Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Kok je 1oo kalorij alkota? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 V enem litru tvojega cvička cca 300, torej tri ščepce Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Aha, thanx, , a torej teran pa je najbrz bolj kaloricen al pa refosk?Kok pa pol tam? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Malo več, za več, kot pol epruvetke pa ni močno nobeno vino, razen desertnih. Je pa 100gr vodke enako kot pol litra močnega vina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Thanx, v bistvu cist verjamem, ker se mi je kar zdelo, saj tudi kaksna taka zadeva proti macku ima ziher tud kaj tacga zraven...Saj zeljnica je tud slana, konc koncev, in to precej. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Seveda, pa tudi slane ribice, kaviar, siri.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Ja in sploh, ce sem bila zelo svoh recimo, ko sva selila (skoraj vedno) pozimi, sem prav redno v kaksnih obdobjih si kupovala inchune. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 No, vidiš Hudič je le v tem, da je danes vse to konzervirano s petkrat prejodirano soljo :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Glih to sem hotla dodat pri zeljnici, da sicer kul, samo kako utupit v glavo folku, da bodo uporabljali zdravo sol, sploh ce gre za kilazhe tega... :||||| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Nemogoče, zato sem se lotil vlade, da spremeni normativ za jodiranje iz 15 na 3mg/kg.Bolezni bo polovico manj in ljudje sploh vedeli ne bodo, zakaj ne zbolijo, tako, kot sedaj ne vedo, zakaj zbolijo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 No to pa bi bil dosezek. saj ti bo ratalo, jaz mislim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Ej, za tole pa jaz tudi navijam Do takrat si moram pa očitno ssol ubosti... sam me skrbi, da bom pol zgubila preveč pik pri onem tekmovanju za pujsa meseca Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 [Do takrat si moram pa očitno ssol ubosti... sam me skrbi, da bom pol zgubila preveč pik pri onem tekmovanju za pujsa meseca Ne daj se Ines! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 28. december 2004 Prijavi Deli 28. december 2004 Ok, najprej tam zmagat, ssol pa po novem letu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Ok, zakljucki za novo leto: pijem belo vino pa redbull vodko, pa se vitamin C si morm nabavt. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 Blody Mary ti je najbolš zdraviu prot mačku! Vrže te sto procent,al na noge,al pa vsebino želodca vn rukneš! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
strelka02 30. december 2004 Prijavi Deli 30. december 2004 dobra stvar proti mačku --črna kava (prava kava) ...ampak ne sladka ampak slana...Fuj zelo zanič..rezultat pa dober. Pozdravček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Bljek, zamimivo da kava s soljo in z limono takole deluje....Hvala Strelka! xxx, saj je coccinelle podala ze bloody mary, se mi zdi... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 31. december 2004 Prijavi Deli 31. december 2004 Ja to je kao rimska kava V glvnem, vcer smo ga mal pil. Pa sm pila sam belga, k ponavad pijem rdecga. Pa sm po poti, ko sm sla domov, sm kupla paklc pistacije pa en sprint, izotonicno pijaco. To sm pojedla pa spila pa doma se eno limonado, pa sm dons ko nova. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GoldFlyer 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Zdravo. Zadnjič sem našla stran, z tabletami, ki odženejo mačka. Naj bi te tablete res delovale! Tu je link! To ni reklama, tako da upam da ne boste zbrisali! www.brezmacka.si Nova zadevca in se mi zdi kar zanimiva stvar...je kdo že sprobal? LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 21. januar 2010 Prijavi Deli 21. januar 2010 Zdravo. Zadnjič sem našla stran, z tabletami, ki odženejo mačka. Naj bi te tablete res delovale! Tu je link! To ni reklama, tako da upam da ne boste zbrisali! www.brezmacka.si Nova zadevca in se mi zdi kar zanimiva stvar...je kdo že sprobal? LP men najbl pomaga, če na mačka mislim že zvečer in namest kište pira ruknem kej druzga... , ki pa ne sme bit đin tonik. ampak to sem jest enkrat tak, enkrat tak Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
GoldFlyer 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 No to lihk niso kemikalije...si videla kakšne so sestavine? Sem pa prebrala da tablete vitamina C niso ok. LP Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Najprej je treba vedet zakaj nastane maček- DEHIDRACIJA MOŽGANOV, majhno vlogo pa igra tudi pomanjkanje elektrolitov. Pomembno vlogo pa igra tudi kaj se pije pred tem. Žgane pijače z umetnimi barvami (whiskey,...) ali pir. V vsakem primeru je pa drug dan želodec razdražen in ga ni dobro obremenjevat še s kakšnimi tabletami razen tistih ki znižujejo želodčno kislino. Tablete C vitamin so pa aksorbinska kislina in je čist odvisen od razdraženosti želodca, nima pa to nobenga vpliva na mačka. Drugače je pa bolje preventiva kot kurativa. Ob vsakem kozarčku alkota, še kozarček vode. Al pa drug dan v jutranjih urah al pa ponoč spiješ pol litra vode usput ko greš na WC. Saj zjutraj ko se zbudiš še nisi trezen in maček še ne pride do izraza. Se pač prisiliš popit liter, dva tekočine- brez sladkorja??? in zadeva rešena. Mucek sploh ne bo prišel do izraza in bo spaval dalje. Drugič se pa prej malo poučit o prvi pomoči, pa nato žurka, pijačka, ganđa,.... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Vsak človek je dovolj močen da razume svoje vzpone in padce. In ne rabi spit nič vode niti meditirat, nit c vitamina, Če greš v ekstrem pač prideš ven v drug ekstrem. In če se hočeš ekstrema znebit.... globoko dihaj, počasi in ritmično. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Vsak človek je dovolj močen da razume svoje vzpone in padce. In ne rabi spit nič vode niti meditirat, nit c vitamina, Če greš v ekstrem pač prideš ven v drug ekstrem. In če se hočeš ekstrema znebit.... globoko dihaj, počasi in ritmično. bla bla...močnemu človeku ni treba pit, da razume vzpone in padce... čist pa možn, da mi spet kej ni jasno Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.