Skoči na vsebino

Drugačna simetrjia

pokowc

Recommended Posts

dobila si velik nos zdej pa tiho :D ja ampak maš prav preveč simetrije je pravzaprav dolgčas... :D kot bi gledu prazen list... vse je tam kjer pričakuješ :( nič za raziskat...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 91
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Enkrat sem na avtobusu prav takole dozivela, da sem se zavedela in tak preblisk dobila (in napisala misel o lepoti, bilo je enega 16. otkobra, ne spomnim se pa, katerega leta)...

namrec, gor sta prisli dve bejbi - ena mi je takoj padla v oci, druge sploh nisem opazila, ta prva je bila res lepotica, prav z veseljem si jo pogledal... A to je vse skupaj trajalo morebiti kaksnih par sekund, toliko da sem ocitno 'preskenirala' tole, potem pa me je kar presenetilo, ker se mi sploh ni zdela vec cedna, v momentu me ni zanimala vec, pac pa sem sele tedaj opazila ono drugo in videla, da je pravzaprav veliko bolj cedna, vendar na drugacen nacin; njo sem -skrivoma seveda- opazovala dlje in se sploh 'nisem navelicala'...

Ce bi v nekem smislu 'izbirala' obraze, bi ono prvo takoj 'odvrgla', to drugo pa bi dala v ozji izbor...

No in mi je dalo prav misliti...

Pa sem se potem spomnila tele misli - lepota je skladnost s samim sabo.

V bistvu je bila tista, ki je bila na prvi pogled manj skladna, bolj skladna - s sabo... nekaj je 'obetala', nekaj si 'prebral' na njej...

Ona prva pa ti je z eno sliko ze vse povedala; dolgcas. x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

..pa je lepotna pikica točno nad popkom. Tako ne rabim piercinga.
zdej sm pogledau, jest pa pod popkom ,ene~3cm ,sam men se pa ne zdi neč posebnega
.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Enkrat sem na avtobusu prav takole dozivela, da sem se zavedela in tak preblisk dobila (in napisala misel o lepoti, bilo je enega 16. otkobra, ne spomnim se pa, katerega leta)...

namrec, gor sta prisli dve bejbi - ena mi je takoj padla v oci, druge sploh nisem opazila, ta prva je bila res lepotica, prav z veseljem si jo pogledal... A to je vse skupaj trajalo morebiti kaksnih par sekund, toliko da sem ocitno 'preskenirala' tole, potem pa me je kar presenetilo, ker se mi sploh ni zdela vec cedna, v momentu me ni zanimala vec, pac pa sem sele tedaj opazila ono drugo in videla, da je pravzaprav veliko bolj cedna, vendar na drugacen nacin; njo sem -skrivoma seveda- opazovala dlje in se sploh 'nisem navelicala'...

Ce bi v nekem smislu 'izbirala' obraze, bi ono prvo takoj 'odvrgla', to drugo pa bi dala v ozji izbor...

No in mi je dalo prav misliti...

Pa sem se potem spomnila tele misli - lepota je skladnost s samim sabo.

V bistvu je bila tista, ki je bila na prvi pogled manj skladna, bolj skladna - s sabo... nekaj je 'obetala', nekaj si 'prebral' na njej...

Ona prva pa ti je z eno sliko ze vse povedala; dolgcas.  x;)x

:palec: Marsa, tole pa res drži!

Sem tudi sama pri opazovanju obrazov bila začudena, kako nekatere punce enostavno niso "lepe", pa so imele popoln nosek, polne ustnice, lepe oči......ničesar jim nisi mogel očitati, ampak vse skupaj, kot celota, je bilo pa sila dolgočasno, nekako pusto, nobene izraznosti. Sama si to razlagam s "problemom" osebnosti, kar je v bistvu tudi tvoja razlaga, en obraz se pokaže v sekundi, drugega pa moraš odkrivati.......................in se pri tem ne naveličaš x;)x

Pri tem pa zagovarjam držo, da je telo forma, ki jo oblikuje vsebina (osebnost).

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

Ja, tudi jaz tako gledam - 'da je telo forma, ki jo oblikuje vsebina (osebnost).'. :palec: :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

• 2 weeks later...

Pismu, jaz sem tudi čisto neskladna, zapestje 14.5 cm, pa vsaj 30cm dolg jezik x:Dx .

Sem prebirala tele vaše komentarje in razmišljala o sebi, hm, da sploh praktično nič ne vem. Nikoli se nisem na tak način opazovala :8): . Sem takšna kot sem, nikoli mi ni bilo žal, da nimam česa drugače oblikovanega x:Ix , popravki bi bili definitivno možni, samo nekako sem se kmalu sprejela takšno kot sem.

Sicer pa hm, jaz nisem bila narejena iz ljubezni, sem bila narejena po nesreči x:Dx x:Dx x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

• 1 year later...
Itak imamo vsi nekaj nesimetričnega na sebi, samo eni tako, da nihče ne opazi, pri drugih pa takoj opaziš. Vesela sem, da imam normalen nos, drugače bi bila totalno zakompleksana. In noge na x ali o bi bile še večja tragedija.

hehe macona glej kaj sem nasla... :)

pa z grozo ugotavljam, da se sushim... ko sem to pisala, sem imela (ocitno, ce sem tko napisala) zapestje 15.2, zdaj pa mam 15 al clo manj!!!

Picasso

ah kaj se sekirate x:o)x skoraj ni človeka na svetu, ki bi bil popolnoma simetričen x:o)x vedno so odstopanja... js pri sebi vidim recimo, levo roko okol bicesa imam obseg za pol centimetra večjo od desne(seveda se to na oko ne vidi x:Dx ) potem mam levo prsno tud mičken večjo od desne oz. bolj izrazito, potem imam desno hrbtno mišico bolj izrazito od leve, to je čist stvar genetike in to so stvari na oko skoraj ne vidne... mam pa tud nos mal kriv v levo pa še zej nevem al je to od poškodbe al od rojstva, ker se niti nikol nism poglobil v to pred poškodbo x:Dx hmmm kaj še?? ma ja... who gives a shit x:o)x
honor and respect

jaz mam pa zlo rada vse raznorazne meritve... tko kot tud teste pa tak...

tko, pa tud zarad stevilk morda...

mi je kar v veselje, da recimo ocenim: razdalje, velikosti, tezhe, vishine... kolicine... in podobno...

tko da me vedno zanimajo se cifre zraven....

imam blazen obcutek za mere (ne pa tud za merO) x:px x;)x

Picasso

hm... saj sem napisala nkeje v kaki od 'telovadb', 'sportov'...

boke pa joske prakticno idealne x:o)x x;)x x:px (tam okol 90, 91 al neky tacga), pas pa tud slucajno ne... x:Ix (tam okol 70).

boby, nom nc rekla, razen da mam blazno majhna usta. :)

ce si to mislil. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...