anarhist 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 V tem primeru JE bil kriv človek.Roterjeva in njena vzgoja (bolje rečeno nevzgoja) psov. Psi so se samo obnašali b skladu s tem kako so bili vzgojeni. No, bom nehal tebi in sebi oteževat življenje, čeprav ni za vse kriv človek. Skoraj za vsako stvar lahko nekako pripelješ do tega, da je človek kriv.Ne, ne bom še nehal težit, ena dobra ideja. Kaj če nekje v divjini, daleč stran od civilizacije in človeške nesnage pes psu odgrizne nogo?Če pa to naprtiš človeku se neham pregovarjat in ti svetujem, da začneš iskat službo živalskega odvetnika. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 No, bom nehal tebi in sebi oteževat življenje, čeprav ni za vse kriv človek. Skoraj za vsako stvar lahko nekako pripelješ do tega, da je človek kriv.Ne, ne bom še nehal težit, ena dobra ideja. Kaj če nekje v divjini, daleč stran od civilizacije in človeške nesnage pes psu odgrizne nogo?Če pa to naprtiš človeku se neham pregovarjat in ti svetujem, da začneš iskat službo živalskega odvetnika. Meni nič ne otežuješ življenja, edino sebi... Če resno jemlješ moje komentarje... Oni primer... x!x Ja tam pa res ni kriv človek... Če sta samo dva psa... Boj za obstanek, šibkejši ostane brez noge... Krivda je pa vedno stvar pogleda...KDO gleda določen dogodek, in kakšna pravila ali zakone ima za osnovo.Predvsem pa KAKO si jih razlaga... V anarhiji kot jo ti zagovarjaš ne bi bilo pravil.Torej tudi krivde ne... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 V anarhiji kot jo ti zagovarjaš ne bi bilo pravil.Torej tudi krivde ne... ooo...krivda bi pa bla!!tko kokr pr povojnih pobojih....mal povprek...pa kokr nanese... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 ooo...krivda bi pa bla!!tko kokr pr povojnih pobojih....mal povprek...pa kokr nanese... zlomk....tralala Jp... Kriv pa "nobeden"... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Kriv je šibkejši, logično. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Tebe predvsem briga Cerkev, ter kako jo boš oblatil. Žrtve te ne brigajo.Dvomim, da se mora glih truditi. Cerkev se zelo uspešno blati sama. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Cerkev pa ti sam mislite, da se ne blati sama. Men je pa poleg vsega zanimiv, da svoje pedofilčke skrivajo in to celo tja, kjer bi naj skrbeli za otroke. Ne moreš, da verjameš.... :xx!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Problem je v tem, da je teh posameznih duhovnikov nesramno velik..... Po mojem mnenju tudi zaradi povsem neživljenskega celibata. Tud je smešno, da ljudem soli pamet duhovnik modrosti o družini in otrocih, sam pa je nima.....To samo moje mnenje, razumem, da ga nisi sposoben sprejeti drugače kot s sovražnim verbalnim napadom. Sicer pa tko nimam več časa zate, dijo Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Zato si pa frustriran. Zdaj bom držal gobec, ampak moj zlobni ego bi zdajle najbrž izjavil: "Kdo se glasi." ali kaj v tem stilu. Meni nič ne otežuješ življenja, edino sebi... Če resno jemlješ moje komentarje... Oni primer... x!x Ja tam pa res ni kriv človek... Če sta samo dva psa... Boj za obstanek, šibkejši ostane brez noge... Krivda je pa vedno stvar pogleda...KDO gleda določen dogodek, in kakšna pravila ali zakone ima za osnovo.Predvsem pa KAKO si jih razlaga... V anarhiji kot jo ti zagovarjaš ne bi bilo pravil.Torej tudi krivde ne... No, človek ni kriv za odgriznjeno nogo.Glede krivde pa je res, da si lahko samo bolani človeški um izmisli kaj takega. Odgovornost za posledice svojih dejanj, ja, krivda pa ne obstaja. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 V drugem stavku postaviš prvi stavek na laž. Vidim, da ti laganje še ne gre dobro od rok. Boš moral prakticirati.Ga boš ti naučil, že ki tako dobro obvladaš laganje? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 trdim, da obvladam laganjeRes maš. Deloma. Lažeš k pes teče, sam ti nihče ne verjame. Še vedno menim, da so največja antipropaganda za cerkev tvoja tukajšnja izvajanja. