Skoči na vsebino

Drugačna simetrjia

pokowc

Recommended Posts

Ja - 16 oz. manj sodi v 'drobno' telesno konstitucijo...

... neke tabele... (*pa sem si zapomnila, ker me je presenetilo, ker sicer imam se kar velike roke... dlani)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 91
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

pismu ej hm kje pa to človek meri ? hm hm dokler dosežem vse akorde .... my hands are as big as they should be :D mam pa zadnje čase nesimetrično postrižene nohte.... na desni roki rahlo daljši :) pa tako zanimivo znucani od spredaj
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

To je to moje merjenje - sem pa vedela, da bom morda se koga 'spodbudila' s tem... x;)x :palec: xDDx

To imava s frendico, ki 'tekmujeva' - kateri avto je recimo sirsi ali daljsi in se znava 'skregat' (se hecava, a prav not padeva), in greva iskat navodila (yeah, jaz jih zdaj imam x;)x) - in ugototiva, da je res ( :xx!: xrolleyesx x:Ix) njen avto za 2 milimetra sirsi. x:Dx x:o)x

p.s. Coccinelle - kaj pa je 88? :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Saj ravno govorim, Mateja - tudi JE - 16 in manj sodi v drobno konstitucijo.

Picasso

x:Dx itak, da sem si šla zmerit... 16 cm  :eek:  xcivx ... skor za v pravljico o Janku in Metki... lepo zalita ... hecno, meni se je namreč vedno zdelo, da imam drobno zapestje  :8):

ne sekiraj se. to je odvisno od velikosti. če si bolj velika punca je zapestje ravno ta pravo. x;)x

Hmmm, jaz sem tudi izmerila dlan (samo nisem vedela tocno, kaj 'se meri' xDDx) - 18 cm - leva dlan - od sredinca do prve gube na zapestju.

*... izmerila se tole - sredinec: 8 cm. x:o)x xDDx x;)x

Picasso

Imam nizko čelo, velik nos in močno poudarjeno spodnjo čeljust iz katere navzgor štrlita dva ogromna zoba. Poleg tega sem brez leve noge, desne pa ne nosim, ker je nimam. :wOOt: :wOOt: :wOOt:

http://tadej-pretner.com

Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob!

• 3 weeks later...
Ogromno lepotnih pikic imam, pri obeh kotičkih očes in na licih, da o rokah in ramenih ne govorim, celo na riti jih imam. Moja posebnost, na katero sem ponosna, pa je lepotna pikica točno nad popkom.Tako ne rabim piercinga.
jaja jest pa na nosu
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Samo lepotne pikice, lustnega videza, eroticnega, nad popkom itd. - ni ravno nesimetrija....

A krivih nog nima nihce? x:o)x

Na X recimo ali na O? x:px x:Dx x;)x :vragec:

Jaz jih imam malo na X...

Picasso

x:Dx x:Dx x:Dx

...meni je pa to ponavadi všeč, če ma kak človek kako tako napakico, se mi zdi, da ga naredi fuul simpatičnega ....vedno so mi je bila všeč taka " posebna lepota" , ne pa kake "barbike in keni"....

... jaz sem imela ,ko sem bila še mlajša ful komplekse zaradi mojega nosa, kao da je prevelik pa tako, pa sem ugotovila, da to sploh ni res in da je prav simpatičen.... x:Ix x:Ix xsrcx

Če hočeš biti srečen....BODI!

Itak imamo vsi nekaj nesimetričnega na sebi, samo eni tako, da nihče ne opazi, pri drugih pa takoj opaziš. Vesela sem, da imam normalen nos, drugače bi bila totalno zakompleksana. In noge na x ali o bi bile še večja tragedija.

oh ja, karkoli ogromnega ni glih fajn met, same kake napakice, so pa vseeno dostikrat prav simpatične....zaradi takih stavri bit zakompleksan in si mislit da je tragedija, je pa totalna neumnost...je fajn če prideš enkrat do spoznanja, da so take zadeve dost nepomembne....

Če hočeš biti srečen....BODI!

. Vesela sem, da imam normalen nos, drugače bi bila totalno zakompleksana. In noge na x ali o bi bile še večja tragedija.

jaz pa sem vesela da imam take oči kot jih imam... inhmm... kaj še.... da sem še kar simetrična in skladna tako da je še vse popravljivo.. s telovadbo npr... itd....

in da imam kar precej las in moram samo skrbeti zanje in počakati da mi zrastejo dooolgi ..... za piko na i x:Dx

x:)x

x:o)x x:Dx

Sicer pa je meni vsec folk z velikimi nosovi. Ali posebnimi... Sploh mi je vsec, ce je nekoliko nesimetrije, totalna skladnost mi je lahko celo dolgocasna, nic ven ne tolce, na nic se ne obesi oko, ni 'opozorilca' potem navadno....

Picasso

No ja, če so komu všeč posebni nosovi, potem vam podarjam sliko mojega, iz posebnega, ponedeljkovega zornega kota x:Dx :vragec:
Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost.

...zaradi takih stavri bit zakompleksan in si mislit da je tragedija, je pa totalna neumnost...je fajn če prideš enkrat do spoznanja, da so take zadeve dost nepomembne....
:8): :palec: komplexnost treba znat rešit osebno

HAHA,Piko, a ti odtržem nos x:Dx

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

To ne velja, Piko - od spodaj iz take blizine je vsak nos potem velik. x:o)x

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...