Skoči na vsebino

"polbela moka"


Recommended Posts

Guest sstane
Pšenica durum.

Zrna zmelejo, da dobijo zdrob potem pa uporabijo za izdelavo testenin.....

x:)x

To že, ampak jih zmeljejo z otrobi vred, ali oluščena.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest sstane
Vidla še nisem špagete iz polnozrnate moke...... x:)x

 

Lahko pa da so ...ne vem x:)x

Jaz tudi ne, pa tudi slanih ne. Če bi bilo kaj res na tej polnozrnati moki, bi bili vsi Italijani bolni, pa niso. Najboljši kruh je neslan in iz bele moke, pečen 1,5 ure na 200°C.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

No samo da je bilo kaj učinka, da je kdo prebral... x:)x

 

Hvala za pohvalo, dober dene x:Dx

x:)x kadarkoli zasledim kak tvoj post, strelka02, ga vedno preberem.

ker so vedno zanimivi in poučni x^x

tak da :palec: x:)x

... svet pripada tistim,

ki verjamejo v svoje sanje ...

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 3 months later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...


  • Včlani se

    Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

  • Zadnji obiskovalci

    • Noben član si ne ogleduje te strani.
×
×
  • Objavi novo...