Guest sanjalica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 zdej si dolge puščam zgleda da je to sedaj fensi.... :D .... hmmm na zrela leta bom postala modno "IN" aktualna.... Selene, saj ima vsaka dobra čarovnička na nosu bradavico... to je razpoznavni znak in tudi to je IN... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Kok si samokriticna, Macona! OK - sam odkod pa hrbet? Kako to ves? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 ... zdej si dolge puščamTole pa zgleda meni ne bo nikoli uspelo Aja, pa bradavico imam na levi nosnici (do I qualify for a ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 28. maj 2004 Prijavi Deli 28. maj 2004 Hohoho, tole z dolgimi joškami Drgač sm pa jz tud dolg mela eno večjo pa nekak bolj pravilno ko drugo, pol sm pa začela tabletke jest, pa se je mal zglihal...Mačona, rit se začne tam, kjer se hrbet konča. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Macona - meni si ti ful hecna, ves, v bistvu si nekaj posebnega...Sem ti ze ful nalozila nekoc nekje, morda v temi Mi vsi, pa mi je pozrlo ali kaj je ze bilo, skratka, potem ni bilo mojega odgovora...Zelo si obcutljiva, a nekako drugace, ne na soft - ampak ti udari na kljubovalnost, nekako.... Si te kar predstavljam vcasih, ko imas nekaksen kljubovalen izraz, tako shobo... ko kaj pises....Seveda smo samokriticni, no, jaz ze - to je cisto OK - samo ne smemo biti prevec oz. moramo se prav tako zavedati dobrega.Tudi jaz imam predolg hrbet, a jaz temu pravim, da 'nimam riti'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Aja, pa bradavico imam na levi nosniciSploh nisem opazila, se mi zdi oz. se ne spomnim, se pravi kaj velikega, opaznega itd. ze ne more biti. (do I qualify for a )No, ce je tako, potem jaz odletim kot gumb tule... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Marsa.... na LNF sem prišla, ker sem si pri kavi in čiku premišljevala, da moram povprašati našo največjo "čarovničko" (bossico) ja kje pa ona skriva ta svoj zunanji znak... :D , kajti po tem našem hecu bi ti morala imeti namesto nosu samo bradavico :D Hmmm....sam jaz tudi nimam riti...pa so mi fulll všeč ženske z lepimi, okroglimi velikimi ritami... Tk seksi se mi zdi... Kaj pa če je to (pomanjkanje riti) od preveč sedenja za PC ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Vis, zanimivo, Sanjalic, meni pa ne - meni pa so vsec majhne rite - samo okrkogle in lustne...Ko smo pa pri riti - nekoc mi je nekdo v eni diskoteki rekel, kwa mas dobro rit (verjetno sem imela kaksne dobre hlace pravega kroja ipd. ). To me je tako presenetilo, da sem, namesto da bi se mi fino zdelo - dobiti tak kompliment- zacela razlagati , da ne, da imam pravzaprav ploscato in da je narobe videl. (*to je ta moja hecna neka natancnost vedno)... No, toliko o moji riti.Imam pa kar kul noge - lepa kolencka (ceprav spichke), pa ozke glezenjcke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 točno, pravi kroj skrije še vedno nekak os.nesimetrijo telesa.... Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 29. maj 2004 Prijavi Deli 29. maj 2004 Hm, na obrazu imam 2 pikice, prav tako jih imam nekaj po hrbtu.Moj nos je krompirckast, zdi se mi tudi, da imam debele prste Prsi se ne skladajo z mojim telesom...en uho mam drugacen kot drugi , ampak to se ni taka kriza. edino kar mi je vsec so v bistvu noge pa oci Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aja, pa bradavico imam na levi nosniciSploh nisem opazila, se mi zdi oz. se ne spomnim, se pravi kaj velikega, opaznega itd. ze ne more biti. Saj je res bolj majčkena, pa precej diskretno posajena na spodnji del nosnice Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...hi hi hi...jez mam pa dve...na vsaki j***i po eno... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Aja, jst jih mam tud tam .. a to kaj šteje? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 a pod nepravilnosti... mislm, da ne... ... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 čista simetrija Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 (potolažena... zgledata približno enaki ) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Tejka... ko pa pride do gravitacije....je simetrično s koleni...huh...smo že bliži...he he he Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 čista simetrija Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ...hi hi hi...jez mam pa dve...na vsaki j***i po eno... tudi moj razpoznavni znak je pa lepotna pikica na levi strani trebuha- jo ima tudi moja mama. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 ... kuko?...pol te vsi loh sam po tem spoznajo...to je pa hudo...morš kr naprej jo zuni met...da te kdo spozna... ...sej se hecam...jokeAira...cool... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 aja trebuh...jest butarca...vse na pol preberem... :xx!: Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 meni je moje telo všeč v bistvu... občasno sama sebe mučim zaradi kakšne stvari...ampak na koncu koncev sem ustvarjena iz ljubezni za ljubezen....tako kot vsi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 tudi moj razpoznavni znak je pa lepotna pikica na levi strani trebuha- jo ima tudi moja mama.Jaz imam tudi precej lepotnih pik po telesu - ampak v glavnem majhne...Zanimivo je, da ima moj sin kaki dve ali tri na istih mestih kot jaz...In prav tako ima na istih mestih vrtince (v laseh) in ima frizuro na vratu 'v shpichko'... (kot jaz - mi je povedal frizer, da sta dva tipa ljudi - eni imajo ravno in drugi imajo v shpichko).Imam zelo drobni zapestji (*sem sla zdajle za stos izmerit, ko je ravno tamali meter ven izvlekel, ko je nekaj meril za solo) - 15.2 cm.Moji lasje - so tudi cisto nesimetricni oz take rasti...Na eni strani se mi vihajo navznoter in na drugi navzven, zgoraj imam cisto ravne, na eni dolzini pa se mi nekako zavihajo, zadaj in s strani pa imam vcasih prav take kodre hecne, da me heca prijateljica in pravi, da sem si jih navila z onim... kaj je ze?... hm... oni 'likalnik'. Enkrat sem mislila, da imam eno nogo krajso kot drugo , ker sem imela slucajno dvoje hlac hkrati casovno, ki je bila ena hlacnica krajsa oz. daljsa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 meni je moje telo všeč v bistvu... občasno sama sebe mučim zaradi kakšne stvari...ampak na koncu koncev sem ustvarjena iz ljubezni za ljubezen....tako kot vsi. ...uau...ja...res... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 15 cm je drobno zapestje jaz imam tudi 15 pa se mi ne zdi tako drobno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.