anarhist 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Jaz sem plešast in živim pri svojih starših.Kaj ne poveš... Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Mick, ti pa res sam sebi delaš antireklamo... Še tega nisi opazil, da vsak vidi originalen post...Hopsa Mick, zdaj si pa v škripcih Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Sem gej in redno sodelujem v klubu copatarjev.No, saj prav v detajle pa tudi ni treba it. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Hopsa Mick, zdaj si pa v škripcih Sn že odgovoru, ber mal, dioporko..... Haha, una zgori je dobra Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 22. oktober 2006 Prijavi Deli 22. oktober 2006 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Zdaj sta se Belcebub in Lucifer osramotila pred javnostjo. Zdaj bosta pa cvilila. Najbrž se bosta v Cerkvi spovedala za to, da sta se osramotila. Ja, res, to že ves čas počneta. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Belcebub dela dobro reklamo za ateizem in dobro antireklamo za Katoliško Cerkev.Že spet imaš prav ......ne morm verjet. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kok ste me nasmejal... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Kot sem pričakoval, se lažnivec Belcebub sploh ne zavedam, kakšno antireklamo delam za Katoliško Cerkev. Sem pokazal enemu, ki je razmišljal o vstopu, pa ga je minilo, ko je videl, kakšne laži in podlosti pišem. Ni čudno, spljoh ni čudno...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sem pokazal enemu, ki je razmišljal o izstopu, pa ga je minilo, ko je videl, kakšne laži in podlosti piše ateist Mick. Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Sem organizator rojstnodnevnih zabav, v prostem času pa vrtnar. Imam osebnostno motnjo, da bi rad bil ženska. Najbrž tako tudi izgledam, saj je lepoti kirurg zadnjič krepko kiksnil... Te razumem. A bo kaj boljše, če te od zdaj naprej kličemo Belcebubika? Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anarhist 23. oktober 2006 Prijavi Deli 23. oktober 2006 Že kot malega pobiča so me vaški otroci zafrkavali, saj mi je ime Saša Debevec. Niso pokapirali, da je lahko tako ime tudi fantom. Seveda sem se takoj ko sem lahko spremenil ime v Saša Geršar. Mogoče bi poizkusil z imenom Sašo. Citiraj Če ma kdo denarja odveč vzamem. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Tisti človek, ki je mislil vstopiti v Katoliško Cerkev je po zaslugi tukajšnjega pisca Belcebuba zdaj bolj neveren kot je bil kdajkoli prej. ........ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natrixred 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Avanti popolo, bandera rosa..... Citiraj Natrix IX. "LUX PERPETUA"SI HA de ser condición de mi dicha el olvidode ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).Prefiero la existencia más árida y dolienteal innoble consuelo de olvidar a mi ausente. Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia, que me halague o sonría en esta clara inopia,ni qué luz en mis noches me quedará si pierdotambién la lamparita cordial de tu recuerdo! 2 de octubre de 1912 Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ....pa sam to še prepeva......tisti človek, ki je mislil vstopiti v KC..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 Jaz tu predlagam, da se ustanovi komunistična stranka Slovenije, ker ta tema res povezuje ljudi Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 In kot zlo zaslužnega za njen nastanek Belcebuba postav za častnega člana...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Antoninus 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 In kot zlo zaslužnega za njen nastanek Belcebuba postav za častnega člana...... Serazume samo po sebi. Potem pa v Pjong Jang na proslavo z mažuretkami in pojedino. Citiraj There are well-dressed foolish ideas just like there are well-dressed fools. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. oktober 2006 Prijavi Deli 24. oktober 2006 ....mi pa v miru na mašo.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 ....mi pa v miru na mašo.... Na mašo ali na Mašo? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. oktober 2006 Prijavi Deli 25. oktober 2006 Kar se mene tiče menda ne dvomiš ktera varianta mi je ljubša..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.