Skoči na vsebino

Maček

Kljuka

Recommended Posts

• Komentarji 153
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Guest sstane

Malo več, za več, kot pol epruvetke pa ni močno nobeno vino, razen desertnih. x;)x

Je pa 100gr vodke enako kot pol litra močnega vina x^x x:Dx

Deli na socialnih omrežjih

Thanx, v bistvu cist verjamem, ker se mi je kar zdelo, saj tudi kaksna taka zadeva proti macku ima ziher tud kaj tacga zraven...

Saj zeljnica je tud slana, konc koncev, in to precej.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Ja in sploh, ce sem bila zelo svoh recimo, ko sva selila (skoraj vedno) pozimi, sem prav redno v kaksnih obdobjih si kupovala inchune. x:)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Glih to sem hotla dodat pri zeljnici, da sicer kul, samo kako utupit v glavo folku, da bodo uporabljali zdravo sol, sploh ce gre za kilazhe tega... :|||||

Picasso

Guest sstane

Nemogoče, zato sem se lotil vlade, da spremeni normativ za jodiranje iz 15 na 3mg/kg.

Bolezni bo polovico manj in ljudje sploh vedeli ne bodo, zakaj ne zbolijo, tako, kot sedaj ne vedo, zakaj zbolijo x^x

[Do takrat si moram pa očitno ssol ubosti... sam me skrbi, da bom pol zgubila preveč pik pri onem tekmovanju za pujsa meseca x:o)x

Ne daj se Ines! xcrossfingx :party:

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ok, zakljucki za novo leto: pijem belo vino pa redbull vodko, pa se vitamin C si morm nabavt. x^x

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Bljek, zamimivo da kava s soljo in z limono takole deluje....

Hvala Strelka! :palec:

xxx, saj je coccinelle podala ze bloody mary, se mi zdi... :palec:

Picasso

Ja to je kao rimska kava xnckrivx

V glvnem, vcer smo ga mal pil. Pa sm pila sam belga, k ponavad pijem rdecga. Pa sm po poti, ko sm sla domov, sm kupla paklc pistacije pa en sprint, izotonicno pijaco. To sm pojedla pa spila pa doma se eno limonado, pa sm dons ko nova. :hepko: :hepko: :onfire:

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

• 5 years later...
Zdravo.

Zadnjič sem našla stran, z tabletami, ki odženejo mačka. Naj bi te tablete res delovale!

Tu je link! To ni reklama, tako da upam da ne boste zbrisali!

www.brezmacka.si

Nova zadevca in se mi zdi kar zanimiva stvar...je kdo že sprobal?

LP

men najbl pomaga, če na mačka mislim že zvečer in namest kište pira ruknem kej druzga... x:Dx , ki pa ne sme bit đin tonik. x:o)x

ampak to sem jest x^x enkrat tak, enkrat tak x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Najprej je treba vedet zakaj nastane maček- DEHIDRACIJA MOŽGANOV, majhno vlogo pa igra tudi pomanjkanje elektrolitov. Pomembno vlogo pa igra tudi kaj se pije pred tem. Žgane pijače z umetnimi barvami (whiskey,...) ali pir. V vsakem primeru je pa drug dan želodec razdražen in ga ni dobro obremenjevat še s kakšnimi tabletami razen tistih ki znižujejo želodčno kislino. Tablete C vitamin so pa aksorbinska kislina in je čist odvisen od razdraženosti želodca, nima pa to nobenga vpliva na mačka.

Drugače je pa bolje preventiva kot kurativa. Ob vsakem kozarčku alkota, še kozarček vode. Al pa drug dan v jutranjih urah al pa ponoč spiješ pol litra vode usput ko greš na WC. Saj zjutraj ko se zbudiš še nisi trezen in maček še ne pride do izraza. Se pač prisiliš popit liter, dva tekočine- brez sladkorja??? in zadeva rešena. Mucek sploh ne bo prišel do izraza in bo spaval dalje.

Drugič se pa prej malo poučit o prvi pomoči, pa nato žurka, pijačka, ganđa,.... x:Dx

Life is like a game...play it...

http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif

Guest razlika
Vsak človek je dovolj močen da razume svoje vzpone in padce. In ne rabi spit nič vode niti meditirat, nit c vitamina, Če greš v ekstrem pač prideš ven v drug ekstrem. In če se hočeš ekstrema znebit.... globoko dihaj, počasi in ritmično. xracx

Vsak človek je dovolj močen da razume svoje vzpone in padce. In ne rabi spit nič vode niti meditirat, nit c vitamina, Če greš v ekstrem pač prideš ven v drug ekstrem. In če se hočeš ekstrema znebit.... globoko dihaj, počasi in ritmično. xracx

bla bla...

močnemu človeku ni treba pit, da razume vzpone in padce...

čist pa možn, da mi spet kej ni jasno x:)x

sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm....

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...