Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Ja - 16 oz. manj sodi v 'drobno' telesno konstitucijo...... neke tabele... (*pa sem si zapomnila, ker me je presenetilo, ker sicer imam se kar velike roke... dlani)... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 pismu ej hm kje pa to človek meri ? hm hm dokler dosežem vse akorde .... my hands are as big as they should be mam pa zadnje čase nesimetrično postrižene nohte.... na desni roki rahlo daljši pa tako zanimivo znucani od spredaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Šla še jaz zmerit zapestje (ker vem, da imam tudi drobna) - 15,5 cm ... pa me je drugače kar nekaj skupaj (181/88) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 To je to moje merjenje - sem pa vedela, da bom morda se koga 'spodbudila' s tem... To imava s frendico, ki 'tekmujeva' - kateri avto je recimo sirsi ali daljsi in se znava 'skregat' (se hecava, a prav not padeva), in greva iskat navodila (yeah, jaz jih zdaj imam ) - in ugototiva, da je res ( :xx!: ) njen avto za 2 milimetra sirsi. p.s. Coccinelle - kaj pa je 88? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 itak, da sem si šla zmerit... 16 cm ... skor za v pravljico o Janku in Metki... lepo zalita ... hecno, meni se je namreč vedno zdelo, da imam drobno zapestje Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Saj ravno govorim, Mateja - tudi JE - 16 in manj sodi v drobno konstitucijo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 itak, da sem si šla zmerit... 16 cm ... skor za v pravljico o Janku in Metki... lepo zalita ... hecno, meni se je namreč vedno zdelo, da imam drobno zapestje ne sekiraj se. to je odvisno od velikosti. če si bolj velika punca je zapestje ravno ta pravo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 2mm? Zanimivo, tale merjenja...sem 'za štos' zmerila še dlan (levo)... zavidljivih 20 cm; od tega sredinec (najdaljši) 9 cm... skoraj v mm natančno Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Hmmm, jaz sem tudi izmerila dlan (samo nisem vedela tocno, kaj 'se meri' ) - 18 cm - leva dlan - od sredinca do prve gube na zapestju.*... izmerila se tole - sredinec: 8 cm. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 Imam nizko čelo, velik nos in močno poudarjeno spodnjo čeljust iz katere navzgor štrlita dva ogromna zoba. Poleg tega sem brez leve noge, desne pa ne nosim, ker je nimam. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 o groza. še dobro da se ne poznava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. maj 2004 Prijavi Deli 30. maj 2004 o groza. še dobro da se ne poznava. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 20. junij 2004 Prijavi Deli 20. junij 2004 Ogromno lepotnih pikic imam, pri obeh kotičkih očes in na licih, da o rokah in ramenih ne govorim, celo na riti jih imam. Moja posebnost, na katero sem ponosna, pa je lepotna pikica točno nad popkom.Tako ne rabim piercinga. jaja jest pa na nosu Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Samo lepotne pikice, lustnega videza, eroticnega, nad popkom itd. - ni ravno nesimetrija....A krivih nog nima nihce? Na X recimo ali na O? Jaz jih imam malo na X... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Marsa, nog sicer nimam na X ali na O, imam pa prsi zadnje čase na U Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...... cakaj, da pomislim, na kaj jih imam jaz... na w morda? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...meni je pa to ponavadi všeč, če ma kak človek kako tako napakico, se mi zdi, da ga naredi fuul simpatičnega ....vedno so mi je bila všeč taka " posebna lepota" , ne pa kake "barbike in keni".... ... jaz sem imela ,ko sem bila še mlajša ful komplekse zaradi mojega nosa, kao da je prevelik pa tako, pa sem ugotovila, da to sploh ni res in da je prav simpatičen.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Itak imamo vsi nekaj nesimetričnega na sebi, samo eni tako, da nihče ne opazi, pri drugih pa takoj opaziš. Vesela sem, da imam normalen nos, drugače bi bila totalno zakompleksana. In noge na x ali o bi bile še večja tragedija.oh ja, karkoli ogromnega ni glih fajn met, same kake napakice, so pa vseeno dostikrat prav simpatične....zaradi takih stavri bit zakompleksan in si mislit da je tragedija, je pa totalna neumnost...je fajn če prideš enkrat do spoznanja, da so take zadeve dost nepomembne.... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 . Vesela sem, da imam normalen nos, drugače bi bila totalno zakompleksana. In noge na x ali o bi bile še večja tragedija.jaz pa sem vesela da imam take oči kot jih imam... inhmm... kaj še.... da sem še kar simetrična in skladna tako da je še vse popravljivo.. s telovadbo npr... itd....in da imam kar precej las in moram samo skrbeti zanje in počakati da mi zrastejo dooolgi ..... za piko na i Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ... w ... ... saj... jaz pa takole ... UU... ... simetrija totalna Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 Sicer pa je meni vsec folk z velikimi nosovi. Ali posebnimi... Sploh mi je vsec, ce je nekoliko nesimetrije, totalna skladnost mi je lahko celo dolgocasna, nic ven ne tolce, na nic se ne obesi oko, ni 'opozorilca' potem navadno.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 No ja, če so komu všeč posebni nosovi, potem vam podarjam sliko mojega, iz posebnega, ponedeljkovega zornega kota Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 ...zaradi takih stavri bit zakompleksan in si mislit da je tragedija, je pa totalna neumnost...je fajn če prideš enkrat do spoznanja, da so take zadeve dost nepomembne.... komplexnost treba znat rešit osebno HAHA,Piko, a ti odtržem nos Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. junij 2004 Prijavi Deli 21. junij 2004 To ne velja, Piko - od spodaj iz take blizine je vsak nos potem velik. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.