pokowc 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 zanima me, kaj menite, ko narava podari človeku videz dodatkov´´ kriv nos, bradavice, neenakomirna porazdelitev ..... pa še to; kaj je v tem Vraža? pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Vidiš, to sem pa prec opazila (kot da vsega drugega ne) ;~)Mi je bilo prec simpatično, pa prec imam kaj za povedat.Imam kriv nos. Premajhna usta (glede na obraz).To je vse.A pri meni res povzroča točno to, drugačno simetrijo, ki se je zelo dobro izrazil pokowc.. Je pa moja sestra zadnjič rekla: A veš, da sem opazila, da imam eno uho precej višje od drugega (res je, mi je pokazala, ima ga)? Še dobro, da nisem tega v puberteti opazila!:~))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Aja.To ni vse. Imam tudi kriv sredinec - od košarke.Pa na desni nogi imam pigmentno liso v obliki Kube ali česa že (se mi zdi, da so rekli - mama in vsi). Skoraj se ne opazi. Ko pa poleti porjavim (no, saj skorajda ne), pa se opazi, ker je tam pigment temnejši.Aja, seveda - in nimam dvojk v zobovju (to sem pa že nekajkrat povedala).Ohoho, saj sem kar nesimetrična... Kako pa postanemo samokritični in natančni lahko...Ravno sem hotela napisati, da sem v postavo pa kar simetrična...Vendar ugotavljam, da sploh nisem! :~))))))))))))))))))))))))Imam predolge noge glede na trup in roke, morda premajhno glavo, glede na velikost premajhna stopala, glede na drobnost zapestij prevelike dlani. Nimam bokov....Uh...:~)))))))))))))))))))))))))))))))) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. julij 2002 Prijavi Deli 19. julij 2002 Spregledala pa sem vprašanje in samo iz sebe odgovarjala...Kaj je v tem?...Najbrž nekakšna posebnost, izstopanje - tudi zaradi brejkanja predhodnih lepotnih norm in omejitev.Faca, ki pade v okvir pomirjujoče lepega, je potem, ob pojavi večih enakih tipov ljudi oz. obrazov, skorajda neopazna in se torej zlije z množico.Ljudje, ki jim je namenjeno, da izstopajo s svojim videzom, pa tako najbrž skrbijo za dinamiko absolutnega videza in tudi za spreminjajoči vzorec.Če bi bili vsi blond z modrimi očmi in svetlo poltjo, bi izstopala že rjavolaska z modrimi očmi in svetlo poltjo. Mislim, da so te naše posebnosti zato, da nas delajo nas same. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 19. julij 2002 Avtor Prijavi Deli 19. julij 2002 ahadelajo nas same, lepo kaj pa zaradi previdnosti do takih ljudi, kot da jih narava Sama zaznamuje; ˝˝oh,tistega pa se je treba izogobat,ker pač ma to in to˝˝ vidno napako´´?-vraža govorica obraznih potez ..... pokowc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
andrej 22. julij 2002 Prijavi Deli 22. julij 2002 Prav dobro sem se nasmejal ob pripombi, še dobro da tega nisem opazila v puberteti. Z ženo se vedno smejiva, ko opaziva pri najinih otrocih kakšne take "pomanlkjivosti" in si rečeva, bodo imeli vsaj v puberteti kaj dela. andrej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Zanimivo pri tem je tudi to, da velik nos nosi tudi svoje sporočilo. In pravi: sem trden in neomejen in zelo opazen.... to je tudi del govorice telesa. In te drugačne simetrije potem naredijo eno kompozicijo in nastane zgodba o človeku, tako na zunaj. Recimo glih tvoj Picasso mi je všeč tudi zato, ker je slikal ljudi, ki niso bili po standardih lepote. (In seveda še dosti drugih umetnikov, hvala bogu!) Pa kako se razlikujemo po rasah, to kar nekje velja za lepo, bi pri nas pomenilo čisto nekaj drugega. Sprašujem pa vas, kako sprejemate tole "drugačnost" svojega telesa (od normativov, seveda). To se mi zdi zelo pomembno pri tem. Se identificirate?Jaz imam recimo "precej" različni polovici obraza. To sem seveda ugotovila v puberteti. In eni pravim, da je moja temna stran, s tisto se tudi težje identificiram. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alena 24. julij 2002 Prijavi Deli 24. julij 2002 Tipkarski škrat: NEOMAJEN (nos) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
teja 5. avgust 2002 Prijavi Deli 5. avgust 2002 Jaz sem pred kakšnim letom " šele" opazila da nimam simetričen del obraza okoli oči. Že v oš pa sem slišala opazke o prifrknjenem nosku, ki pa je ostal tak do danes. Jaz se s temi "nepravilnostmi " ne obremenjujem, saj so del mene. Citiraj Lep nasmejan dan ti želimhttp://www.lunin.net/forum/blog/mavlica Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. oktober 2002 Prijavi Deli 22. oktober 2002 Sploh nisem opazila nadaljevanja te teme...Ja, Alena, meni pa je vsec velik nos... :>)Vsec so mi tudi posebnosti.Ja, tudi jaz imam povsem razlicni polovici obraza. Enkrat sem v neki knjigi gledala, ko so obdelovali nekaj znanih obrazov, med njimi Elizabeth Taylor (ker pac velja za eno najlepsih zensk), in "dokazali", da bi bila povsem drugacna z dvema levima oz. z dvema desnima polovicama, ob tem, da si tega sploh ne bi mislil, ker ima kao pravilen obraz. Ampak ga nima. Zanimivo. Teja - prifrknjen nos? Mislim, da je to cisto lustna posebnost. ÷) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. oktober 2002 Prijavi Deli 22. oktober 2002 Jaz mam tud velik nos Sem se kar sekirala zarad tega nekaj casa.. no, saj mi se zdaj ni najljubsi in pri fotografu zmer prosim naj me s pravega kota slika (pa samo ena, ki jo poznam, to res zna) Ampak ne bi ga pa zamenjala... je moj, samo moj in ga ne dam Ja, jaz tud mislim, da se take drobne napakice zato, da nas delajo unikatne. A si predstavljate kak dolgcas bi bil, ce bi bilo samo par tipov ljudi in ne bi imeli kaj zbirat Aliana Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 23. oktober 2002 Prijavi Deli 23. oktober 2002 Ja tud moj nos ni filmski nosek, to se očitno vidi na raznih fotografijah.Vendar mi na misel na pride, da bi mi ga popravili,ker pol ne bi bla več to jaz.Dokler so samo take drobne nesimetričnosti,se sploh ni za sekirat.Ko pa na cesti srečam mlado dekle, ki ima totalno dve različni polovici obraza, eden je plav kot češplja, drug bel in čisto drug izraz ima, potem me zaboli srce in si mislim,kako grozno se mora počutit taka mlada oseba. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Jaz mam tud velik nos Neumnost. *Kaj sem nasla! Pac pa imam se eno hecno posebnost.Nimam dvojk (saj sem ze kje povedala ziher, pravzaprav me je zacudilo, da ni v tejle temi) - v zobovju nimam dvojk.Torej dobesedno jemljem svojo trinajstico - ker imam namrec zobe takole - 1 3 (dvojke je pa muca papala). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Ha, tu bi pa tudi jaz lahko kaj rekla (pre)dolge noge glede na trup (ma, saj se ne pritožujem, samo imam večne težave s konfekcijo )nos precej velik in malo kriv (kaj češ, če fašeš košarkarsko žogo v fris, in to večkrat )nepravilno raščeni zobje (če bi imela kaj besede takrat, ne bi nikoli dopustila, da mi izderejo zdrav zob... pa še brez pravih retultatov ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 in malo kriv (kaj češ, če fašeš košarkarsko žogo v fris, in to večkrat ) ...jaz tud......pismo k pa ne znajo podajat, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...jaz tud......pismo k pa ne znajo podajat, ne Ha, lahko se tudi tako gleda... jst dons mal samokritična, pa pravim, da mogoče nismo znal lovit Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 Oki doki......men pa dans ni za bit samokritičen . Sicer pa se mi je žoga tak v gužvi odbila v surlo tak da sem .............. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 kera tema ... ne vem, če nisem kar cela v 'drugačni simetriji' ... zunanjost že ni kakšen mušter za lepotni ideal... posebej, ko sem bila mlajša, sem štrlela ven s svojimi 175 (v šestem razredu recimo, na kakšni rokometni tekmi)... noge verjetn predolge za kakšne idealne proporce, v bokih bolj ozka kot ne, zdi se mi, da imam levo oko (in obrv) nižje kot desno... podočnjake (pa ne od stalnega krokanja, tisti so še za zraven)... nos... hm... prevelik?... ma ja... če takole, scela pogledam, sem prav okej Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 jauuu...totalno sem iz kalupa bradavica na desni strani nosubradavica nad levo ustnicoobrvi so tako ali tako poglavje zase... nos majhen, širok, kot da bi mi pes 5 tednov stal na njem ustnice kot da bi se čobila... zobje premajhni.... (hmmm simetrija pa je: nobenega modrostnega več nimam)levi jošek je večji od desnega /vsaj to; oba sta tam pri popku/nohti vsi štrlijo vsak v svojo stranrami tako ali tako nista simetrični /z leve rame mi od poškodbe naprej vedno pada dol naramnica od modrca - ker je ne čutim/tumor je tudi samo na eni strani... eh.......... totalni mix... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 ...men pa leva jajčka bl dol visi k desna :OO!: Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 bradavica na desni strani nosuhehe tuki tud sva tamden Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 levi jošek je večji od desnega /vsaj to; oba sta tam pri popku/sanjalica... klele sva zlo simetrični... pr men je pa desni večji (oba pa glih tm, kokr tvoja - zdej si dolge puščam ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Andres08 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 zanima me, kaj menite, ko narava podari človeku videz dodatkov´´ kriv nos, bradavice, neenakomirna porazdelitev ..... pa še to; kaj je v tem Vraža? pokowcPokowc. Tvoje vprašanje razumem drugače. Mislim, da nisi hotela neposredno vprašati. Mogoče pa zato tako sklepam, ker imam nekje Venero. Andres Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 imam eno nosnico ožjo od druge.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 27. maj 2004 Prijavi Deli 27. maj 2004 po spominu sodeč Aliana menim,da nimaš velikega nosa, je samo miceno debelinko nakoncu, niti ni kumara...niti ne odstopa... (nasmeh ti zakrije in popravi dovolj) Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.