strelka02 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pšenica durum.Zrna zmelejo, da dobijo zdrob potem pa uporabijo za izdelavo testenin..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 31. oktober 2006 Prijavi Deli 31. oktober 2006 Pšenica durum.Zrna zmelejo, da dobijo zdrob potem pa uporabijo za izdelavo testenin..... To že, ampak jih zmeljejo z otrobi vred, ali oluščena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Vidla še nisem špagete iz polnozrnate moke...... Lahko pa da so ...ne vem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Vidla še nisem špagete iz polnozrnate moke...... Lahko pa da so ...ne vem Jaz tudi ne, pa tudi slanih ne. Če bi bilo kaj res na tej polnozrnati moki, bi bili vsi Italijani bolni, pa niso. Najboljši kruh je neslan in iz bele moke, pečen 1,5 ure na 200°C. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Aja ...no jaz mislim drugače Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 Aja ...no jaz mislim drugače Aja, ti misliš, jaz pa vem Si si sploh kdaj že spekla tak kruh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. november 2006 Prijavi Deli 1. november 2006 No samo da je bilo kaj učinka, da je kdo prebral... Hvala za pohvalo, dober dene kadarkoli zasledim kak tvoj post, strelka02, ga vedno preberem.ker so vedno zanimivi in poučni tak da Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Alan_New 17. februar 2007 Prijavi Deli 17. februar 2007 A kdo ve, kaj je zaklejena moka? Citiraj Possible—but highly unlikely. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.