Guest razlika 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ok, dobila sem ključ od kleti, v tem stanovanju, kjer sem zdaj, in sem našla v tej majhni kleti, skoraj prazni, en goblen, v pozlačenem okvirju, vrtnice in eno zamegljeno vasico v ozadju... komu bi se to dal delat, če ne človeku, ki bi se preizkušal v svoji potrpežljivosti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ok, dobila sem ključ od kleti, v tem stanovanju, kjer sem zdaj, in sem našla v tej majhni kleti, skoraj prazni, en goblen, v pozlačenem okvirju, vrtnice in eno zamegljeno vasico v ozadju... komu bi se to dal delat, če ne človeku, ki bi se preizkušal v svoji potrpežljivosti? kwa pa si iskala u kleti? Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 kwa pa si iskala u kleti? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 aaaa... tkooo samo... mene tam ni. tam so mački Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 kwa pa si iskala u kleti? Zlate palce, miške, vinček,.....? Al je šla pa mal pospravljat. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Najprej je treba vedet zakaj nastane maček- DEHIDRACIJA MOŽGANOV, majhno vlogo pa igra tudi pomanjkanje elektrolitov. Pomembno vlogo pa igra tudi kaj se pije pred tem. Žgane pijače z umetnimi barvami (whiskey,...) ali pir. V vsakem primeru je pa drug dan želodec razdražen in ga ni dobro obremenjevat še s kakšnimi tabletami razen tistih ki znižujejo želodčno kislino. Tablete C vitamin so pa aksorbinska kislina in je čist odvisen od razdraženosti želodca, nima pa to nobenga vpliva na mačka. Drugače je pa bolje preventiva kot kurativa. Ob vsakem kozarčku alkota, še kozarček vode. Al pa drug dan v jutranjih urah al pa ponoč spiješ pol litra vode usput ko greš na WC. Saj zjutraj ko se zbudiš še nisi trezen in maček še ne pride do izraza. Se pač prisiliš popit liter, dva tekočine- brez sladkorja??? in zadeva rešena. Mucek sploh ne bo prišel do izraza in bo spaval dalje. Drugič se pa prej malo poučit o prvi pomoči, pa nato žurka, pijačka, ganđa,.... Ma, takve stvari treba jednostavno prespavati.Ili se možda klinom klinom izbija? A ako je baš pretjerano, ionako završiš na hitnoj, a onda drugi vode brigu o tebi.Ja se nadam da nitko nije toliko lud da ide u takve krajnosti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ok, priznam! Na smrt sem užalila svojega moža, bodočega očeta najinih otrok, in je pograbil kopja, mačete, molotovke, oklep, svoj kelih, žimnico, zajahal konja in sta se zakadila v klet... zgrizla vrata in omagala točno v kleti številka 16. Po parih dneh sem ju našla... skupaj z goblenom. Konju sem dala vode pit... bodočemu možu sem snela zlat okvir z vratu, sosedi sem razložila, da ni šlo za podgane.... skratka, ogromno dela je še pred mano..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ok, priznam! Na smrt sem užalila svojega moža, bodočega očeta najinih otrok, in je pograbil kopja, mačete, molotovke, oklep, svoj kelih, žimnico, zajahal konja in sta se zakadila v klet... zgrizla vrata in omagala točno v kleti številka 16. Po parih dneh sem ju našla... skupaj z goblenom. Konju sem dala vode pit... bodočemu možu sem snela zlat okvir z vratu, sosedi sem razložila, da ni šlo za podgane.... skratka, ogromno dela je še pred mano..... tut če ne bi priznala... to ne bi spremenil vseh naštetih dejstev Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ma, takve stvari treba jednostavno prespavati.Ili se možda klinom klinom izbija? A ako je baš pretjerano, ionako završiš na hitnoj, a onda drugi vode brigu o tebi. Pomembno je vnesti dovolj tekočine v telo in to kar Stane priča sol, da se nekak uravnovesi stanje elektrolitov. S klinim se pa ne da nonstop zbijat, razen če hočeš biti cel življenje pod vplivom alko hlapov. Prespat pa tudi ni dobro, ker ko se zbudiš in strezniš bo še huje. Tak način imam pač jaz in sploh nimam problemov z mačkom. Drugi so pa čist povoženi. Čeprav bi ga sigurno moral imet po logiki in popiti kišti pira al pa po liter vodki. Sem pa ugotovil da whiskey in druge pobarvane žgane pijače full vplivajo na slab počutje drug dan. Kaj veš kaj vse dajo not. Zato pa prisegam na kvalitetno vodko- Pusckhin, Gorbatschow, Absolut,...možgani čist cool drug dan. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Pomembno je vnesti dovolj tekočine v telo in to kar Stane priča sol, da se nekak uravnovesi stanje elektrolitov. S klinim se pa ne da nonstop zbijat, razen če hočeš biti cel življenje pod vplivom alko hlapov. Prespat pa tudi ni dobro, ker ko se zbudiš in strezniš bo še huje. Tak način imam pač jaz in sploh nimam problemov z mačkom. Drugi so pa čist povoženi. Čeprav bi ga sigurno moral imet po logiki in popiti kišti pira al pa po liter vodki. Sem pa ugotovil da whiskey in druge pobarvane žgane pijače full vplivajo na slab počutje drug dan. Kaj veš kaj vse dajo not. Zato pa prisegam na kvalitetno vodko- Pusckhin, Gorbatschow, Absolut,...možgani čist cool drug dan. pojma nimaš Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 pojma nimaš Pa tud če nimam pojma, važno da deluje. Če sem zdržal en teden Španije po cele dneve s sangrio. heinekenom in tequilo, pa samo po 2-3 ure spanja na dan s takim načinom, potem že mora bit nekaj na tem. Tisti avtomati za alkotest pa itak niso delal po mojem. Smo trije pihal, pa je vsakemu pokazal 3. promile, to je bil pa tudi limit na avtomatu. Je pa res da smo pihal šele zadnji dan. Sigurno me je limonca in sol držala pokonc. