej.Kaj pa če jo jaz odgriznem psu? te bo pa EVA MULER za ushsa... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 15. oktober 2006 Prijavi Deli 15. oktober 2006 Se pravi pes ni kriv, če je žleht in mi odgrizne roko, jaz sem.Okej.Kaj pa če jo jaz odgriznem psu? Tule bi pa moral že Mick malo pomagat... Ni nujno da ni kriv... Lahko samo misli da je ogrožen, ker je napadalen zaradi napačne vzgoje, zaradi slabih izkušenj... Če pa ti psu odgrizneš taco... To je lahko samoobramba... Lahko da imaš nepremagljivo željo do grizenja pasjih tac, v tem primeru si za na psihiatrijo... Pa še kaznivo je ker je to mučenje živali... te bo pa EVA MULER za ushsa... zlomk...tralala Daj... Ta bi še onega tožila ki so ga tisti bulmastifi od Roterjeve pogrizli... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Tule bi pa moral že Mick malo pomagat... Ni nujno da ni kriv... Lahko samo misli da je ogrožen, ker je napadalen zaradi napačne vzgoje, zaradi slabih izkušenj... Če pa ti psu odgrizneš taco... To je lahko samoobramba... Lahko da imaš nepremagljivo željo do grizenja pasjih tac, v tem primeru si za na psihiatrijo... Pa še kaznivo je ker je to mučenje živali... Nemogoč si, če lahko pripomnim.Orke ubijajo iz užitka. One so krive ko koga ubijejo. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 Nemogoč si, če lahko pripomnim.Orke ubijajo iz užitka. One so krive ko koga ubijejo. Aha... Torej znaš razmišljati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 http://www.deliverusfromevilthemovie.com/ Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Ta bi še onega tožila ki so ga tisti bulmastifi od Roterjeve pogrizli... V tistem primeru ni bil kriv človek. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 V tistem primeru ni bil kriv človek. V tem primeru JE bil kriv človek.Roterjeva in njena vzgoja (bolje rečeno nevzgoja) psov. Psi so se samo obnašali b skladu s tem kako so bili vzgojeni. Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 V tem primeru JE bil kriv človek.Roterjeva in njena vzgoja (bolje rečeno nevzgoja) psov. Psi so se samo obnašali b skladu s tem kako so bili vzgojeni. kwa pa je z ldmi drgach?.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 kwa pa je z ldmi drgach?.... zlomk...tralala Pravzaprav ni bistveno drugače... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.