borism 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ja Mick tam je eeeeeee namesto iiii.....pa zdrži čez dan ......pa nobenega ne prižigaj x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Včeraj verjamem ...Kaj pa danes (btw. kaj si to zmogel včeraj...ko so vsi drugi padli? ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Mick, ti bo saj po nečem ostal v spominu Martin Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sanjalica 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Sanjalica.......danes ......še vedno stoji.....ups ....stojim....zmorem Mick - če ti danes še zmeraj stoji ups... če danes še zmeraj stojiš potem včeraj nisi bil 100 % aktiven, zato se ne pritožuj tako na veliko... Zmoreš več , sem preperičana (no, dobila tak vtis po tvojih mickenih hmchkajochih postih) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 http://www.tigr.org/images/tiger.gif Tazgale, mal podivjanga ? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 najlažje se znebiš mačka je da sploh ne piješ Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anaconda 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Po toči zvoniti je....................................grozno :xx!: :xx!: a sedaj te je pa že menda minil. al si ga cel vikend pil Citiraj ANGELI LETIJO ZATO KER SE NE JEMLJEJO RESNO Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Saj ti imas itak tigra, Mick... Nic hudega... Saj sem hotela pustit, pa mi je bilo skoda koristnih nasvetov, ki smo jih nekateri ze niznili tu, pa sem kar zdruzila in nic kaj dosti komplicirala. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 Ne piješ pa je... hehe, nikol mel mačka.... če pa že piješ pa (kdo vam nasvete tala da vas ni sram) pa pij vmes dosti vode.. recimo gorenjsko vino.. (tisto iz gorenjskih vicev) pa take zadeve.... alkohol ful dehidrira to je glavni problem... zato mal soli pa mal vode, pol pa se ulivejte kolkr vam dusca prenese... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 i i i ii i i i i i i i i i i......jst pa glih taaaaako lepo muco dobuuuuuu..... 666 -ou.....tralala.........................................................................................................si vrta po nosu Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 10. november 2003 Prijavi Deli 10. november 2003 ja bi mela tud jaz sedajle ob sebi enega mucka če bom pa tko srkala tale vinček, ga bom pa jutri zagotovo imela Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 muc, muc, auč glava Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Otožna, kaj ti kličeš mucka Tudi tule pozdrav, mogoče bi odprla novo temo, pa mislim, da le ni tako hudo, držim pesti zate, da ti bo boljše čez dan....lep dan Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 mucka iščem pa ga ni je le glavobol muc muc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Pa saj sem se jaz odzval, res pa je da nisem tigrast x!x Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Baje da je treba kužka pripeljat, pa večina muckov zbeži . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
otožna 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Ne morem verjet! :xx!: 3 strani teme, pa same brezveznarije! Na drugi strani je zadnji post, ki obravnava macka oz. daje kaksen nasvet, 2. post (!!) - Tinin.Potem bomo pa enkrat sami iskali kaj, pa bomo morali prebrati 50 odgovorov, preden bomo v kaksnem postu zasledili kaksno 'sol', Mg ipd. Saj je fino mal se hecat, samo dajmo se podat kaj, ce ze komentiramo!Takih tem nihce ne bere, se manj notri potem kaj posta - in kaj sledi?Odpiranje nove teme - Macek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Tako kot je rekla Marsa...Alka Seltzer...Pa B kompleks..in obvezno magnezij... Eno malo pivo...pa res sam eno...in dobra juhica...saj Štajerci obvladamo...kislo juhico...dodati mal več soli...po juhici...pa sprehod...in postelja... Ja, lahko je biti pameten...danes...me zanima, kakšna bom jutri... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 kuko kakshna.... heheshe en dan starejsha....pa she mal bl zgrbanchenahehe..................................... 666 zlobijeu....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mushi 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Kok ga odpraviš? Tak da si tigra nakoplješ! ahahahaaha .... Citiraj Mushi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pokowc 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 ..popi donat, pa te kuj rukne nekam in the best way Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 uprašajte nordico! omna ma izkušnje! najprej pol pa heh heh no sej kadi pa ne! pa pije tud samo doma! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 Zaenkrat mi ga še ni bilo potrebno odpravljat,ker ga še nisem imela! Če pa bom imela težave, bom vedela,kaj uporabiti! seveda, nord boš vprašala hecala sem se: nord ma rada kakšno penino al pa pivo in rumkokos pa nič več sej ni pijanka :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
daisy 11. november 2003 Prijavi Deli 11. november 2003 No, pa za spremembo en resen nasvet, morda bo komu pomagalo....Zvečer malo lumpanja... pozno spat (oz. se vozit v vrtiljak)... :xx!: Maček je sicer ponavadi bil maček in ne tiger, ampak zjutraj je bilo treba zgodaj vstat in biti FIT.... Vedno so mi pomagale tibetanske vaje !! Ne ravno 21x.... recimo 5x, 9x..... Požene ti krvotok, da te neha boleti glava, uravnovesi ti energijo in si bistveno v boljšem stanju. Potem pa pod ne prevroč tuš.... Poizkusite! Citiraj Naj nam bo dan pogum, da spremenimo, kar lahko spremenimo.Naj nam bo dana moč, da sprejmemo, kar ne moremo spremeniti.Naj nam bo dan razum, da ločimo med enim in drugim. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.