orgonsi 10. oktober 2006 Prijavi Deli 10. oktober 2006 Ima kdo dolgotrajne izkušnje z uporabo ZAPPERJa, za pobijanje inter in intraceličnih parazitov? sam ga trenutno bolj previdno testiram Moja domača stran Citiraj lep pozdrav,Boštjanwww.orgon.si orgon.si na: Facebook | Youtube | Flickr | Google Reader | Twitter | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 zanimivo, a pa zadeve preizkuseno tudi delujejo? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 Kaj je zapper?V osnovni verziji je Zapper generator impulzov, s frekvenco 15 Hz. Pri tem je zelo pomembno, da je napetost impulza, ki mora biti med 5-10V pozitivna, zaradi česar se največkrat kot vir energije uporabi 9 V baterijo. Tole sem snel s tvoje spletne strani.In kaj bi bil vir energije, če bi hotel imeti negativno napetost? Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ja bemu aleluja, ker še ni uzakonjen pol ne dela še čudn da prostitucija laufa, pa tui še ni uzakonjena Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ja še čudn da prostitucija laufa, pa tui še ni uzakonjena Laufa na plus, torej je negativna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 11. oktober 2006 Prijavi Deli 11. oktober 2006 ja bemu aleluja, ker še ni uzakonjen pol ne dela še čudn da prostitucija laufa, pa tui še ni uzakonjena Nj me takoj hudič vzame, če vem, kwa b' ti s temle rada povedala. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 to da zapper dela in če še ni v pravilnikih in zakonih , še ni rečen, da ni koristno uporabn dr. Clarkovo je sjebal farmacevtski lobi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 to da zapper dela in če še ni v pravilnikih in zakonih , še ni rečen, da ni koristno uporabn dr. Clarkovo je sjebal farmacevtski lobi Sem kje rekel, da ne dela? Smešen mi je le insert, ki sem ga izpostavil. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 to da zapper dela dr. Clarkovo je sjebal farmacevtski lobi Vidiš, kaj vse dela sol Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Sem kje rekel, da ne dela? Smešen mi je le insert, ki sem ga izpostavil. sorči ....nekaj sem bla na antle , ko sem tistle pisala..... v glavnem ne maram da kdo piše kaj čez zapper , ker je res fajn sam eno pomanjkljivost ma, skoz ga morš šlatat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 zmeri ZA PER.... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
orgonsi 26. oktober 2006 Avtor Prijavi Deli 26. oktober 2006 Dela,sam sem ga in ga trenutno spet uporabljam med virozo. Viruse Pobije jih skoraj v nulo, tako, da te viroza ne podre v posteljo. nekaj o "testu" na meni samem je na mojih straneh, Citiraj lep pozdrav,Boštjanwww.orgon.si orgon.si na: Facebook | Youtube | Flickr | Google Reader | Twitter | Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 7. november 2006 Prijavi Deli 7. november 2006 js sm ga mel pred ene 10 leti, sam k sm dobr prebrau navodila, sm use skup stran vrgu. če nekej pobija, pobija use. kuko pa un štrom ve, kwa ti ne paše, pa kwa rabš? sm se uprašu. k da bi te zob bolu, pol pa use vn. edn je bil taprau. me pa veseli, če komu koristi. bom spremlou temo, če boste še kej pisal... pa pozdrau usem. janko Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.