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Pa tud če nimam pojma, važno da deluje. Če sem zdržal en teden Španije po cele dneve s sangrio. heinekenom in tequilo, pa samo po 2-3 ure spanja na dan s takim načinom, potem že mora bit nekaj na tem. Tisti avtomati za alkotest pa itak niso delal po mojem. Smo trije pihal, pa je vsakemu pokazal 3. promile, to je bil pa tudi limit na avtomatu. Je pa res da smo pihal šele zadnji dan. Sigurno me je limonca in sol držala pokonc. se praw, da nimaš niti pojma, niti kondicije, niti mere... kwa sploh maš, razn soli... pa še to na limonci Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Pa tud če nimam pojma, važno da deluje. Če sem zdržal en teden Španije po cele dneve s sangrio. heinekenom in tequilo, pa samo po 2-3 ure spanja na dan s takim načinom, potem že mora bit nekaj na tem. Tisti avtomati za alkotest pa itak niso delal po mojem. Smo trije pihal, pa je vsakemu pokazal 3. promile, to je bil pa tudi limit na avtomatu. Je pa res da smo pihal šele zadnji dan. Sigurno me je limonca in sol držala pokonc. Ajme Brezo, još si živ? Pa, kaj ti bi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 opa...ena uberircarska Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 opa...ena uberircarska ma ja.noben nas ne jebe... pa mal pijemo pa seweda irckamo čist mećken Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 se praw, da nimaš niti pojma, niti kondicije, niti mere... kwa sploh maš, razn soli... pa še to na limonci Kaj mi pa še manjka. A se nisi nič naučil od Staneta, če imaš sol in vodo ne rabiš nič drugega. To je kao fiziološka raztopina, ki ti jo dajo v žilo, če te pripeljejo na izpiranje želodca. Limonca je pa itak C vitamin. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 ma ja.noben nas ne jebe... pa mal pijemo pa seweda irckamo čist mećken žalostno...kak eni motijo ircarski mir tu na forumu...neumestnih izjav še pa još Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
janko 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Kaj mi pa še manjka. A se nisi nič naučil od Staneta, če imaš sol in vodo ne rabiš nič drugega. To je kao fiziološka raztopina, ki ti jo dajo v žilo, če te pripeljejo na izpiranje želodca. Limonca je pa itak C vitamin. jebeš medicino...se morš najprej prbit, da dobiš kej u žilo...namest glih obratn... Citiraj sploh nimam besed... miiiissslllmmmmmm.... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ajme Brezo, još si živ? Pa, kaj ti bi? Ah takrat sem se šele začel ukvarjat z meditacijo, pa so me še angelčki malo držal pokonci, hudički so mi pa alko ponujal. Jaz sem moral pa uskladiti oba pola. Sem pa potem rabil dva dni doma da sem se skuliral, pa še prostori od stanovanja so se mi zdeli nekak drugačni, kot da bi se premaknil. Mogoče je pa na to premikanje vplival tudi kakšen cigaretek. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 jebeš medicino...se morš najprej prbit, da dobiš kej u žilo...namest glih obratn... Ej ne žalit medicine. Če daš zraven alkota še kakšno šamansko terapijo s kakšnimi čudnimi zelišči zvito v rizlo, kmalu prideš v višje stanje. Iz tam pa lahko vidiš svoje problemčke še iz drugega zornega kota in seveda tudi rešitve. Si sam svoj psihiater. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 kot da bi se premaknildaj se še enkrat premakni...verjemi da ti bo pomagalo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Minnie 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ah takrat sem se šele začel ukvarjat z meditacijo, pa so me še angelčki malo držal pokonci, hudički so mi pa alko ponujal. Jaz sem moral pa uskladiti oba pola. Sem pa potem rabil dva dni doma da sem se skuliral, pa še prostori od stanovanja so se mi zdeli nekak drugačni, kot da bi se premaknil. Mogoče je pa na to premikanje vplival tudi kakšen cigaretek. Jel ima još nešto kaj bi htio podijeliti s nama? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mako106 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Ej ne žalit medicine. Če daš zraven alkota še kakšno šamansko terapijo s kakšnimi čudnimi zelišči zvito v rizlo, kmalu prideš v višje stanje. Iz tam pa lahko vidiš svoje problemčke še iz drugega zornega kota in seveda tudi rešitve. Si sam svoj psihiater. jps...definitivno rabiš premik Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 Jel ima još nešto kaj bi htio podijeliti s nama? Mislim da previše pričam, a sad je vrijeme da i malo zašutim. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 22. januar 2010 Prijavi Deli 22. januar 2010 jps...definitivno rabiš premik Jaz sem vedno v gibanju, če ne moj telo, potem pa duhec. Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.