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Še vedno menim, da so največja antipropaganda za cerkev tvoja tukajšnja izvajanja. Mogoče pa je to njegov namen, glede na hudičevo ime, ki ga nosi. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Ga boš ti naučil, že ki tako dobro obvladaš laganje? Res maš. Deloma. Lažeš k pes teče, sam ti nihče ne verjame. Belcebub ne laže.Toliko neumnosti na kupu ne more biti produkt lažnivca. To je lahko samo delo popolnoma opranih možganov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Še vedno udrihate čez skrbno mati cerkev. Poredneži. Naš pontifex maximus že pripravlja bulo s katero bo obrazložil neslutene prednosti in zablodele interpretacije izkazovanja ljubezni najmlajšim. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Še vedno udrihate čez skrbno mati cerkev. Poredneži. Naš pontifex maximus že pripravlja bulo s katero bo obrazložil neslutene prednosti in zablodele interpretacije izkazovanja ljubezni najmlajšim. Da ne boš ti dobil kakšno bulo, če boš zagovarjal tega zaščitnika pedofilov... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 19. oktober 2006 Prijavi Deli 19. oktober 2006 Da ne boš ti dobil kakšno bulo, če boš zagovarjal tega zaščitnika pedofilov... otroci vendar potrebujejo ljubezen, se strinjajo laiki ter kleriki Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Glede te stvari se popolnoma strinjam s prijateljem Jožetom, ki je rekel: " Kdor bode tri ure z glavo v zid tolkel, ga bo pošteno glava bolela."Še tovariš Tito je to potrdil, ko mu je tolpa vzhodnoameriških indijancev uperila zid v glavo. Največja reklama za Katoliško Cerkev ste vi njeni fanatični sovražniki. Pa z vašo potuhnjenostjo ob dejstvu, da vam gre le za blatenje Cerkve, žrtve pa vas ne zanimajo, ste povedali o sebi točno to, česar ne želite, da bi drugi vedeli o vas... ...heheheheheheheheeheehheeeheheh, pravični vedno zmaga. Naj si dobro zapomnijo grešniki svoje besede, na sodni dan bodo morali sleherno izmed njih zagovarjati... Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 Mick je dokazal svojo lažnivost s tem, ko je ponarejal moje poste! No, v bistvu sem se to nauču od tebe, ko si bil še Lucifer. Pa tako ali tako ne drži, sam del tvojga posta sn citiral za štos, sam si poglej kako si ga napisal pa ga hiter popravi, pol pa tuli, da lažem. Ajd, pohit, ker jih lahko prej velik vid... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 20. oktober 2006 Prijavi Deli 20. oktober 2006 S pedofili (kjerkoli) so lahko problemi. Kako bi npr. reagiral, če bi mi nekdo rekel, da ne smem postati trd pri odrasli, nagajivi ženski Tako ali pa tako, odvisno od osebnosti, a trd bi bil vseeno... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Sej ne Mick, hecam se, mal se usajam k mi božiček ni prnesu ponija za barbiko. Drugač si fejst poba, veš, a bi šel gdaj na čajček al pa če si za bol intimno zvezo? Lepo, da si se izpovedal, vidiš da smo lahko prijazni. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. oktober 2006 Prijavi Deli 21. oktober 2006 Pojasnilo, da gre za šalo, to spremeni. Mick ni lažnivec, jaz sem si stopil na rep in sedaj cvilim. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Prav lepo dokazujem svojo podlost lažnivost in nestrpnost. Prav lepo mi je uspelo, da sem pokazal svoj pravi obraz. Pismo, človek prihaja k pameti...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Očitno res kažem svojo nemoč s svojimi podlimi posti zaradi šaljivga ponarejanja postov. Sem en navaden luzer in lažnivec. Se strinjam.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Belcebub, ti pa res sam sebi delaš antireklamo... Še tega do zdaj nisi opazil, da vsak vidi originalen post... ja, res.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mick, ti pa res sam sebi delaš antireklamo... Še tega nisi opazil, da vsak vidi originalen post... Pa ta zna tud razmišljati... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.