maticml 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Zakaj ko si z palčkami čistim ušesa začnem čutiti tak prijeten pritisk, srbenje v grlu ter ušesih in parkrat zakašljam? Citiraj Sem takšen, ker sem živ. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 12. oktober 2006 Prijavi Deli 12. oktober 2006 Zakaj ko si z palčkami čistim ušesa začnem čutiti tak prijeten pritisk, srbenje v grlu ter ušesih in parkrat zakašljam? a pride ti tut?... zlomk...tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
poppy-- 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 maticml, isto se dogaja meni in mojemu bratu. Le da meni ni niti mal prijetno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 16. oktober 2006 Prijavi Deli 16. oktober 2006 to je normalno, Matic, ni potrebno biti tok temeljit, saj usesno maslo sciti uho.pucaj si jih pa le redno, sam ne s tako ihto. skratka, nic taksnega ni to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
manara 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Hm, pa je kdo mogoče probal un sprej za pucat ušesa, ku ga reklamirajo? Se splača kupit, pomaga?! Ker meni se zdi da s palčkami pa samo še bolj potisneš uno maslo... in spiranje uha pa ni niti najmanj prijetna stvar... pa me zanima kašna druga možnost če obstaja? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 17. oktober 2006 Prijavi Deli 17. oktober 2006 Evstahijeva cev povezuje uho in grlo.Pojma nima zakaj se prenaša dražljaj, ampak je to najverjetnejša pot Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Dobro vprasanje tudi meni! Tudi mene zanima!? Tudi meni je dobr obcutek. Tko je, kot da se poveze zemlja in nebo nekak...in tako odpre grleni in srcni nivo. Zakaj ko si z palčkami čistim ušesa začnem čutiti tak prijeten pritisk, srbenje v grlu ter ušesih in parkrat zakašljam? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 18. oktober 2006 Prijavi Deli 18. oktober 2006 Free, dober filing ti je to? meni pa nekaj najbolj nadležnega in komaj čakam, da je mimo. ja, bo treba začet bolj nežno pucat ali pa kvalitetnejše palčke nabaviti.se mi zdi, da bolj si pucaš, pogosteje pucaš, hitreje se ti dela tole maslo. in še tako nadležno srbi, da moraš vzeti palčko in začeti čohati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freia 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Uf, kaj se tu vse najde Odgovor je pa tak: sluhovod oživčuje živec, ki je "odgovoren" tudi za refleks kašlja. Z bezanjem po sluhovodu ta živec fejst razdražiš in začne "prebijat" tudi na druga območja svojega delovanja.Ena podobna fora je, zakaj ob hudem kašlju začutimo siljenje na bruhanje ali celo bruhamo - centra za oboje ležita zelo blizu in ob pretirani aktivnosti enega začne prebijat na drugega. Štrom, kaj moreš. Pa še en nasvet: ne si bezat s palčkami v uho - s tem si zabijaš ušesno maslo ob bobnič, naredi se hudo trd čep, ki ga je potem treba izpirat. Ušesa se čisti samo z vogalom brisače - to povsem zadostuje, da ti iz ušes ne gleda "repa". Citiraj Življenje se ne meri po številu vdihov, pač pa po trenutkih, ki ti dih vzamejo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 29. november 2006 Prijavi Deli 29. november 2006 Uf, kaj se tu vse najde Odgovor je pa tak: sluhovod oživčuje živec, ki je "odgovoren" tudi za refleks kašlja. Z bezanjem po sluhovodu ta živec fejst razdražiš in začne "prebijat" tudi na druga območja svojega delovanja.Ena podobna fora je, zakaj ob hudem kašlju začutimo siljenje na bruhanje ali celo bruhamo - centra za oboje ležita zelo blizu in ob pretirani aktivnosti enega začne prebijat na drugega. Štrom, kaj moreš. Pa še en nasvet: ne si bezat s palčkami v uho - s tem si zabijaš ušesno maslo ob bobnič, naredi se hudo trd čep, ki ga je potem treba izpirat. Ušesa se čisti samo z vogalom brisače - to povsem zadostuje, da ti iz ušes ne gleda "repa". Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.